Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:117, Did:0, useCase: 3

Autors: Renārs Buivids

Sākusies pieteikšanās "Ikick" ziemas futbola otrajam turnīram

Sākusies pieteikšanās "Ikick" ziemas futbola otrajam turnīram
"Ikick" ziemas futbola pirmā turnīra laureāti
Foto: Renārs Buivids

Sākusies pieteikšanās "Ikick" ziemas futbola otrajam turnīram. Līdz pat 4. februārim var pieteikt komandas Vidusskolu un "Open" grupā.

Pēc sekmīgi aizvadīta pirmā „Ikick” ziemas futbola turnīra, kas norisinājās Rīgā, Mūkusalas 95 izsludināta pieteikšanās otrajam turnīram, kurš būs vēl aizraujošāks, spraigāks un šajā turnīrā varēs pieteikties ikviens, neskatoties uz dzimumu, vecumu un meistarības līmeni.

Pieteikšanās notiks „Open” jeb atklātajā grupā un Vidusskolu grupā (spēlētājiem vecumā līdz 19 gadiem) turnīra oficiālajā mājas lapā "Ikick" Ziemas Futbols, kurā var arī pieteikties un aizvadīt treniņus pirms turnīra, kā arī uzzināt kā aizritējis pirmais „Ikick” ziemas futbola turnīrs, kurā par absolūtajiem čempioniem kļuva Latvijas Sporta pedagoģijas akadēmijas komandas.

Lai pieteiktu komandu nepieciešami četri līdz astoņi spēlētāji, komandas atbildīgā persona, treneris vai komandas kapteinis, kā arī ekipējums ziemas futbolam – silts ietērps cimdi, cepure, futbola apavi (bez metāla radzēm) un labs noskaņojums.

Pieteikšanās notiks līdz 4.februāra plkst. 18.00. Sīkāku informāciju par turnīru var meklēt turnīra mājas lapā "Ikick" Ziemas Futbols vai zvanot pa telefonu 26052312 (Jānis).

„Ikick” ziemas futbola turnīrā šoreiz komandas cīnīsies par „Adidas” futbola inventāru, kā arī par balvām no lielveikalu tīkla „IKI”. Savukārt iepriekšējā turnīrā skolēnu, studentu un amatieru grupās piedalījās 47 komandas ne tikai no Rīgas, bet arī no Bauskas, Jelgavas, Dobeles, Salaspils, Ķekavas, Garkalnes un Olaines.

Jānis Tiltiņš, "Ikick"


Rīgas "Mettas" futbolistes. Foto: FS Metta

Arī "Mettas" futbolistēm sezonas ievadā nevainojama bilance

Latvijas Sieviešu futbola līgas kopvērtējuma galvgalī pēc trim spēļu kārtām atrodas galvaspilsētas komandas "Riga" un "Metta".
''Riga FC'' un RFS spēles moments. Foto: Nora Krevņeva-Baibakova
1

"Riga" futbolistes SFL mačā pārspēj RFS vienību

LETA. "Riga" sestdien izcīnīja uzvaru "LuckyBet" Sieviešu futbola līgas (SFL) trešās kārtas mačā un kļuva par turnīra līdervienību.
Foto: LFF
7

Latvijas kausā izlozēti pirmā posma pāri

Ceturtdien notikušajā "11.lv Latvijas kausa" izcīņas jaunās sezonas pirmā posma izlozē noskaidroti sacensību pirmie komandu pāri.