Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:117, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Latvijas kausā jānoskaidro vienības, kas tiksies ar Virslīgas klubiem

Latvijas kausā jānoskaidro vienības, kas tiksies ar Virslīgas klubiem
Artūrs Karašausks un Jānis Ikaunieks
Foto: Mārtiņš Sīlis

Latvijas kausā futbolā Virslīgas klubi iesaistīsies pēc vēl vienas kārtas. "Liepājas/Mogo" pretinieks noskaidrosies Latgales komandu duelī. Iespēju tikties ar valsts spēcīgākajiem klubiem saglabā arī vairākas otrās līgas komandas.

Pagājušajā nedēļā tika aizvadītas otrā posma pirmās kārtas spēles, kurās noskaidroja komandas, kuras turpinās cīņu par iekļūšanu astotdaļfinālā. Saistībā ar citu komandu izstāšanos no turnīra bez cīņas tālāk tika "Progress/Olaine", "Talsi/Laidze", Staiceles "Bebri", "Daugavpils" un "Dobele", bet pie tehniskās uzvaras tika "Jūrnieks Rīga" futbolisti, jo pretinieki nodarbojās ar mača rezultāta nelikumīgu ietekmēšanu, kā rezultātā tiesnesis dueli apturēja.

Savukārt sniegums laukumā nākamajā kārtā ļāva iekļūt 1. līgas komandām "Grobiņai", "Jēkabpilij/JSC", "Rēzeknei", "Preiļiem", "Valmiera Glass ViA", "RTU/Skonto Academy", kā arī 2. līgas vienībām "Nikeram", "Karostai", "Pļaviņām" un "Monarham/Flaminko".

Pārliecinošāko uzvaru izcīnīja Jēkabpils futbolisti, kuri izbraukumā ar 8:1 sakāva "Lielupi". Teicamu sniegumu demonstrēja Jurijs Halimons, kurš gan pirmajā, gan otrajā puslaikā sāncenšu vārtos raidīja divas bumbas. Vēl trim komandām – "Monarham/Flaminko", "RTU/Skonto Academy" un "Preiļiem" – izdevās pretinieku vārtos iesist sešas bumbas. Ar hat-trick izcēlās Aigars Caics.

Līdz brīdim, kad cīņā iesaistīsies Virslīgas klubi, atlikusi vēl viena kārta. No Virslīgas izslēgtā "Babīte/Dinamo" pretinieku uzzinās "Talsu/Laidzes" un "Karostas" duelī. RFS spēlēs pret "Progresa/Olaines" un "Nikera" pāra uzvarētāju. Latvijas čempions Jūrmalas "Spartaks" spēkosies ar "Grobiņu" vai Staiceles "Bebriem". Vicečempione "Jelgava" tiksies ar "Jūrnieku Rīga" vai "Jēkabpili/JSC".

"Liepāja/Mogo" spēkosies ar "Daugavpils" vai "Rēzeknes" futbolistiem, un Latgales komandu duelis solās būt īpaši spraigs. "Riga FC" tiksies ar "Preiļiem" vai "Pļaviņām". "Ventspils" par iekļūšanu nākamajā posmā spēkosies ar "Dobeli" vai "Monarhu/Flaminko", bet "Metta/LU" pretinieks tiks noskaidrots duelī starp "Valmiera Glass Via" un "RTU/Skonto Academy".

Paredzēts, ka otrā posma otrās kārtas mači sekos laikā no 1. līdz 2. jūlijam, bet trešā posma jeb astotdaļfināla cīņas notiks 8. un 9. jūlijā. Precīzi spēļu norises laiki un vietas, kā arī maču rezultāti būs pieejami statistikas portālā online.lff.lv.

Sezonas turpinājumā ceturtdaļfināla pāri tiks noteikti ar atsevišķu izlozi. Pusfināla stadijā uzvarētājs tiks noteikts vienā spēlē, bet fināls paredzēts oktobrī.

Izmantotie resursi:
Noslēgusies Latvijas kausa izcīņas otrā posma...


, 2017-06-26 12:27, pirms 7 gadiem
kāds sīkāk var pastāsīt par Jūrnieka un Salaspils spēli?
, 2017-06-26 12:46, pirms 7 gadiem
puslaiks rakstīja: kāds sīkāk var pastāsīt par Jūrnieka un Salaspils spēli?
Skat. ziņu SK Babīte/Dinamo tiek izslēgta no Virslīgas... (''4. Par 2017. gada Latvijas kausa izcīņas otrā posma 19. jūnija spēli FK Jūrnieks Rīga – BFK Salaspils'').
Rezultāts 80.minūtē bija 11:0 (tā ziņo ''Jūrnieka'' facebook lapa).
, 2017-06-26 12:59, pirms 7 gadiem
"Pārliecinošāko uzvaru izcīnīja Jēkabpils futbolisti, kuri izbraukumā ar 8:1 sakāva "Lielupi"
-----------------------------
Kopš kura laika Jēkabpils 8:1 ir pārliecinošāk par Valmieras 8:0?
, 2017-06-26 14:33, pirms 7 gadiem
puslaiks rakstīja: kāds sīkāk var pastāsīt par Jūrnieka un Salaspils spēli?
Salaspils it kā esot drausmīgos daudzumos kļūdījušies, tādējādi radot tiesnešiem aizdomas par toto. Pēc tiesnešu brīdinājumiem pārtraukumā nekas neesot uzlabojies, tāpēc spēle apturēta. No pieredzes gan zinu, kā 2. līgas līmenī, ja tev nav diez ko spēcīga komanda, ir mēģināt tikt galā ar Čekulajevu, kuram blakus vēl ir 3-4 spēcīgi spēlētāji, kuriem būtu jāspēlē augstākā līmenī. Tur nav baigo variantu, ja tu viņiem fiziski līdzi netiec.
Rīgas "Mettas" futbolistes. Foto: FS Metta

Arī "Mettas" futbolistēm sezonas ievadā nevainojama bilance

Latvijas Sieviešu futbola līgas kopvērtējuma galvgalī pēc trim spēļu kārtām atrodas galvaspilsētas komandas "Riga" un "Metta".
''Riga FC'' un RFS spēles moments. Foto: Nora Krevņeva-Baibakova
1

"Riga" futbolistes SFL mačā pārspēj RFS vienību

LETA. "Riga" sestdien izcīnīja uzvaru "LuckyBet" Sieviešu futbola līgas (SFL) trešās kārtas mačā un kļuva par turnīra līdervienību.
Foto: LFF
7

Latvijas kausā izlozēti pirmā posma pāri

Ceturtdien notikušajā "11.lv Latvijas kausa" izcīņas jaunās sezonas pirmā posma izlozē noskaidroti sacensību pirmie komandu pāri.