Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

"Zenit" direktors: "Mums ir lieli plāni – vēlamies uzvarēt Čempionu līgā"

Rolands Eliņš

"Zenit" direktors: "Mums ir lieli plāni – vēlamies uzvarēt Čempionu līgā"
Roberto Mančīni
Foto: AFP/Scanpix

Krievijas futbola kluba Sanktpēterburgas „Zenit” ģenerāldirektors Sergejs Fursenko krievu medijiem nav baidījies paust ļoti augstus mērķus, izsakoties, ka viņa klubs vēlas uzvarēt UEFA Čempionu līgā.

„Mums, ”Zenit”komandai, ir paši ambiciozākie mērķi – mēs vēlamies uzvarēt Čempionu līgā. Kad tas mums izdosies, vēl redzēsim, bet noteikti tieksimies uz to,” sacīja Fursenko.

„Zenit” UEFA rangā šobrīd ieņem 19. vietu un ir 2008. gada Eiropas līgas (toreiz UEFA kausa) uzvarētāja. Taču Čempionu līgā ceturtdaļfinālu vēl nav izdevies sasniegt ne reizi.

„Zenit” nupat kā apstiprināja jauno galveno treneri, šajā amatā ieceļot Itālijas speciālistu Roberto Mančīni, kurš nomainīja rumāni Mirču Lučesku. Līgums ar Mančīni noslēgts uz trim sezonām ar iespēju pagarināt sadarbību uz vēl diviem gadiem. Taču Fursenko arī uzsvēris, ka Mančīni pirmais un galvenais uzdevums būs izveidot skatāmu futbolu komandas izpildījumā.

„Futbolā iespējams uzvarēt ar dažādiem paņēmieniem – var dažbrīd simulēt laukumā, var tiesnesis kaut ko palīdzēt, taču ja spēlē spēcīga komanda, tad līdzjutēji to ciena,” sacīja Fursenko. „Līdzjutējiem jāapzinās, ka futbolisti spēlē viņiem, tas ir svarīgi katrai komandai. Mums tagad valstī parādījušies labāki stadioni, tagad nepieciešams, lai nāktu līdzjutēji, jo tieši tādēļ jau mēs arī cenšamies kaut ko darīt.”

Ar saviem plāniem uzvarēt Čempionu līgā „Zenit” gan būs jāpaciešas jebkurā gadījumā, jo pēc trešās vietas aizvadītajā Krievijas Premjerlīgas sezonā Sanktpēterburgas komandai būs jāstartē Eiropas līgas kvalifikācijā.

Izmantotie resursi:
https://www.championat.com/football...

  +2 [+] [-]

, 2017-06-03 14:53, pirms 7 gadiem
viss vienkārši šogad jāņem eiropas līgas titulu kas atļaus iekļūt ČL un tad jau tikai tur jauzvar

  -1 [+] [-]

, 2017-06-03 14:59, pirms 7 gadiem
lai sākumā tiek atrisinātas problēms ar rasismu , citādi viņiem augstas klases spēlētājus neredzēt Krievijā

     [+] [-]

, 2017-06-03 16:55, pirms 7 gadiem
Sapņot nav aizliegts. Tas gan

     [+] [-]

, 2017-06-03 20:16, pirms 7 gadiem
Es varbūt izlēkšu ar izpletni - es domāju - šī varbūtība ir iespējamāka. Pasakiet man vēl ka Krievija uzvarēs šīgada Konfederācijas kausā un 2018. gada PČ futbolā.

     [+] [-]

, 2017-06-03 20:54, pirms 7 gadiem
Ka mes sakam par neistenojamiem planiem-Lai viniem dzive veicas!

     [+] [-]

, 2017-06-04 09:11, pirms 7 gadiem
edviins straume rakstīja: Es varbūt izlēkšu ar izpletni - es domāju - šī varbūtība ir iespējamāka. Pasakiet man vēl ka Krievija uzvarēs šīgada Konfederācijas kausā un 2018. gada PČ futbolā.
Zenit kādreiz bija tāds portugālis Dani..
Domāju, ka Zenit šai ziņā izredzes ir daudz augstākas, nekā Krievijas izlasei )))