Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Īru treneris: "Neizšķirts būtu bijis taisnīgs iznākums"

Agris Suveizda

Īru treneris: "Neizšķirts būtu bijis taisnīgs iznākums"
Līems Baklijs
Foto: Raiens Bērns/INPHO

Īrijas futbola kluba "St. Patrick's Athletic" galvenais treneris Līems Baklijs pēc zaudējuma pret Rīgas "Skonto" (1:2) bija sarūgtināts par iznākumu un atzina, ka atbildes spēlē Dublinā būs jāparāda labāks sniegums.

"St. Patrick's Athletic" galvenais treneris Līems Baklijs: "Saprotams, esam vīlušies par rezultātu. Nedomāju, ka atšķirība starp komandām bija liela. Viņi spēlēja ar savu 3-4-3, mēs ar savu 4-3-3. Noteiktos aspektos varam spēlēt labāk. Domāju, ka neizšķirts pēc šīm 90 minūtēm būtu bijis taisnīgs iznākums. Protams, vēl esam aizvadījuši tikai pirmo puslaiku no kopējās cīņas un gribam Dublinā panākt labu rezultātu, taču mums noteikti ir jāspēlē labāk, nekā to darījām šovakar."

- Pirms spēles teicāt, ka "Skonto" ir divi ļoti labi uzbrucēji. Šodien viņi abi guva vārtus.
- Jā, esmu vīlies (smaida). Problēma bija tā, ka pirmajos ielaistajos vārtos bijām atkāpušies [no spēlētāja] pārāk tālu un bijām pārāk dziļi savā soda laukumā. Tā ir – viņi abi ir labi spēlētāji, guva ļoti labus vārtus. Otrajos ielaistajos vārtos esmu nedaudz vīlies par to, kā aizsargājāmies. Mums pašiem bija viena vai divas labas iespējas, lai prom no Rīgas dotos ar vismaz neizšķirtu. Gaidām nākamo nedēļu.

- Jau teicāt, ka esat vīlies par rezultātu un ka ir jāspēlē labāk, bet vai spēles kvalitātes ziņā aizvadījāt labu vai sliktu maču?
- Spēlējām normāli. Nākamnedēļ mums būs jāuzlabo savs sniegums. Nezinu, vai "Skonto" šī bija laba vai slikta spēle. Nezinu. Bet no mana skatu punkta centīsimies nākamnedēļ spēlēt labāk. Dod Dievs, lai mēs iegūtu vēlamo rezultātu.

- Abi "Skonto" uzbrucēji guva vārtus, "Skonto" spēlēja ar to pašu shēmu kā pret "Ventspili". Vai bija kaut kas, kas pārsteidza pretinieku spēlē?
- Nē, ne pārāk. Vienīgā problēma bija tā, ka ielaidām divus sliktus vārtus. Pirmajos vienkārši aizsargājāmies pārāk dziļi un ļāvām iespēlēt labā pozīcijā, un viņi no soda laukuma robežām, protams, izdarīja sitienu. Bijām runājuši par to, lai nespēlējam pārāk dziļi, bet tas notika. [Karašauskam] padevās labs sitiens. Tā notiek, tas ir futbols.

- Bija daudz izklupienu, daudz dzelteno kartīšu, daudz savainojumu.
- Tikām pie pāris savainojumiem. Rīt vai nākamo divu dienu laikā izvērtēsim, cik tie ir nopietni. Un tad redzēsim, vai šie spēlētāji varēs piedalīties spēlē nākamnedēļ.

- Guvāt vārtus izbraukumā, kas Eirokausos ir ļoti svarīgi. Vai tas pirms mača bija viens no galvenajiem uzdevumiem?
- Kā redzējāt, centāmies uzvarēt spēli. Izbraukuma vārti ir svarīgi. Saprotams, ja gūsim vārtus un paši paliksim sausā, tad tiksim tālāk. Tāpēc mums jau kaut kas ir, taču no sākuma tā spēle būs jāuzvar. Centīsimies uzvarēt, un dod Dievs, lai mūsu ielaisto vārtu ailītē būtu nulle.

- Pirms mača sacījāt, ka izredzes ir 50 pret 50. Kādas tās ir tagad?
- Domāju, ka joprojām turpinām cīņu [par iekļūšanu nākamajā kārtā]. Ja uzvarēsim ar 1:0, tiksim tālāk. Mūsu mērķis jau iepriekš bija Dublinā sasniegt labu rezultātu, un tas nav mainījies – nākamnedēļ iesim pēc uzvaras.

- Kādi kopumā ir iespaidi un emocijas par spēli, laukumu, stadionu, līdzjutējiem?
- Laukums ir labs, fani bija labi, "Skonto" šī bija patīkama diena. Arī mūsu līdzjutēji šeit labi pavadīja laiku, pret viņiem labi attiecās, un domāju, ka viņi izbaudīja spēli. Cerams, ka nākamnedēļ spēsim savu spēli izbaudīt vairāk.

  +1 [+] [-]

, 2015-07-03 01:35, pirms 9 gadiem
Nebiju spēlē, bet, vai fani dziedāja ierasto futbola dziesmu - putin huili https://www.youtube.com/watch?v=mF5...
P.S. SC- lūdzu, nebanojiet mani, es tikai uzdevu jautājumu. Pagājušā spēlē Skonto stadionā taču dziedāja.

  -1 [+] [-]

, 2015-07-03 01:40, pirms 9 gadiem
Viņš laikam no futbola neko nesaprot

Nē, šajā reizē šis meldiņš nenoskanēja ne reizi, tiesa, es ienācu tribīnēs apmēram 2min pēc spēles sākuma.

  +6 [+] [-]

, 2015-07-03 01:48, pirms 9 gadiem
Magic rakstīja: Nebiju spēlē, bet, vai fani dziedāja ierasto futbola dziesmu - putin huili https://www.youtube.com/watch?v=mF5...
P.S. SC- lūdzu, nebanojiet mani, es tikai uzdevu jautājumu. Pagājušā spēlē Skonto stadionā taču dziedāja.
Nav,nav. Šitie jau putinososi. Nedziedās pret savējiem.

  +4 [+] [-]

, 2015-07-03 01:57, pirms 9 gadiem
Interesanti, Pertijam izskatījās, ka jābūt 4:1, bet Baklijam izskatījās pēc neizšķirta. Nez vai abi to pašu spēli skatījušies...

     [+] [-]

, 2015-07-03 07:41, pirms 9 gadiem
3-1 vareja but, ja speeles izskanaa, kad notika pretuzbrukums, skontieši izkomoneetu kadu veiksmiiigaku kombinaaciju! Tur bija laba vārtu gūšanas iespēja!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2015-07-03 08:00, pirms 9 gadiem
resnais putns rakstīja: Kā žurnālistam nav kauns uzdot tādu jautājumu par laukumu, stadionu un līdzjutējiem ? Un vēl vairāk jāieņirdz par Īru trenera milzīgo liekuļošanu, ka laukums labs un fani arī labi Tukšs stadions, 15 ultras....nereāla atmosfēra!
Nacionālos kompleksus vajag likt pie malas. Īriem stadions ir tieši tikpat bomzīgs, ja ne vēl sliktāks, un vidējais apmeklējums viņiem ir mazāks nekā vakar bija Skonto.

  +1 [+] [-]

, 2015-07-03 08:00, pirms 9 gadiem
Neizšķirts? Nu nē - Skonto uzbruka bīstamāk, bet īri bija saspēlētāki - rezultāts ir likumsakarīgs!