Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:117, Did:0, useCase: 3

"Liepāja" pret "Skonto" spēlēs arī Latvijas kausa 1/4 finālā

Andrejs Siliņš

"Liepāja" pret "Skonto" spēlēs arī Latvijas kausa 1/4 finālā
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Ceturtdien "Skonto" hallē Rīgā norisinājās Latvijas kausa izcīņas futbolā izloze. Tajā noskaidrojās, ka jau ceturtdaļfinālā tiksies abas Ziemas kausa finālistes "Liepāja" un "Skonto".

"Liepājas" un "Skonto" ceļi šajā sezonā svarīgos mačos krustoties bieži jau pašā sezonas ievadā. Šodien abas komandas noskaidros Ziemas kausa ieguvēju, vēlāk abām savā starpā jāizspēlē Virslīgas sezonas 1. kārtas mačs, bet kausa izlozē noskaidrojās, ka tikai viena no šīm komandām spēlēs pusfinālā, jo abas cīnīsies viena pret otru jau ceturtdaļfinālā.

No citiem pāriem interesi saista "Jelgavas" un Rīgas "Daugavas" spēkošanās. Rīdzinieki palikuši bez licences dalībai Virslīgā un, lai gan klubs izteicis apņēmību uzturēt komandu arī turpmāk, šobrīd nav skaidrības, kādā sastāvā un kurā līgā "Daugava" spēlēs. Ja klubs pieteiksies dalībai Rīgas čempionātā, kas ir arī Latvijas 2. līga, tad dalība kausa izcīņā būs atļauta.

Ceturtdaļfināla spēles risināsies 4. un 5. aprīlī. Pusfināla spēles paredzētas 25. un 26. aprīlī, bet fināls ieplānots 20. maijā. Precīzi spēļu laiki un vietas tiks izziņotas vēlāk, tāpat kā fināla norises laiks un vieta.

Komanda-Komanda
Jelgava-Daugava
Liepāja-Skonto
Ogre-Spartaks
Ventspils-Daugavpils

  -3 [+] [-]

, 2015-02-26 15:22, pirms 9 gadiem
Ja skonto saglabās šo sastāvu , (varbūt vēl papildinās) tad Liepāja dabūs iekšās.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2015-02-26 16:27, pirms 9 gadiem
Pukuzirnis12 rakstīja: Ja skonto saglabās šo sastāvu , (varbūt vēl papildinās) tad Liepāja dabūs iekšās.
2013 gadā 1/4 jau dabūja kāds iekšās!...

a)atkarīgs būs no tiesneša ,vai saskatis simulācijas,rupjības no skontas puses ...

b)atkarīgs arī no vārtsarga,ja vārtos stāvēs vaičulis tad jebkurā gadījumā
Liepājai būs problēmas....(stāvēs-apzināti rakstīju)
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja