Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:117, Did:0, useCase: 3

Liepājas "Linden City BSC" triumfē Latvijas čempionātā pludmales futbolā

Ints Megnis
Ints Megnis

Liepājas "Linden City BSC" triumfē Latvijas čempionātā pludmales futbolā
"Linden City BSC" pēc triumfa Latvijas čempionātā
Foto: LFF

Liepājas "Linden City BSC" komanda šonedēļ priekšlaicīgi nodrošinājusi Latvijas čempionu titulu pludmales futbolā.

Priekšpēdējā, ceturtajā, posmā "Linden City BSC" uzdevums nebija no vieglajiem, jo septītajā spēļu kārtā vienībai pretī stājās ambiciozā un rezultatīvā FK "Zep"/"Forevers" vienība, bet astotajā - medaļu pretendenti RTU/"Berhouse No1". Tomēr liepājnieki paņēma maksimumu - ar pokeru izceļoties Renāram Pastaram, 8:5 tika pieveikti FK "Zep"/"Forevers", kā arī noturēta minimāla 2:1 uzvara pret studentiem.

Tai pašā laikā tuvākie sekotāji Rīgas "Kreiss" ar 2:3 piekāpās RTU/"Beerhouse No1", līdz ar to Liepājas komanda līdztekus pirms nedēļas izcīnītajam Latvijas kausam arī priekšlaikus varēja svinēt uzvaru valsts čempionātā.

Toties ir saasinājusies cīņa par otro un trešo vietu. RTU/"Beerhouse No1" no "Kreiss" atpaliek par četriem punktiem, bet Ludzas "Grifs AG"/"Robežsardze" - vēl par vienu. Noslēdzošajā posmā 2. augustā studenti un ludzēnieši tiksies savā starpā, bet arī "Kreiss" tiksies ar nu jau čempioniem "Linden City BSC", kā arī FK "Zep"/"Forevers" vienību.

Pērn bronzas medaļas ieguvusī FK TUC/"Ropaži" vienība piedzīvoja kārtējos divus zaudējumus un pirms pēdējā posma vairs tikai teorētiski var pakāpties uz priekšpēdējo vietu turnīra tabulā. Lai tā notiktu, pašiem jāizcīna uzvaras pret FK "Zep"/"Forevers" (pirmajā aplī 5:6) un RTU/"Beerhouse No1" (1:4), kā arī jācer uz "Zep" zaudējumu "Kreiss".

Pērn Latvijas čempionātā triumfēja "Kreiss" komanda, bet pirms tam to divus gadus bija paveikuši RTU studenti.

Izmantotie resursi:
Linden City BSC nodrošina čempionu titulu...

     [+] [-]

, 2018-07-29 20:28, pirms 6 gadiem
Meklējat puisi!
Es esmu Alisa, es esmu 21, jautrs, slaids un nav pieticīgs vispār))
Foto un tālruņa numurs anketā >>> 18pop.tk

  -1 [+] [-]

, 2018-07-29 22:18, pirms 6 gadiem
Alisa Si, 20:28, pirms 2 stundām, ignorēt, atbildēt
Meklējat puisi!
Es esmu Alisa, es esmu 21, jautrs, slaids un nav pieticīgs vispār))
Foto un tālruņa numurs anketā >>> 18pop.

Ilgi meklē. Nopērc divus labus vibratorus.