Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:117, Did:0, useCase: 3

Autors: lbaranovskis

"Balviem" ļoti sāpīgs zaudējums!

Ar vārtiem spēles izskaņā FK Aliance pārspēj "Balvus"!

Sestdien, 26.septembrī, LFF 2.līgā Balvi mājās uzņēma FK Aliance vienību. Komandas līdz šim atradās kaimiņos turnīra tabulā, bet, lai cīnītos par labāko sešinieku, uzvara abām komandām bija mega svarīga.
Pirmajā puslaikā dominēja "Balvu" futbolisti, tikai reizēm atļaujot viesiem kaut ko bīstamu izveidot pie mūsu vārtiem. Arī Balvi pirmie guva vārtus, kad vārtu priekšā izveicīgākais bija Kristaps Saliņš. Ilgi gan nebija jāgaida, un FK Aliance atspēlējās ar Ritvara Šreibera vārtu guvumu.
Vēlreiz "Balvi" izvirzījās vadībā, kad vārtus guva Emīls Poļaks, bet atkal, puslaika pašās beigās, Kristofers Davids Kravčenko izlīdzināja rezultātu.
Puslaikā ejot 2-2, un "Balvi" nevienam citam, tikai paši sev, varēja pārmest neizmantotos momentus (es tādus saskaitīju vismaz 6).
Otrajā puslaikā, pretēji gaidītajam, "Balvi" nepielika ātrumā un vēlmē uzvarēt, bet gan nosēdās. Un par to, kā arī par nerealizētajiem momentiem spēles 1.puslaikā, tikām sodīti.
FK Aliance vīri 88.minūtē panāca 2-3, kad precīzs bija Mārtiņš Taulavičus. Spēles 90.minūtē viesi vēl nerealizēja 11m soda sitienu, bet uzvarai bija gana.
Jāatzīst, ka sāpīgs, bet taisnīgs zaudējums, jo viesi izskatījās, ka vairāk gribēja šo uzvaru, īpaši tas bija redzams 2.puslaikā...


Foto: Latvijas Futbola federācija

"Mettas" futbolistēm panākums Sieviešu futbola līgas otrajā kārtā

LETA. "Metta" vienība svētdien uzvarēja "LuckyBet" Sieviešu futbola līgas (SFL) otrās kārtas noslēdzošajā mačā. "Metta" izbraukumā ar 1:0 (0:0) guva panākumu pār "Liepājas Futbola skolu".
1

Klausītava | "Pa pāris kausiem" ar Elvi Stugli

"Pa pāris ksuaisem" viesos šoreiz septiņkārtējais Virslīgas čempions Elvis Stuglis. Par "Skonto" laikiem, "Spartaks", "Riga FC" un tās treneriem, RFS un citām tēmām.
Foto: Sieviešu futbols Facebook

RFS un "Metta" futbolistes izcīna panākumus Sieviešu futbola līgas pirmajā kārtā

LETA. RFS un "Metta" komandas sestdien "LuckyBet" Sieviešu futbola līgas (SFL) pirmās kārtas mačos tika pie uzvarām.