Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:117, Did:0, useCase: 3

Latvijas Amatieru futbola līgā punktus zaudē arī līderi

Krišs Upenieks

Latvijas Amatieru futbola līgā punktus zaudē arī līderi
Foto: Māris Greidāns, synottipvirsliga.lv

Pirmdien, 22. janvārī, Skonto hallē izspēlētas Latvijas Amatieru futbola līgas (LAFL) trešās kārtas spēles.

Dienas pirmajās spēlēs spēkiem mērojās ''OSTNIEKS” un ''ROPAŽI'' komandas, kā arī ''PRAEMIUM'' un ''RFT'' vienības. Pēc pirmajām divām kārtām “OSTNIEKS” bija vienīgā komanda, kas turnīra tabulā vēl nebija zaudējusi punktus. Spēlē pret otrās vietas īpašnieci “ROPAŽI” komandu bija daudz cīņas.

Uz “OSTNIEKS” komandas spēlētāja Andreja Ivanova vārtiem “ROPAŽI” komanda atbildēja ar Vitālija Vatralas precīzu sitienu, kā rezultātā neizšķirts 1:1, un pārējiem sāncenšiem parādījās iespēja pietuvoties turnīra līderiem.

Paralēlajā spēlē “PRAEMIUM” komanda, otrajā puslaikā gūstot spēles vienīgos vārtus, svinēja uzvaru pār “RFT” komandu. Tas komandai ir otrais panākums turnīrā un ar sešiem punktiem tā dala otro vietu.

Trešās kārtas otrajās spēlēs sacentās “JAUNĪBA” un “AMOKO” komandas, kā arī “JUVS” un “RTO” komandas. “JAUNĪBA” komandai, pēc zaudējuma turnīra pirmajā kārtā, izdevās gūt otro panākumu pēc kārtas un iekļūt līderu lokā. Katrā no puslaikiem “JAUNĪBA” komanda guva pa diviem vārtiem, spēlē divreiz izceļoties Sergejam Tjurinam, uz ko “AMOKO” komanda spēja atbildēt tikai ar Andreja Kijonoka precīzu sitienu. Gala rezultāts 4:1 “JAUNĪBA” komandas labā.

Pirmo uzvaru turnīrā guva “JUVS” komanda, kas ar rezultātu 1:0 pārspēja “RTO” komandu. Otrā puslaika vidū no tuvas distances bumbu vārtos raidīja Maksims Sidorovičs. Līdz ar to “RTO” paliek vienīgā komandā, kas pēc trīs spēļu kārtām nav ieguvusi nevienu punktu turnīra tabulā.

Nākamās spēles notiks pirmdien, 29. janvārī:
21:00 RFT – RTO (I)
21:00 PRAEMIUM – ROPAŽI (II)
22:00 JUVS – AMOKO (I)
22:00 OSTNIEKS – JAUNĪBA (II)

Izmantotie resursi:
LAFL