Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:117, Did:0, useCase: 3

Autors: LFF

Latvijas meiteņu telpu futbola čempionātā dalībnieku rekordskaits

Latvijas meiteņu telpu futbola čempionātā dalībnieku rekordskaits
Latvijas meiteņu telpu futbola čempionāts

Ar pirmajām spēlēm 2017. gada 8. janvārī sāksies jaunā Latvijas meiteņu telpu futbola čempionāta sezona, kas četrās vecuma grupās pulcēs dalībnieku rekordskaitu.

Līdzīgi kā iepriekšējā sezonā, arī 2017. gada meiteņu telpu futbola čempionāts notiks četrās dažādās ieskaitēs – vecākajā grupā tiksies 2002. dzimšanas gada un vecākas futbolistes, vienkopus pulcēsies arī U-14 (2003.-2004. dzimšanas gads) un U-12 (2005.-2006. dzimšanas gads) meitenes, bet jaunākajā grupā, kurā netiks fiksēti kopvērtējuma rezultāti, laukumos dosies U-10 jeb 2007.-2009. dzimšanas gada meitenes. Ņemot vērā komandu spēku samēru, arī jaunajā sezonā vecākajā grupā cīņas norisināsies atsevišķi pirmajai un otrajai divīzijai.

Ja iepriekšējā Latvijas meiteņu telpu futbola čempionāta sezonā piedalījās kopumā 39 komandas, tad jaunais sacensību sasaukums pulcēs jau 51 komandu. Vecākajā grupā dalībnieku skaits pieaudzis par piecām vienībām, U-14 un U12 vecuma grupās par attiecīgi četrām un trim komandām, bet jaunākajā grupā sacensībās startējošo vienību skaits atkal būs astoņas.

Sacensību kalendārs paredz, ka dažādo vecuma grupu sabraukumi jaunajā sezonā norisināsies Rīgā, Spuņciemā, Rēzeknē, Talsos, Jelgavā, Priekuļos, Maltā, Piņķos un Olainē. Pirmās čempionāta spēles paredzētas 8. janvārī, bet sezona turpināsies līdz marta ievadam.

Sacensību dalībnieki un kalendārs aplūkojams ŠEIT.

Izmantotie resursi:
Jaunā Latvijas meiteņu telpu futbola čempionāta...


Rīgas "Mettas" futbolistes. Foto: FS Metta

Arī "Mettas" futbolistēm sezonas ievadā nevainojama bilance

Latvijas Sieviešu futbola līgas kopvērtējuma galvgalī pēc trim spēļu kārtām atrodas galvaspilsētas komandas "Riga" un "Metta".
''Riga FC'' un RFS spēles moments. Foto: Nora Krevņeva-Baibakova
1

"Riga" futbolistes SFL mačā pārspēj RFS vienību

LETA. "Riga" sestdien izcīnīja uzvaru "LuckyBet" Sieviešu futbola līgas (SFL) trešās kārtas mačā un kļuva par turnīra līdervienību.
Foto: LFF
7

Latvijas kausā izlozēti pirmā posma pāri

Ceturtdien notikušajā "11.lv Latvijas kausa" izcīņas jaunās sezonas pirmā posma izlozē noskaidroti sacensību pirmie komandu pāri.