Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Zidāns: "Ne "Real", ne "Juventus" nav favorīte – abām ir vienādas izredzes"

Rolands Eliņš

Zidāns: "Ne "Real", ne "Juventus" nav favorīte – abām ir vienādas izredzes"
Zinedins Zidāns
Foto: LaPresse/Spada/Scanpix

Pirms šovakar Velsā gaidāmā UEFA Čempionu līgas fināla abu komandu galvenie treneri Zinedins Zidāns un Masimiljāno Alegri dalījās savā viedoklī par gada svarīgāko futbola maču.

„Madridē mēs visi labi zinām, ko nozīmē milzīga atbildības nasta,” preses konferencē sacīja Zinedins Zidāns. „Mēs finālā neesam favorīti, taču tādi nav arī „Juventus” futbolisti. Abām komandām ir 50% izredzes. Taču esam atkal iekļuvuši finālā, un šeit iespējami visi gala iznākumi. Paredzu atklātu futbolu abu komandu izpildījumā.”

„Esmu spēlējis un dzīvojis „Juventus” sastāvā,” turpināja Zidāns. „Itālijā slavens bija „Catenaccio” spēles stils, taču Juvei ir kas daudz vairāk. Mēs paši centīsimies spēlēt savu spēli, apzinoties, ka pretim stāsies lieliska komanda. Visi, kas ciena futbolu, vēlas redzēt lielisku finālu tieši futbola ziņā, un es domāju, ka tieši to arī redzēsim.”

Savukārt „Juventus” treneris Masimiljāno Alegri apliecināja, ka viņa komandai svarīgi būs pabeigt sezonu ar pelnītu uzvaru: „Esam smagi strādājuši visu gadu, taču visas mūsu uzvaras šogad bija tikai tādēļ, lai iegūtu tiesības piedalīties šodienas spēlē. Mums nepieciešams uzvarēt vēlreiz. Mums nepieciešams saprast, kad būs brīži uzbrukumam un kad brīži aizsardzībai. Mums jāiegūst īsta ticība, ka kausu vedīsim uz Turīnu.”

Jau vairākkārt minēts, ka šovakar uz savu pirmo triumfu ČL tēmē Džanluidži Bufons, bet viņa komandas aizsargs Dani Alvess izteicies, ka tas nepacels Bufonu augstākā līmenī, jo Bufons jau nodrošinājis savu reputāciju: „Tik dižam futbolistam, kurš sasniedzis tik daudz, ČL titula iegūšana nemaz tik daudz viņa karjerā nemainītu, tā būtu kā vēl viena lappuse viņa lieliskajā futbola grāmatā. Taču man būtu liels gods kopā ar viņu iegūt titulu pirms Bufons beidz savu karjeru.”

Bet Bufons pats norādīja, ka vēlas spēles laikā izvairīties no domām, ka šī varbūt ir viņa pēdējā lielā iespēja: „Jā, manas emocijas varbūt ir citādas nekā jaunākiem spēlētājiem. Piemēram, Dani jau ir ieguvis šo trofeju un viņam vēl karjerā droši vien palikuši 4-5 gadi. Man šāda iespēja jāizslēdz. Jā, man šis fināls būs īpašāks nekā citiem, taču vēlos spēlēt bez nožēlas un nedomāt par šīm lietām spēles laikā.”

„Real” ir iespēja kļūt par pirmo komandu vēsturē, kas triumfējusi ČL divreiz pēc kārtas, un to atzīmēja arī Madrides aizsargs Serhio Ramoss: „Nekad nesapņojām par šādu iespēju, bet te nu mēs esam. Lieliska iespēja iegūt kausu un ļaut vēsturei runāt pašai par sevi. Vienmēr, kad vien mums bijusi iespēja iegūt kausu, esam atdevuši maksimumu. Pret Juvi būsim īpaši uzmanīgi un koncentrējušies, lai pieļautu pēc iespējas mazāk kļūdu.”

Izmantotie resursi:
Sergio Ramos: Real Madrid defender says they...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2017-06-03 13:13, pirms 7 gadiem
Hala Madrid

  +4 [+] [-]

, 2017-06-03 13:17, pirms 7 gadiem
Robijs Huds rakstīja: Nu nu. Zigis saka, ka Real pārbrauks pāri Juventus!
Nevajag mani provocēt kepon. Nekur neesmu to rakstījis

  +1 [+] [-]

, 2017-06-03 13:30, pirms 7 gadiem
Robijs Huds rakstīja: Nu nu. Zigis saka, ka Real pārbrauks pāri Juventus!
Čau Artūr! Darbu atradi?
Kā pa dzīvi? Vēl aizvien uz sausiņiem dzīvo?

  +1 [+] [-]

, 2017-06-03 13:52, pirms 7 gadiem
Par Real un Juventus. Par Ronaldo un Buffonu.
Protams esmu par savu miilaako komandu Real bet buutu tomeer zeel Buffona ja karjera beigtos bez CL kausa. Lai nu kurs bet Buffons ir pelniijis so kausu. Par abaam komandaam! Aiziet!!!

  +1 [+] [-]

, 2017-06-03 13:57, pirms 7 gadiem
Man liekas Buffons ir vieniigais futbolists, kurs veel nav ieguvis CL kausu, par kuru es varu teikt ka vins ir pelniijis ieguut CL kausu un buutu zeel ja vins to neieguutu nekad

  +1 [+] [-]

, 2017-06-03 14:01, pirms 7 gadiem
Dandris rakstīja: Man liekas Buffons ir vieniigais futbolists, kurs veel nav ieguvis CL kausu, par kuru es varu teikt ka vins ir pelniijis ieguut CL kausu un buutu zeel ja vins to neieguutu nekad
Brazīlijas Ronaldo, Balaks, Ibra nebija/nav pelnījuši?

  +1 [+] [-]

, 2017-06-03 14:11, pirms 7 gadiem
Ceru uz vecās lēdijas uzvaru 2:1. Uz priekšu Juve.