Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:117, Did:0, useCase: 3

Bogdanovs: "Panāktais ir komandas darbs"

Miķelis Osis
Miķelis Osis @MikelisO

Bogdanovs: "Panāktais ir komandas darbs"
Marks Bogdanovs ("Jelgava")
Foto: Romans Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

"Pēc Liepājā gūtās uzvaras puiši varbūt vairāk uzticas man, es jūtu viņu atbalstu. Panākums ir komandas darbs," pēc šodien izcīnītās uzvaras Latvijas kausa izcīņas 1/2 finālā sarunā ar Sportacentrs.com atzina "Jelgavas" vārtsargs Marks Bogdanovs.

"Līdz šim "Skonto" biju apspēlējis tikai dublieros," pēc izcīnītās uzvaras pēcspēles sitienu sērijā pret Rīgas "Skonto" priecīgs bija viens no "Jelgavas" galvenajiem varoņiem - vārtsargs Marks Bogdanovs. "To pendeli, kuru atsitu, neminēju - Fertovs paskatījās uz pretējo stūri, tāpēc nolēmu riskēt un lekt uz tālo stūri. Tā arī sanāca!"
Runājot par aizvadīto maču kopumā, Bogdanovs atklāja gūtā panākuma stūrakmeņus: "Mūsu uzdevums bija cīnīties līdz galam katrā epizodē, nepiekāpties. To arī izpildījām! Pirmajā puslaikā kļūdījāmies, ielaidām vārtus, taču tas tikai pieredzes trūkuma dēļ. Tad sanāca atspēlēties. Nevar teikt, ka pēc tam atsitāmies, jo arī mums bija momenti. Beigās gan bija grūtāk, arī psiholoģiski, taču visu redzējāt, kā beidzās!"

"Pēc Liepājā gūtās uzvaras puiši varbūt vairāk uzticas man, es jūtu viņu atbalstu. Panākums ir komandas darbs. Nevar teikt, ka esmu pendeļu atvairīšānas speciālists, taču sanāk - Liepājā, arī pret "Jūrmalu" spēles laikā," piebilda vārtsargs.

Tobrīd vēl nezinot otrā pusfināla iznākumu, Bogdanovs atzina, ka finālā labprātāk spēlētu pret "Olimpu", ne bijušo klubu "Jūrmalu-VV". "Labāk pretī redzētu "Olimpu" - ne tāpēc, ka viņi ir vājāki. Vienkārši negribu, lai "Jūrmala" tiek Eirokausos - man ar viņiem ir palikuši rēķini... Ne ar puišiem, bet kluba vadību."

19. maijā "Skonto" stadionā jelgavnieki kausa izcīņas finālā tomēr tiksies ar "Jūrmalu-VV", tādējādi noskaidrojot gan trofejas, gan pēdejās Eirokausu ceļazīmes ieguvēju. Šis mačs bijušajam jūrmalniekam Bogdanovam nenoliedzami būs principiāls.

  +4 [+] [-]

, 2010-04-29 00:34, pirms 14 gadiem
Malači, ko citu teikt.

  +4 [+] [-]

, 2010-04-29 01:05, pirms 14 gadiem
ideāli!

  +5 [+] [-]

, 2010-04-29 09:37, pirms 14 gadiem
beidzot viņš sasniedza augstieni. neticami talantīgs vārtsargs un vienkārši lielisks čalis.

  +2 [+] [-]

, 2010-04-29 13:22, pirms 14 gadiem
Vienkārši negribu, lai "Jūrmala" tiek Eirokausos - man ar viņiem ir palikuši rēķini... Ne ar puišiem, bet kluba vadību."

ceru ka Visa komanda sitiisies par savu vaartsargu, lai tieshaam Juurmala tajas kausos netiktu, ja nevar paraadus nomaksaat

Malacis Mark tieshi tas kas Jelgavai bij vajadziigs - labs stabils vaartsargs

  +2 [+] [-]

, 2010-04-29 21:58, pirms 14 gadiem
Jelgava tik tiešām spēlē kā komanda, kā viens vesels. Lūk, arī panākumu atslēga. Ar vienu, diviem mudakiem tālu netiksi...

  +2 [+] [-]

, 2010-04-30 10:24, pirms 14 gadiem
Cepuri nost Marka priekšā! Domāju, ka fani kaut ko saštukos atbalstam uz kausa finālu!