Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

''Gzira'' treneris pirms cīņas ar Ventspili: ''Padarīsim neiespējamo par iespējamu''

Krišjānis Pundurs
Krišjānis Pundurs

''Gzira'' treneris pirms cīņas ar Ventspili: ''Padarīsim neiespējamo par iespējamu''
Foto: FK Ventspils

Gatavojoties UEFA Eiropas līgas 2. kārtas kvalifikācijas spēlei pret futbola klubu ''Ventspils'', Gziras ''United'' galvenais treneris Džovanni Tedesko medijiem atzinis, ka uzņemas atbildību par rezultātu maltiešiem tik neveiksmīgajā pirmajā spēlē Ventspilī.

''Uzņemos pilnu atbildību par rezultātu pirmajā spēlē,'' teica Tedesko. ''Mēs darīsim visu, kas mūsu spēkos, un, kā prezidents Šarlons Peiss saka, padarīsim neiespējamo par iespējamu. Ja mums neizdosies iekļūt nākamajā kārtā, tad centīsimies parādīt ļoti labu sniegumu, kas dos pārliecību gaidāmajām cīņām Premjerlīgā.''

Atbildes spēle norisināsies šovakar 21:00 ''Centenary'' stadionā Gzirā. Pirmajā mačā Ventspilī pārliecinošu virsroku ņēma Latvijas klubs, sakaujot ciemiņus no Maltas ar 4:0. Tikmēr ''Gzira United'' futbolists Amadū Sambs, kurš atgriezies ierindā pēc astoņus mēnešu garas savainojuma dziedēšanas, izcēla augsto spēles likmi.

''Šī ir ļoti svarīga spēle. Tas ir kā fināls. Mēs gribam sasniegt nākamo kārtu, un, lai to paveiktu, mums jau no pirmās minūtes jāparāda labākais, uz ko esam spējīgi,'' atzina Sambs.

Izmantotie resursi:
https://www.maltafootball.com/2019/...