Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Benitezs: "Labi, ka viesos guvām vārtus"

Benitezs: "Labi, ka viesos guvām vārtus"
"Liverpool" treneris Rafaels Benitezs
Foto: Professional Sport

Vakar Londonā pirmajā UEFA Čempionu līgas ceturtdaļfināla spēlē starp Londonas ''Arsenal'' un ''Liverpool'' komandām tika fiksēts neizšķirts rezultāts 1:1, kas tagad labākā pozīcijā ir nostādījusi ''Liverpool'' komandu.

Lai arī tuvāk uzvarai vakar bija mājinieki ''Arsenal'' futbolisti, spēle noslēdzās neizšķirti 1:1. Vārtus ''Arsenal'' labā guva Adebajors, bet izlīdzinājumu ''Liverpool'' komandai panāca Dirks Kuits.

''Uzskatu, ka mēs neesam pienācīgi atalgoti pēc šīs spēles,'' iesāk "Arsenal" galvenais treneris Arsēns Vengers. ''Protams, nospēlēt tādu spēli neizšķirti 1:1 nav patīkami, taču mēs spēlējām kā mēs to bijām plānojuši pirms spēles un kopumā mums bija izredzes uzvarēt. ''Liverpool'' bija tikai dažas iespējas un visu otro puslaiku mēs spēlējām viņu laukuma pusē. Nevaru vainot spēlētājus, taču dažās epizodēs mums pietrūka veiksmes. Nesprotu, kā bumba neielidoja vārtos, kad to sita Nikolass Bendtners. ''Liverpool'' spēlēja uz pretuzbrukumiem, kur tos lieliski iesāka Džerards.''

''Kad tev jāspēlē ar ''Arsenal'', tu zini, ka viņi var iesist vārtus katrā stadionā, taču nākamā spēle būs mūsu stadionā, kur mums būs milzīgs fanu atbalsts,'' iesāk Rafaels Benitezs. ''Viņi vairāk kontrolēja bumbu un izveidoja daudz bīstamus momentus, tāpēc mēs bieži bijām spiesti spēlēt no aizsardzības un doties pretuzbrukumos. Mums bija divas vai trīs labas izdevības, taču pēdējās piespēles bija neprecīzas. Pēc zaudētiem vārtiem mums svarīgi bija gūt ātrus vārtus, jo, ja tu pēc iespējas ātrāk nepanāksi izlīdzinājumu, tad vēlāk būs vēl grūtāk. Labi, ka viesos guvām vārtus, jo tas ir ļoti svarīgi. Esam tagad labā situācijā. Vengers zina, ka viņiem būs grūta spēle, taču domāju, ka nākamā spēle būs pavisam savādāka.''

Izmantotie resursi:
uefa.com

  +2 [+] [-]

, 2008-04-03 12:14, pirms 16 gadiem
tad atbildes speelee Pool ir jaaņem uzvara!!!
Slēpts komentārs: hamleta_teeva_reegs

  +2 [+] [-]

, 2008-04-03 12:29, pirms 16 gadiem
Tieši tā - viss būs ok un Liverpūle varēs spēlēt pret turkiem!

  -1 [+] [-]

, 2008-04-03 12:37, pirms 16 gadiem
Arsenal paņems un tiks 1/2 finālā pret Bahce...

  +6 [+] [-]

, 2008-04-03 13:11, pirms 16 gadiem
Ja futbolā varētu vilkt analoģijas ar boksu,tad šo cīņu varētu salīdzināt ar divu traku mazsvara meksikāņu kautiņu.Ja būtu bokss pēc punktiem uzvarētu Arsenal,bet kopumā šajā bezdomas futbola triumfā neviena to nebija pelnījusi.Visvairāk žēl skatīties bija uz spēles tiesnesi,kurš mača beigās bija tuvu ģībonim.Ja Alonso spēlē noskrēja 10 km.,tad šis nabadziņš visus 20.Pamēģini patiesāt kad balts gar acīm no joņošanas no viena laukuma gala uz otru.Pendeli viņš arī ,droši vien,nedeva lai spēlē nebūtu pauzes,jo saprata,ka pēc mazas atpūtas kājas vairs nekustēsies.Kurš ir daudz skrējis sapratīs,ka apstāšanās ir bīstama.

  +2 [+] [-]

, 2008-04-03 13:17, pirms 16 gadiem
nuuu Pool baigi paveicās ar to sasodīto "pendeli" - noplauka ne pa jokam, bet nu ceru, ka mājās būs citas raudzes spēle...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2008-04-03 17:19, pirms 16 gadiem
Ja ja ja un juus visi bijaat taadi Nostredaamusi, ka paredzeejaat jau Arsenaalam zaagji ieksh San Siro. Taksh beidzat fantazeet, skataties uz lietaam objektiivi un baudiet futbolu!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-04-03 23:33, pirms 16 gadiem
Arsenal varbuut arii nav cieniigs vinjiem pienest dvieljus, bet tu gan Johnny! no tevis sanaktu labs uudenszellis! ar alinju, nu kaa tad, taadam trulumam, kads paraadaas dazreiz tavos komentaaros, jau kkaadaam sekaam jau bija jaabuut! tagad vismaz skaidriiba, kura no taam daudzajaam...!

Pie lietas - protams, ka vinji atrodas labaakaa poziicijaa, bet... nu ko tur daudz muldeet viss var notikt! veel nekas nav beidzies un Johnny - San Siro Arsenal komanda pieraadiija, ka taa ir komanda ar kuru jaareekjinaas!
aa un veel kas Johnny - vakar dvieljus tiesaam vajadzeeja pienest Poolei, jo shitaada lunjosanaas no Niclasa un taa referee puses bija vnk kkaads aarpraats! Poolei stipri, stipri paveicaas, ka vakar viss nebeidzaas 3:1, kaa tam arii vajadzeeja buut! ja vien nebuutu shie divi aarkaartiigi stulbie gaajieni, pendeles un off the line sakaraa!
nekas, naakosajaa - liigas speelee, taads traks daanis, kura maaja atrodas 5 juudzes no Kuita (kurs nogaaza Hlebu), maajas vairs nebuus!