Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:117, Did:0, useCase: 3

LFF kausa izcīņa futbolā 8:8 noslēgusies ar FK Liepāja/LSSS uzvaru U-11 grupā

LFF kausa izcīņa futbolā 8:8 noslēgusies ar FK Liepāja/LSSS uzvaru U-11 grupā
LFF kausa izcīņas futbolā 8:8 turnīrs U-11 grupai 2015

No 28. līdz 30. augustam Liepājā, stadionā "Olimpija", norisinājās šīs sezonas noslēdzošais Latvijas Futbola federācijas (LFF) kausa izcīņas turnīrs futbolā 8:8. Šoreiz savā starpā tikās valsts vadošo U-11 vecuma grupas (2004. dzimšanas gada futbolistu) klubu komandas, pirmo vietu izcīnot FK Liepāja/LSSS jaunajiem futbolistiem.

Sacensībās piedalījās 12 komandas, kas pirmajā posmā bija sadalītas divās apakšgrupās. A grupā pirmo vietu ar piecām uzvarām un maksimāli iespējamajiem 15 punktiem ieņēma vēlākie čempioni no Liepājas, kas pārspēja FS METTA Rīga (1:0), Vidzemes FC/Valmiera (6:2), SK Super Nova-2005 Rīga (8:1), AFA Olaine (4:0) un BFC Daugavpils (2:1) komandas. Otrajā vietā ar deviņiem punktiem ierindojās daugavpilieši, kas par spīti zaudējumiem savstarpējā spēlē ar 0:2 apsteidza FS METTA Rīga vienību par vienu punktu.

Tikmēr B apakšgrupā labākie bija SK Super Nova futbolisti, kas uzvarēja Rēzeknes FA (2:1), FK Tukums 2000/TSS (2:0), JFC Skonto Rīga (1:0) un FB Gulbene/BJSS (6:1) komandas, bet vienīgo zaudējumu piedzīvoja cīņā pret FK Ventspils OC (1:2). Otro vietu ar desmit punktiem izcīnīja FK Tukums-2000/TSS, kuru vienīgais zaudējums sekoja vienīgi mačā pret apakšgrupas uzvarētājiem.

Atkarībā no pirmā posma spēlēs uzrādītajiem rezultātiem, komandas turpinājumā aizvadīja spēles par vietām - katras apakšgrupas divas labākās komandas cīnījās par 1.-4. vietu, trešo un ceturto vietu ieguvēji par 5.-8. pozīciju, bet piekto un sesto vietu ieguvēji spēkojās par 9.-12. vietu kopvērtējumā.

Liepājnieki uz vadošo komandu grupu ņēma līdzi pirmā posma uzvaru pār BFC Daugavpils, kam pievienoja vēl divus panākums – 4:1 pret SK Super Nova Rīga un 3:0 pret FK Tukums-2000/TSS. Tas FK Liepāja/LSSS komandai deva pirmo vietu turnīrā, bet otrie palika SK Super Nova Rīga futbolisti, kas iekrāja sešus punktus. Tālāk sekoja attiecīgi Tukuma un Daugavpils futbolisti.

Turnīra spēļu rezultāti un kopvērtējuma tabulas atrodamas ŠEIT.

Par turnīra labāko vārtsargu tika nosaukts Edvīns Kušnirenko (FK Ventspils OC), labākā aizsarga gods tika Kristeram Volkovam (FK Liepāja/LSSS), Markus Alpēns (FK Liepāja/LSSS) kļuva par labāko pussargu, bet par labāko uzbrucēju tika atzīts Bruno Melnis (SK Super Nova Rīga).

LFF Kausa izcīņa futbolā 8:8 tiek organizēta ar mērķi paaugstināt Latvijas jaunatnes komandu un spēlētāju meistarību, uzlabot spēļu kvalitāti, jaunu komandu izveidošanu un veicināt Latvijas jaunatnes futbola attīstību. Finālsacensībās piedalās Latvijas reģionu labākās komandas, kas noskaidrotas reģionālajās priekšsacīkstēs.

Pirms tam augustā LFF kausa izcīņa futbolā 8:8 tika ievadīta Gulbenē ar U-10 vecuma grupas cīņām, bet vēlāk Valmierā sekoja U-12 komandu spēles.

Izmantotie resursi:
LFF kausa izcīņa futbolā 8:8 noslēgusies ar FK...

     [+] [-]

, 2015-08-31 12:01, pirms 9 gadiem
Liels prieks par Liepaajas beernu futbolu-kur pateicoties jaunajiem treneriem,to aizrautiibai straadaat ar puikaam sagatavotiibas liimenis juutami ceelies.Domaajams,Liepaaja visticamaak tuvaakajaa naakotnee buus galvenais speeleetaaju konveijers Latvijas futbolaa-tipa vietaajais Ajax.Paskatoties shiis te Lukstinja komandas treninjus izbrinu rada augstaa tehniskaa un taktiskaa sagatavotiiba puikaam-taa kaa to uzvaras mani nepaarsteidz.Ipashi jaauzsver tieshi Lukstinja noziime-ar nevienu nesaliidzinot,bet cilveeciskaas kvalitaates ir juutami augstaakaa liimenii nekaa videeji Latvijas futbolaa-cik dabiigi,draudziigi,paarliecinoshi,bet tajaa pasha laikaa teevishkji vinjam izdodas kontakts gan ar puikaam,gan to vecaakiem.Nezinu vinja ambiicijas,bet vinsh ,skjiet ,radiits darbam ar beerniem.

     [+] [-]

, 2015-08-31 12:14, pirms 9 gadiem
Kaa aariskas paarlieciibas cilveekam patiikami skatiities uzvareetaaju foto-nudien nezinaatu vareetu padomaat-kaada Jonsonu komanda no SWE-taadi smukulji blondiiniishi.

  -1 [+] [-]

, 2015-08-31 13:39, pirms 9 gadiem
Zvēri!
Turpinām grauzt velēnu

  -1 [+] [-]

, 2015-08-31 13:40, pirms 9 gadiem
Bet treneriem atgādinājums - lai ir daudzpusība. Iedod uzraut voļuku, basīti, palēkāt pa bedri ar vajag un mazo lodīti pagrūst

     [+] [-]

, 2015-08-31 23:48, pirms 9 gadiem
Latvijas futbola nākotni veido 3 komandas:
1. Liepāja
2. Super Nova
3. Tukums
Visās 3 kategorijās U10-12 pirmajā 4-niekā ir šīs komandas
Vēl konkurenci sastāda:
Daugavpils
Metta
Babīte
reizēm:
Valmiera
Ventspils
Skonto
Rīgas Dinamo
Rēzekne