Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Autors: Krišjānis Pundurs

''Gzira'' treneris pirms cīņas ar Ventspili: ''Padarīsim neiespējamo par iespējamu''

''Gzira'' treneris pirms cīņas ar Ventspili: ''Padarīsim neiespējamo par iespējamu''
Foto: FK Ventspils

Gatavojoties UEFA Eiropas līgas 2. kārtas kvalifikācijas spēlei pret futbola klubu ''Ventspils'', Gziras ''United'' galvenais treneris Džovanni Tedesko medijiem atzinis, ka uzņemas atbildību par rezultātu maltiešiem tik neveiksmīgajā pirmajā spēlē Ventspilī.

''Uzņemos pilnu atbildību par rezultātu pirmajā spēlē,'' teica Tedesko. ''Mēs darīsim visu, kas mūsu spēkos, un, kā prezidents Šarlons Peiss saka, padarīsim neiespējamo par iespējamu. Ja mums neizdosies iekļūt nākamajā kārtā, tad centīsimies parādīt ļoti labu sniegumu, kas dos pārliecību gaidāmajām cīņām Premjerlīgā.''

Atbildes spēle norisināsies šovakar 21:00 ''Centenary'' stadionā Gzirā. Pirmajā mačā Ventspilī pārliecinošu virsroku ņēma Latvijas klubs, sakaujot ciemiņus no Maltas ar 4:0. Tikmēr ''Gzira United'' futbolists Amadū Sambs, kurš atgriezies ierindā pēc astoņus mēnešu garas savainojuma dziedēšanas, izcēla augsto spēles likmi.

''Šī ir ļoti svarīga spēle. Tas ir kā fināls. Mēs gribam sasniegt nākamo kārtu, un, lai to paveiktu, mums jau no pirmās minūtes jāparāda labākais, uz ko esam spējīgi,'' atzina Sambs.

Izmantotie resursi:
https://www.maltafootball.com/2019/...


Birmingemas "Aston Villa" futbolisti pēc iekļūšanas UEFA Eiropas Konferences līgas pusfinālā. Foto: Sameer Al-Doumi/AFP/Scanpix

"Aston Villa" Francijā izglābjas un pendelēs tiek otrajā Eirokausu pusfinālā kluba vēsturē

UEFA Eiropas Konferences līgā pusfinālu sasniegušas Florences "Fiorentina", Birmingemas "Aston Villa", "Club Brugge" un Pirejas "Olympiacos" komandas.
Andrijs Luņins tver Bernardu Silvas pendeli. Foto: AFP/Scanpix
50

Madrides "Real" uzvar pendelēs, Mančestras "City" noliek čempionu pilnvaras

UEFA Čempionu līgas pusfinālu sasniedza turnīra vēsturē titulētākais klubs Madrides "Real", kas pēc 1:1 šovakar un 4:4 divu spēļu summā pendeļu sērijā ar 4:3 pārspēja iepriekšējās sezonas uzvarētāju Mančestras "City". Ukrainis Andrijs Luņins atvairīja divus 11 metru sitienus.
Jozua Kimmihs (Nr. 6) ar komandas biedriem. Foto: Christian Kolbert/Kolbert-Press/Imago Images/Scanpix
3

Bavārijas cerības par titulu vēl dzīvas: Minhene mājās izkausē lielgabalus

Šosezon bez trofejām Vācijas Bundeslīgā un kausā palikusī Minhenes "Bayern" pirmoreiz kopš 2020. gada sasniegusi UEFA Čempionu līgas pusfinālu, otrajā spēlē ceturtdaļfinālā ar 1:0 uzveicot Londonas "Arsenal".