Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:117, Did:0, useCase: 3

Autors: Egils Broks

Video: RFS meitenes triumfē Latvijas Kausa izcīņā

Sestdien, 26.septembrī, Rīgas 49. vidusskolas stadionā notikušajā finālā Rīgas Futbola skolas komanda otro gadu pēc kārtas triumfēja Latvijas Kausa izcīņā, pārspējot FK ''Liepāja/LSSS'' ar rezultātu 5:1.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2015-09-27 12:22, pirms 9 gadiem
Var iedomāties,kā jūtas pārējās meitenes ar tādu vārtsardzi.
, 2015-09-27 12:25, pirms 9 gadiem
Tiesi to pasu gribeju atzimet! Pretstata tam kads ir rezultats to pasu nevar teikt par speli - ta ir loti lidziga, bet Liepajas vartsargs... tur, protams, komentaru nav...Pietiek trapit pa gaisu vartu rami kaut no 40m, ta lai bumba tiesi rokas nelido un varti garanteti. Murgs. Skaidrs ka nekadas algas tur nemaksa un tapec nevar noalgot tadu varstsargu kadu gribetos, bet nu tomer jabut kaut cik minimalai nojausmei par futbolu un vartu sargasanu...
, 2015-09-27 12:25, pirms 9 gadiem
Pie kaut cik jēdzīgas vārtsardzes Liepājai vajadzētu uzvarēt.
, 2015-09-27 14:17, pirms 9 gadiem
Zhuk79 rakstīja: Tiesi to pasu gribeju atzimet! Pretstata tam kads ir rezultats to pasu nevar teikt par speli - ta ir loti lidziga, bet Liepajas vartsargs... tur, protams, komentaru nav...Pietiek trapit pa gaisu vartu rami kaut no 40m, ta lai bumba tiesi rokas nelido un varti garanteti. Murgs. Skaidrs ka nekadas algas tur nemaksa un tapec nevar noalgot tadu varstsargu kadu gribetos, bet nu tomer jabut kaut cik minimalai nojausmei par futbolu un vartu sargasanu...
Liepājas vārtsardze aizbrauca uz ASV mācīties, jo regulārā sezona jau bija beigusies. Tā bija vienkārši kāda spēlētāja ielikta vārtos. Vienīgi nesaprotu, kāpēc izvēlējas īsāko meiteni komandā.
, 2015-09-27 19:33, pirms 9 gadiem
ko ceturtajos vārtos darīja tā vārtsardze?
, 2015-09-27 21:56, pirms 9 gadiem
Pēc video spriežot, tai meitenei galīgi nepatīk vārtos stāvēt. Izskatās ielikta no malas. Traki kausa finālā ar tādu...
, 2015-09-27 22:09, pirms 9 gadiem
Nē, nu tā ir reālākā komēdija!!! Sen nebiju tik gardi smējies!!!
Foto: LFF
4

Sieviešu līgai pirmoreiz savs titulsponsors, LFF masveidību vēlas panākt arī dāmu futbolā

Pirmo reizi Latvijas Futbola federācijas (LFF) vēsturē Sieviešu futbola līgai būs savs titulsponsors, paziņojusi federācija. Turpmākos trīs gadus līgas oficiālais nosaukums būs "LuckyBet" Sieviešu futbola līga. Čempionāta jaunā sezona sāksies jau piektdien un sestdien ar pirmajiem četriem mačiem, no kuriem visi risināsies Rīgā.
SFK "Rīga" spēlētājas. Foto: Latvijas Futbola federācija.
1

RFS pārņems Latvijas čempioni futbolā sievietēm SFK "Rīga"

LETA. RFS futbola klubs pārņems Latvijas čempioni futbolā sievietēm SFK "Rīga", otrdien tika paziņots kluba pirmssezonas preses konferencē.
"Riga FC" svin Superkausa izcīnīšanu. Foto: LFF
9

"Riga" atspēlējas un pendeļu sērijas astotajā kārtā izrauj Superkausu

Pēc 11 gadu pārtraukuma Latvijas futbolā atgriezusies Superkausa izspēle, kurā Latvijas čempionvienība RFS tikās ar Latvijas kausa īpašnieci "Riga". Gotjē Mankendā vārti ļāva "Riga" vienībai tikt līdz pendelēm, kurās Riharda Matrevica sniegums deva Simo Valakari komandai pirmo sezonas trofeju.