Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Starkovs: "Divu spēļu summā vajadzētu uzvarēt"

Miķelis Osis
Miķelis Osis @MikelisO

Starkovs: "Divu spēļu summā vajadzētu uzvarēt"
Aleksandrs Starkovs
Foto: Romans Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Pēc UEFA Eiropas līgas 1. kvalifikācijas kārtā aizvadītā pirmā mača pret ziemeļīru "Portadown" (1:1) domās sava kluba mājas lapā dalījies Rīgas "Skonto" galvenais treneris Aleksandrs Starkovs.

Jau ziņojām, ka Rīgas "Skonto" futbolisti UEFA Eiropas līgas pirmās kvalifikācijas kārtas pirmajā mačā Ziemeļīrijā, pateicoties Jura Laizāna mača izskaņā ar soda sitienu gūtajiem vārtiem, izrāva neizšķirtu pret vietējo "Portadown". Atbildes mačs norisināsies 8. jūlijā Rīgā, bet par pirmo maču Aleksandrs Starkovs, "Skonto" galvenais treneris, jau dalījies domās.

"Statistika ir mums par labu, teritoriālais pārsvars piederēja mums, radījām vairākas vārtu gūšanas izdevības, taču nespējām tās realizēt. Var teikt, ka veiksme nebija mūsu sabiedrotā. Žēl, ka neuzvarējām, lai gan bija iespējas, taču esmu priecīgs, ka nezaudējām. Iespaidoja arī tas, ka bija divas piespiedu maiņas – traumas guva Siņeļņikovs un Ikstens, tāpēc nācās ieviest korekcijas spēles zīmējumā. Laizāns beigās izmantoja savu iespēju un savā stilā realizēja soda sitienu. Kopumā ar komandas sniegumu esmu apmierināts un neko nevar pārmest spēlētājiem, jo visi nospēlēja labi, un arī cīņasspars bija augstā līmenī. Sakārtosim vēl vairāk komandas darbību, kaut ko nedaudz uzlabosim pirms atbildes spēles Rīgā. Vajag nospēlēt aukstasinīgāk, un tad, domāju, viss būs kārtībā," tā Starkovs.

"Portadown" spēku "Skonto" treneris vērtējis kā viduvēju: "Pretinieks spēlē tipisku britu futbolu, tā ir vidēja līmeņa komanda, bet mēs tomēr izskatījāmies labāk. Lai gan mūsu komandā ir daudzi traumētie spēlētāji, divu spēļu summā mums vajadzētu uzvarēt un tikt tālāk."

Izmantotie resursi:
skontofc.lv

 +12 [+] [-]

, 2010-07-02 01:26, pirms 14 gadiem
vajadzetu ja bet vai izdosies to nezinu

 +18 [+] [-]

, 2010-07-02 01:31, pirms 14 gadiem
nevis vajadzetu uzvaret,bet IR jauzvar!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2010-07-02 07:23, pirms 14 gadiem
nu itkā jau vajadzētu gan uzvarēt Ziemeļīrijas klubu jā

 +45 [+] [-]

, 2010-07-02 07:48, pirms 14 gadiem
Tiks tālāk,tur nav ne mazāko šaubu.Kā būs nākošā kārtā,tas cits jautājums.Skaidrs,ka ar jauniešu sastāviem,ne FK Ventspils,ne Skonto tālāk par otro kārtu netiks.Pieredzējušākā komanda šobrīd Latvijai ir LM,diemžēl tur ir citas problēmas un vēl pretiniekos parastā čempionlīgas grupas turnīra dalībniece.
Tur pat LM savos ziedu laikos nekko neizdarītu.
Jelgavai jānovēl tikai nospēlēt pēc iespējas cienījamāk,jo pretinieks
krietni spēcīgāks.Vēl šodien atceros Rusenborg pērienu FK Ventspilij
un tad mums bija krietni spēcīgāka un pieredzējušāka komanda.
Šo eirokausu sezonu varēsim pieskaitīt par pieredzes krāšanu nākotnei,toties MŪSU futbola nolicējiem šis būs pļaujas gads.Varēs savus negatīvās emocijas izpaust savos "gudros"komentos cik uziet.
Tikai neaizmirstiet,ka spļaujiet tajā akā no kuras paši dzerat,jo noliekat paši savas valsts komandas.

     [+] [-]

, 2010-07-02 08:52, pirms 14 gadiem
pameeginiet tikai pakaast

     [+] [-]

, 2010-07-02 09:12, pirms 14 gadiem
nevis vajadzētu uzvarēt, bet IR jāuzvar

  +1 [+] [-]

, 2010-07-02 12:06, pirms 14 gadiem
Ar 0:0 Skonto stadionā pilnīgi pietiek

  +3 [+] [-]

, 2010-07-02 12:21, pirms 14 gadiem
2.kārtā būs jābrauc pie azerbaidžāņiem uz Kalna Karabahu (FC Qarabag). Viesos tur arī MU nevarētu būt dro''si par uzvaru. Pagājušajā gadā šie izslēdza norvēģu Rosenborg un somu Honka.

     [+] [-]

, 2010-07-02 14:17, pirms 14 gadiem
Jāuzvar - bez variantiem!