Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:117, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Futbola akadēmija "Super Nova" izveido filiāli Spānijā

Latvijas futbola akadēmija "SK Super Nova" izveidojusi filiāli Spānijā, kur aicina pieteikties bērnus futbola nodarbībām no nākamā gada februāra, savā "Facebook" profilā ziņo kluba prezidents Jānis Engelis.

Sporta klubs "Super Nova" dibināts 2000. gada vasarā un pēc biedrības mājaslapā sniegtās informācijas klubā trenējas ap 500 bērniem vecuma grupās no 1998. gada līdz 2011. gadam.

Savu darbību ir uzsācis 2002. gadā un pa šiem gadiem kļuvis par vienu no vadošākajiem sporta klubiem Rīgā un vienīgais futbola klubs Siguldā, Saulkrastos un Krimuldā. Treniņus vada Latvijas Futbola Federācijas licenzēti treneri ar pieredzi futbolā un augstu atbildības sajūtu, rakstīts mājaslapā supernova.lv.

Kluba prezidents Jānis Engelis savā "Facebook" profilā publicējis reklāmas plakātus spāņu, krievu un angļu valodās, kur tiek aicināti uz treniņiem 4 līdz 12 gadus veci bērni no Alikantes, Elčes, Benidormas, Santa Polas, Gvardamaras, Torreviehas un citām tuvumā esošām pilsētām un ciemiem. Plakātos minēts, ka nodarbības paredzēts sākt 2018. gada februārī.

Zemāk pie sava ieraksta Engelis, sniedzot atbildi trenerim Andrejam Jegorovam, raksta: "Latvijā bērnu futbols ir ļoti augstā līmenī, pats jau to zini. Līdz gadiem 14-15 viss ir OK, bet tad sākas problēmas (infrastruktūra, finansiālais stāvoklis klubiem un finansiālā situācija valstī). Tā varam ilgi diskutēt... Jābūt izmaiņām LFF un Valsts Sporta likumā."


, 2017-12-28 18:08, pirms 6 gadiem
LV futbolam būtu jāiet Islandes ceļš un visi talantīgākie jaunieši jāiekārto labās akadēmijās ārzemēs. Domāju, ka tas varētu arī būt šā Supernovas soļa pamatā - labākos LV talantus vest uz filiālēm Spānijā un tālāk censties iekārtot kādā spēcīgā spāņu akadēmijā
, 2017-12-28 19:04, pirms 6 gadiem
Kāds var nosaukt kādu Super Nova "produktu".....tiešām spāņi rakstīsies uz iebraucēju dibinātu akadēmiju un pie tam vēl uz latviešu kas nu nekādi ne ar panākumiem vai tradīcijām nevar lepoties....var jau būt...
, 2017-12-28 20:33, pirms 6 gadiem
Lai izdodas!
Foto: LFF
7

Latvijas kausā izlozēti pirmā posma pāri

Ceturtdien notikušajā "11.lv Latvijas kausa" izcīņas jaunās sezonas pirmā posma izlozē noskaidroti sacensību pirmie komandu pāri.
Latvijas kauss. Foto: LFF
1

2024. gada ''11.lv'' Latvijas kausa izcīņā piedalīsies 50 klubi

LETA. "11.lv Latvijas kausa" izcīņā futbolā šogad piedalīsies 50 komandas, ziņo Latvijas Futbola federācija (LFF).
Foto: Latvijas Futbola federācija

"Mettas" futbolistēm panākums Sieviešu futbola līgas otrajā kārtā

LETA. "Metta" vienība svētdien uzvarēja "LuckyBet" Sieviešu futbola līgas (SFL) otrās kārtas noslēdzošajā mačā. "Metta" izbraukumā ar 1:0 (0:0) guva panākumu pār "Liepājas Futbola skolu".