Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

"Litex" treneris: "Neizšķirts Jelgavā mūsu komandai ir ļoti labs rezultāts"

Rolands Eliņš

"Litex" treneris: "Neizšķirts Jelgavā mūsu komandai ir ļoti labs rezultāts"
"Jelgava" svin neizšķirtu nesošos vārtus
Foto: Raitis Supe/Jelgavas Vēstnesis

Pēc Eiropas līgas kvalifikācijas pirmās kārtas pirmajām spēlēm par rezultātu apmierinātas varēja būt visas trīs Latvijas komandas, taču arī Bulgārijas "Litex" trenera palīgs norādīja, ka šādos apstākļos iegūts neizšķirts ir pozitīvs, kamēr "Jelgavas" treneris Vitālijs Astafjevs bija cerīgu pilns par gaidāmo atbildes spēli.

"Šovakar bija liels futbols, futbola svētki. Spēlējām pret spēcīgu komandu, jo Bulgārijas līmenis ir augstāks par Latviju. Neizšķirts liecina par labu sniegumu. Bija iespējas arī uzvarēt spēli. Pietrūkst mums šādu spēļu kā šovakar. Atzīmēšu visu komandu. Nepadevāmies, cīnījāmies līdz galam. Vēlējāmies uzvarēt, vajadzēja pat mazliet piebremzēt, lai neiekristu uz pretuzbrukumu. Ceru, ka nākamajā spēlē panāksim maksimumu," tā pēc spēles izteicās Jelgavas kluba galvenais treneris Vitālijs Astafjevs.

Ar rezultātu vismaz vārdos apmierināts bija arī "Litex" galvenā trenera palīgs Jonču Arsū: " Labs rezultāts šādos smagos laikapstākļos, jo Bulgārijā pašlaik ir citādi laikapstākļi. Lielu spēles daļu mums bija liels pārsvars, bet tad atdevām iniciatīvu pretiniekiem, kas noveda līdz neizšķirtam. Tas ir ļoti labs rezultāts mūsu komandai. Otrais mačs būs Bulgārijā, tāpēc mums būs priekšrocības. Jelgavas komandu bijām labi izpētījuši, tāpēc nebija nekāds pārsteigums arī Oša tālie metieni soda laukumā."

Laika apstākļus pie saviem plusiem gan nepieskaitīja arī "Jelgavas" kapteinis Gints Freimanis: " Laukumā likās kā tuksnesī, īpaši pirmajā puslaikā. Bija svarīgi to izturēt, tad jau pārliecība radās." Freimanis arī pateicās daudzajiem Jelgavas līdzjutējiem un norādīja, ka "puse no darba ir padarīta."

Melnkalnes mediji savukārt ziņo, ka vakar "Buducnost" un Jūrmalas "Spartaka" spēles sākuma daļā bija nepieciešama apmēram piecu minūšu pauze, jo vietējie līdzjutēji laukumā izsvieda pirotehniku. Tiek norādīts, ka spēles pirmajā pusē "Spartaka" futbolisti bijuši visai apjukuši un pat bailīgi, taču pēc pirmajām 20 minūtēm un ielaistajiem vārtiem situāciju mainījuši un, lai arī "Buducnost" bumbu kontrolējusi vairāk, īpašus draudus nav spējusi radīt. Melnkalnes medijs "Vijesti.me" šo spēli nodēvēja par "Buducnost izgāšanos" un norādīja, ka "pilnīgi skaidrs, ka "Buducnost" pietrūkst jebkāda veida kvalitātes, lai līdzvērtīgi spēkotos ar pieklājīgi nokomplektēto Latvijas komandu".

Izmantotie resursi:
vijesti.me
Futbola Klubs Jelgava

  +2 [+] [-]

, 2015-07-03 09:44, pirms 9 gadiem
Pa lielam jā, jo Jelgavai bija iespēja arī uzvarēt, tik žēl, ka neizmantoja savas iespejas.

  +2 [+] [-]

, 2015-07-03 09:56, pirms 9 gadiem
Spartaks patīkami pārsteidza!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2015-07-03 12:17, pirms 9 gadiem
Bulgāriem neizšķirts nu galīgi nav ļoti labs rezultāts. Ļoti labs viņiem būtu bijis 3-0. Tomēr cits līmenis.

     [+] [-]

, 2015-07-03 13:13, pirms 9 gadiem
RezGopnik
blin, izlasiju sakuma - Bulgaru komanda ir perverta" ;D