Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Zidāns: "Spēlēt Čempionu līgas finālā trīs gadus pēc kārtas nav normāli"

Zidāns: "Spēlēt Čempionu līgas finālā trīs gadus pēc kārtas nav normāli"
Zinedins Zidāns
Foto: imago / Scanpix

"Ja ņem vērā abas spēles, mēs bijām labāka komanda. Mēs arī būtu pelnījuši spēlēt finālā," pēc neizšķirta UEFA Čempionu līgas pusfinālā un izstāšanās no cīņas par trofeju sacīja Minhenes "Bayern" galvenais treneris Jups Heinkess. Savukārt Madrides "Real" galvenais treneris Zinedins Zidāns atzina, ka iekļūt finālā jau trešo gadu pēc kārtas ir vienreizējs sasniegums.

"Šī bija traka spēle, tai pat laikā līdzjutējiem ļoti izklaidējoša. Mums jāapsveic arī pretinieki, jo viņi ļāva šai spēlei būt lieliskai. Sākām slikti, ātri ielaižot vārtus, bet otro puslaiku jau aizvadījām labāk," aizvadīto maču vērtēja Zidāns. "Esam laimīgi, jo spēlēt Čempionu līgas finālā trīs gadus pēc kārtas nav normāli. Bet, ja tur esam nonākuši, tad jācenšas uzvarēt. Finālā neviens sevi netaupīs. Kārtīgi cīnīsimies, lai aizstāvētu savu titulu."

"Esmu sajūsmā par Benzemā. Viņš ļoti vēlējās gūt vārtus un guva pat divus, dodot mums iespēju tikt finālā," savu padoto slavēja treneris. "Viņš nekad nevairās no smaga darba, viņš nekad nepadodas, un gan komandas biedri, gan līdzjutēji šoreiz apliecināja savu mīlestību pret viņu. Aizstāvēšu vienmēr viņu, tāpat kā jebkuru citu spēlētāju. Tieši viņi ir tie, kas laukumā sevi pilnībā atdod."

Tāpat Zidāns uzteica savu vārtsargu Keiloru Navasu, kā arī pussargu Lukasu Vaskesu, kurš šoreiz spēlēja labajā malā aizsardzībā. "Luka viņam palīdzēja tikt galā ar Alabu un Riberī. Mazliet cietām [ar šādu sastāvu], īpaši pirmajā puslaikā, jo iesēdāmies pārāk dziļi aizsardzībā, bet otrajā, pateicoties presingam, spēlējām augstāk," sacīja Zidāns.

Abu Madrides vārtu autors Karims Benzemā pauda prieku par aizvadīto maču: "Zinājām, ka šis būs ļoti sarežģīts mačs, būs augsta intensitāte, bet guvām divus vārtus un tikām tālāk. Man šī bija perfekta spēle. Esmu šeit, lai smagi strādātu. Dažreiz viss izdodas, dažreiz nē. Patiesība ir tāda, ka šoreiz ļoti izbaudīju spēli un darīju to kopā ar visu komandu un līdzjutējiem."

"Mums jāizceļ arī smagais darbs, ko paveikuši fizioterapeiti, asistenti, dakteri... Šis ir visu iesaistīto smaga darba rezultāts," sacīja Marselu. "Mums jāpateicas visiem iesaistītajiem. Zinājām, ka spēlēsim pret lielisku komandu, jo runa bija par "Bayern". Labi spēlējam ar bumbu, bet, kad nepieciešams, zinām arī to, kā aizsargāties. Šīs bija saspringtas spēles."

"Nav viegli četras reizes piecos gados spēlēt finālos. Esam priecīgi, jo darām neticamas lietas, tas ir vienreizēji," sajūsmu pauda "Real" horvātu pussargs Luka Modričs. "Esam soli no titula un ceru, ka pieskarsimies kārtējai trofejai. Šī bija grūta spēle, vācieši nekad nepadodas, viņi vienmēr skrien līdz galam, spēlē kvalitatīvi, bet mēs mācējām aizsargāties un tikām atalgoti ar iekļūšanu vēl vienā finālā."

"Bayern" galvenais treneris Jups Heinkess atzina, ka arī viņa komanda būtu pelnījusi spēlēšanu finālā. "Protams, esam ļoti sarūgtināti. Mana komanda parādīja izcilu sniegumu. Nupat teicu komandai, ka neesmu redzējis "Bayern" spēlējam tik labi vairāku pēdējo gadu laikā. Tomēr sniedzām dāvanas [pretiniekiem] gan pirmajā spēlē, gan šoreiz. Šajā līmenī to darīt nedrīkst. Par to tiec sodīts, tāpēc nevajadzētu būt pārsteigtiem par to, ka nevari uzvarēt. Atkal izveidojām daudz iespēju, bet ["Real" vārtsargs] Navass spēlēja izcili, viņš bija Madrides labākais spēlētājs. Mums pietrūka koncentrēšanās vārtu priekšā, varbūt augstās intensitātes dēļ. Ja ņem vērā abas spēles, mēs bijām labāka komanda. Mēs arī būtu pelnījuši spēlēt finālā," sacīja treneris.

Izmantotie resursi:
https://www.realmadrid.com
https://fcbayern.com/


, 2018-05-02 09:37, pirms 6 gadiem
Ūlrihs noraka spēli
, 2018-05-02 09:52, pirms 6 gadiem
Nu ja Bayern būtu iesitusi tas, kas bija jāiesit, tad arī būtu pelnījuši spēlēt finālā...bet tas arī atšķir labas komandas no izcilām, uzvarētāju psiholoģija...

Žēl, ka LV sportistiem tā nav, jo gandrīz vienmēr visos svarīgākajos mačos un sacensībās, kad kaut kas izšķiras mēs pakāšam..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: Hose Girtinho
, 2018-05-02 10:14, pirms 6 gadiem
Kili rakstīja: Baumo, ka Pochetino ieņemšot Zidāna vietu vasarā
Baumo, ka "City" trenera vietu pārņems Arsēns Vengers
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2018-05-02 10:21, pirms 6 gadiem
Kili rakstīja: Baumo, ka tu esi galvas slimnieks
Jā, jau dzirdēju no taviem pārējiem profiliem. Personības dalīšanās taču ir pilnīga normāla parādība
, 2018-05-02 10:35, pirms 6 gadiem
Tagad jacer ka Liverpule ar savu, jaudigo uzbrukuma finala visu izdaris!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2018-05-02 10:44, pirms 6 gadiem
Maikl30 rakstīja: Tagad jacer ka Liverpule ar savu, jaudigo uzbrukuma finala visu izdaris!!!
Uzbrūkošs futbols patīk tikai "puņķiem". "Real" spēlē īstu veču futbolu
, 2018-05-02 10:45, pirms 6 gadiem
Kaķi ņaud, suņi rej, Gosē turpina būt muļķis, bet Real iznīcina viņa sapņus.

Kā tajā teicienā, vienalga kāds rezultāts, bet RM vienmēr uzvarēs Juventus
, 2018-05-02 10:47, pirms 6 gadiem
One Man Show! rakstīja: Kaķi ņaud, suņi rej, Gosē turpina būt muļķis, bet Real iznīcina viņa sapņus.

Kā tajā teicienā, vienalga kāds rezultāts, bet RM vienmēr uzvarēs Juventus
Pāvels Nedveds tikai pasmejas par LBJ "wannabe" fanu
, 2018-05-02 10:49, pirms 6 gadiem
Anekdote: "Kāpēc Kristīne nevar iesist "Bayern"? - Tāpēc, ka vārtos nav Noiera."
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2018-05-02 10:54, pirms 6 gadiem
IPS rakstīja: Kristīne un co ir īstā, kas to pierāda
Real sastāvā ir tikai viens vecis, bet Tev neteikšu, kurš tas ir, starp pārējām vecenēm
Īstākais vecis ir uz soliņa. Ja viņš kādu skūpsta, tad tikai ar "Glāzgovas skūpstu"
, 2018-05-02 11:06, pirms 6 gadiem
Hose Girtinho rakstīja: Pāvels Nedveds tikai pasmejas par LBJ "wannabe" fanu
LBJ wannabe? Palasi vairāk kādreiz manus komentārus par LBJ!
, 2018-05-02 11:45, pirms 6 gadiem
One Man Show! rakstīja: LBJ wannabe? Palasi vairāk kādreiz manus komentārus par LBJ!
Tu labāk palasi manējos! Ceru, ka uztvēri humoru
, 2018-05-02 12:36, pirms 6 gadiem
Ir dzirdeets viedoklis ka Navass izvilka Real..Cik zinu tad Real vinjam maksaa naudu par vaartu sargaashanu. Taa ka tas nav nekaads varonjdarbs bet Navasa pienaakums.
Tik pat labi katlumaajas kurinaataajam arii vareetu pateikties ka vinsh nodroshina siltumu maajaa.
, 2018-05-02 13:01, pirms 6 gadiem
gravitons rakstīja: Ir dzirdeets viedoklis ka Navass izvilka Real..Cik zinu tad Real vinjam maksaa naudu par vaartu sargaashanu. Taa ka tas nav nekaads varonjdarbs bet Navasa pienaakums.
Tik pat labi katlumaajas kurinaataajam arii vareetu pateikties ka vinsh nodroshina siltumu maajaa.
"Real" šoreiz izvilka Navass un Benzemā.
, 2018-05-02 15:48, pirms 6 gadiem
gravitons rakstīja: Ir dzirdeets viedoklis ka Navass izvilka Real..Cik zinu tad Real vinjam maksaa naudu par vaartu sargaashanu. Taa ka tas nav nekaads varonjdarbs bet Navasa pienaakums.
Tik pat labi katlumaajas kurinaataajam arii vareetu pateikties ka vinsh nodroshina siltumu maajaa.
Nu, loiģiski, Noiers cik nav vilcis Minheni!!! Tāpat bez Cēzara arī nebūtu trebles Interam!
, 2018-05-03 16:20, pirms 6 gadiem
blondais18 rakstīja: Nu ja Bayern būtu iesitusi tas, kas bija jāiesit, tad arī būtu pelnījuši spēlēt finālā...bet tas arī atšķir labas komandas no izcilām, uzvarētāju psiholoģija...

Žēl, ka LV sportistiem tā nav, jo gandrīz vienmēr visos svarīgākajos mačos un sacensībās, kad kaut kas izšķiras mēs pakāšam..
Bayern nav tas gadījums, kad būtu jāpiemin problēmas ar ''uzvarētāju psiholoģiju''. Tie ir pro klubi, tādā līmenī, izšķirošas ir tikai kļūdas.
Mirklis pēc Lionas "Olympique" trešā vārtu guvuma. Foto: Pauline Figuet/Zumapress.com/Scanpix

Sieviešu Čempionu līgas pusfinālā pārsteigums un favorītes izglābšanās

Šodien tika aizvadītas UEFA Čempionu līgas pirmās pusfināla spēles, Londonas "Chelsea" izbraukumā negaidīti pieveicot (1:0) "Barcelona", bet turnīra titulētākajam klubam Lionas "Olympique" intervālā no 80. līdz 86. minūtei gūstot trīs vārtus pēc kārtas un uzvarot (3:2) Parīzes "Saint-Germain".
Birmingemas "Aston Villa" futbolisti pēc iekļūšanas UEFA Eiropas Konferences līgas pusfinālā. Foto: Sameer Al-Doumi/AFP/Scanpix
1

"Aston Villa" Francijā izglābjas un pendelēs tiek otrajā Eirokausu pusfinālā kluba vēsturē

UEFA Eiropas Konferences līgā pusfinālu sasniegušas Florences "Fiorentina", Birmingemas "Aston Villa", "Club Brugge" un Pirejas "Olympiacos" komandas.
Mohameds Salāhs. Foto: AFP/Scanpix
2

Eiropas līga: Liverpūle neizglābjas pēc fiasko, "Bayer" turpina sezonu bez zaudējumiem

Šovakar UEFA Eiropas līgas pusfinālu sasniedza Vācijas Bundeslīgas titulu nodrošinājusī Leverkūzenes "Bayer", kas 89. minūtē paglābās no sezonas pirmā zaudējuma. Savukārt galvenajai favorītei "Liverpool" nebija pa spēkam sasmelt savā laukumā izlieto.