Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Freimanis: ''Varam iesist arī vairāk par vieniem vārtiem''

Krišs Upenieks

Freimanis: ''Varam iesist arī vairāk par vieniem vārtiem''
Gints Freimanis
Foto: Ivars Veiliņš, www.jelgavasvestnesis.lv

Portāls Sportacentrs.com piedāvā futbola kluba ''Jelgava'' pārstāvju - komandas kapteiņa Ginta Freimaņa un galvenā trenera Sauļa Širmeļa - komentārus pirms rītvakara spēles UEFA Eiropas līgas kvalifikācijas turnīra 3. kārtā pret Jeruzalemes ''Beitar''.

Sauļus Širmelis:, FK ''Jelgava'' galvenais treneris: ''Esam priecīgi ierasties Svētajā zemē. Īpaši Jeruzalemē, kas ļoti daudz nozīmē kristiešiem. Bet mēs neesam tūristi. Sagaidām sarežģītu spēli rīt.''

Gints Freimanis:, FK ''Jelgava'' aizsargs: ''Esam Dieva zemē. Tas man daudz nozīmē. Šīs ir lielas dienas manā dzīvē, kad varu šo visu apskatīt. Tā būs svarīga spēle abām komandām. Rīt arī redzēsim, kurš ir spēcīgāks.''

Gint, kādi ir tavi iespaidi par Izraēlu?
Freimanis: Protams, ir karsts, bet mēs īpaši ārā nelienam. Nedaudz atgādina Maķedoniju, kad spēlējām pret ''Rabotnički''. Domāju, ka tur ieguvām pieredzi, bija mācība. Tam mums rītdienas spēlē vajadzētu palīdzēt.

Kādus secinājumus izdarījāt pēc pirmās spēles?
Širmelis: Skatījāmies spēli. Uzskatu, ka tā mums bija ļoti sarežģīta spēle. Pretiniekiem bija labas iespējas, īpaši spēles pēdējā ceturtdaļā. ''Beitar'' ir vairāki augstas kvalitātes futbolisti. Izcelšu Acili, Ruedu...

Zinot, kas rīt notiks tribīnēs, ir pozitīvs saviļņojums vai uztraukums?
Freimanis: Domāju, ka vairāk tas tiešām būs pozitīvs saviļņojums, lai gan...Nezinu, kā reaģēs citi. Jau pirms spēles ir jāsagatavojas tam, mentāli, ar vārdiem. Jāsāk runāt. Treneris arī pateiks vārdus. Pēc treniņa parunāsim. Vienkārši vajag gatavoties tam, ka daudzie skatītāji mums var palīdzēt, nevis kaut kā citādi ietekmēs.

Vai var just, ka potenciāli šī varētu būt svarīgākā spēle kluba vēsturē?
Freimanis: Nezinu...Laikam neteiktu tā. Pateicoties trenerim, mums atmosfēra komandā ir pozitīva. Viss ir labā gaisotnē, komandā ir ienests miers. Nav stresa, panikas. Tas viss pateicoties trenerim. Esam mierīgi. Zinām, kas mums jāizdara un tam arī gatavojamies.

Osipovs vai Redjko?
Širmelis: Pirmās divas minūtes spēlēs Redjko (smejas). Nopietni? Domāju, ka dosim iespēju Osipovam.

Vai ir kādi savainojumi?
Širmelis: Jā. Divi spēlētāji nemaz nav atbraukuši ar komandu tieši savainojumu dēļ - tie ir Daniils Turkovs un Kirilo Siličs. Abdulajam Diallo ir diskvalifikācija. Tagad mums ir palikuši 14 laukuma spēlētāji, kas varēs rīt palīdzēt. Tikai 14.

Rīt spēles sākums 33 tūkstošu ietilpīgajā ''Teddy Stadium'' pulksten 20:00. Pagaidām vietējie cilvēki prognozē, ka klātienē spēli apmeklēs ap 15 tūkstošiem skatītāju. Savs sektors, protams, atvēlēts arī ''Jelgavas'' līdzjutējiem. Pēc pirmās spēles 1:1, kas nozīmē, ka jelgavniekiem būs vajadzīgs rezultatīvs neizšķirts vai uzvara.

  +1 [+] [-]

, 2016-08-04 12:00, pirms 8 gadiem
šādi teksti man ir pārsteigums tiešām prieks lasīt latviešiem tik netipisko optimismu un pārliecību par saviem spēkiem. Ja tas ir arī sirdī, tad Beitar šodien iesūkās pamatīgi !

  +3 [+] [-]

, 2016-08-04 14:26, pirms 8 gadiem
Ginč! Pietiks ar vieniem vārtiem,galvenais neielaist!

  +1 [+] [-]

, 2016-08-04 21:38, pirms 8 gadiem
HAHAHA! Protams

  +1 [+] [-]

, 2016-08-04 21:38, pirms 8 gadiem
Jus varat ielaist vairak par vieniem vārtiem, nevis iesist, pārteicies!

  +1 [+] [-]

, 2016-08-04 22:03, pirms 8 gadiem
PēterisP rakstīja: šādi teksti man ir pārsteigums tiešām prieks lasīt latviešiem tik netipisko optimismu un pārliecību par saviem spēkiem. Ja tas ir arī sirdī, tad Beitar šodien iesūkās pamatīgi !
LAbāk mazāk runāt būtu bijis.