Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Madrides "Real" viesos pret Maskavas CSKA nepalīdzēs arī Beils un Ramoss

Agris Suveizda

Madrides "Real" viesos pret Maskavas CSKA nepalīdzēs arī Beils un Ramoss
Gerets Beils. Foto: AFP/Scanpix

Spānijas futbola klubs Madrides "Real" paziņojis 20 spēlētāju sastāvu, kas pretendēs uz iziešanu laukumā rītvakar paredzētajā UEFA Čempionu līgas spēlē pret Maskavas CSKA.

Veselības problēmu dēļ ierindā joprojām nav brazīliešu malējā aizsarga Marselu un spāņu uzbrūkošā pussarga Isko, taču bez viņiem sastāvā nebūs arī Gereta Beila un Serhio Ramosa. Velsietis sestdien Madrides derbijā pret "Atletico" (0:0) cirkšņa problēmas dēļ tika nomainīts jau pēc pirmā puslaika. Ja viņa prombūtnes iemesls rītvakar būs savainojums, tad Marca ziņo, ka komandas kapteinim Ramosam ir iedota atpūta.

29 gadus vecais Beils pēc Krištianu Ronaldu pārdošanas ir kļuvis par vienu no galvenajiem spēkiem uzbrukumā, un velsietis šajā sezonā astoņās spēlēs ir guvis četrus vārtus – trīs vārti sešās spēlēs Spānijas čempionātā, vieni vārti vienā Čempionu līgas spēlē un nevienu vārtu UEFA Superkausā. Labākais vārtu guvējs ir Karims Benzemā, kurš deviņos mačos izcēlies ar pieciem precīziem sitieniem. Ierindā tikmēr atgriezies gan aizsargs Alvaro Odriosola, gan arī jaunais pussargs Federiko Valverde.

Madrides "Real" pirmajā Čempionu līgas grupu turnīra kārtā ar 3:0 mājās sakāva "Roma", taču iepriekšējās divās spēlēs nav guvusi vārtus, paliekot sausā ne tikai pret "Atletico", bet arī pret "Sevilla" (0:3). Spānijas čempionātā "Real" ar 14 punktiem septiņās spēlēs ir otrajā vietā, no "Barcelona" atpaliekot sliktākas vārtu starpības dēļ. Savukārt Maskavas CSKA šosezon piedzīvojusi tikai vienu zaudējumu, mājās ar 0:1 piekāpjoties "Rostov". Kopš tā laika zaudētas nav astoņas spēles pēc kārtas (4-4-0, vārti 16:5). Čempionu līgā CSKA viesos atspēlēja divu vārtu deficītu un kompensācijas laikā izrāva neizšķirtu pret Plzeņas "Viktoria" (2:2).

Izmantotie resursi:
https://www.realmadrid.com/noticias...

     [+] [-]

, 2018-10-01 15:42, pirms 5 gadiem
Madridei izskatās šogad soliņš būs daaaudz par īsu it visam...

Un pirms sezonas visi teica, ka Beils traumatisks, un nevienu no iepriekšējām sezonām 3 sezonām nav izticis bez savainojumiem...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2018-10-01 19:32, pirms 5 gadiem
Sport-express baigi sacerējušies uz CSKA šajā mačā, cerams, Real ierādīs šiem vietu.