Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:117, Did:0, useCase: 3

"Skonto" uzvar arī Liepājā un pārliecinoši iekļūst BFL finālā

Jānis Pārums

"Skonto" uzvar arī Liepājā un pārliecinoši iekļūst BFL finālā
Artūrs Karašausks
Foto: Romualds Vambuts, Sportacentrs.com

Šovakar Triobet Baltijas Futbola līgas otrajā pusfināla spēlē "Skonto" futbolisti izbraukumā ar 1:0 uzvarēja "Liepājas metalurgu" un pārliecinoši iekļuva turnīra finālā, divu spēļu summā triumfējot ar 6:0.

Abu komandu pirmā spēle Rīgā noslēdzās ar "Skonto" graujošu uzvaru (5:0), kas atbildes maču padarīja vairāk par formalitāti, jo reti kurš ticēja, ka liepājniekiem izdosies atspēlēt piecu vārtu deficītu.

Spēles gaita to tikai apliecināja. Pirmās 45.minūtes tika noslēgtas ar bezvārtu neizšķirtu, kas rīdziniekus strauji tuvināja pretī finālam. Otrā puslaika sākumā liepājnieki veica vairākas spēlētāju maiņas, tomēr tas būtiskus pavērsienus spēlē neradīja un abu komandu vārti tā arī ilgu laiku palika neieņemti. Māca 76.minūtē noraidījumu saņēma otrajā puslaikā laukumā uznākušais Antons Jemeļins, tādejādi atstājot "metalurgu" mazākumā, bet mača 90.minūtē punktu spēlei un pusfināla duelim pielika Artūrs Karašausks, 90. minūtē izraujot rīdzinieku uzvaru šajā mačā un nodrošinot Latvijas čempioniem pārliecinošu triumfu divu spēļu summā – 6:0.

"Skonto" pretinieki finālā būs "Ventspils" futbolisti. Finālspēle notiks pēc nepilna mēneša – sestdien, 18.jūnijā. Finālspēles vieta gan vēl nav zināma.

1 2 47 komentāri
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2011-05-25 21:09, pirms 13 gadiem
masalskis123 rakstīja: Normāli, šitā piesmiet LM divu spēļu summa 6-0
Gaidāms aizraujošs fināls Ventspils-Skonto
Ka tik tev aiz priekiem biksēs nav kaut kas "iesmējies". Cik lasu tavus komentārus, tad tiešām liekas, ka esi aprobežots un tālāk par mazo pirkstiņu neko neredzi. Palasi brīvā laikā literatūru, grāmatas.....Kaut kā mēģini sevi attīstīt un pilnveidot. Ja reiz ir kādas antipātijas uz kādu konkrētu komandu, tad vismaz esi tik laipns un izturies vismaz ar cieņu pret tiem, kas no visas sirds jūt līdzi komandai, kura tā tev nepatīk. Man arī daudz kas nepatīk, komandas, spēlētāji.....Bet es redz, nebļaustos un publiski nevienu "nepiesmeju". Nesaprotu, Tu gūsti baudu no tā?? Ko tev izdarījis Liepājas futbols?? Palasot tavus rakstus, noprotu, ka "žulti" izgāz tikai uz Liepājas futbolu, jo basketbolistus tu sauci cīņā...Kaut kā jocīgi.

  +8 [+] [-]

, 2011-05-25 21:13, pirms 13 gadiem
kasparello99 rakstīja: Ka tik tev aiz priekiem biksēs nav kaut kas "iesmējies". Cik lasu tavus komentārus, tad tiešām liekas, ka esi aprobežots un tālāk par mazo pirkstiņu neko neredzi. Palasi brīvā laikā literatūru, grāmatas.....Kaut kā mēģini sevi attīstīt un pilnveidot. Ja reiz ir kādas antipātijas uz kādu konkrētu komandu, tad vismaz esi tik laipns un izturies vismaz ar cieņu pret tiem, kas no visas sirds jūt līdzi komandai, kura tā tev nepatīk. Man arī daudz kas nepatīk, komandas, spēlētāji.....Bet es redz, nebļaustos un publiski nevienu "nepiesmeju". Nesaprotu, Tu gūsti baudu no tā?? Ko tev izdarījis Liepājas futbols?? Palasot tavus rakstus, noprotu, ka "žulti" izgāz tikai uz Liepājas futbolu, jo basketbolistus tu sauci cīņā...Kaut kā jocīgi.
Man nav nekādu antipātiju pret LM, bet 6-0 ir piesmiešana.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-05-25 21:15, pirms 13 gadiem
krapaalis rakstīja: Man nav nekādu antipātiju pret LM, bet 6-0 ir piesmiešana.
Man vienalga, domā ko gribi.

  +6 [+] [-]

, 2011-05-25 21:15, pirms 13 gadiem
kasparello99 rakstīja: Ka tik tev aiz priekiem biksēs nav kaut kas "iesmējies". Cik lasu tavus komentārus, tad tiešām liekas, ka esi aprobežots un tālāk par mazo pirkstiņu neko neredzi. Palasi brīvā laikā literatūru, grāmatas.....Kaut kā mēģini sevi attīstīt un pilnveidot. Ja reiz ir kādas antipātijas uz kādu konkrētu komandu, tad vismaz esi tik laipns un izturies vismaz ar cieņu pret tiem, kas no visas sirds jūt līdzi komandai, kura tā tev nepatīk. Man arī daudz kas nepatīk, komandas, spēlētāji.....Bet es redz, nebļaustos un publiski nevienu "nepiesmeju".
Taisnība. Vai vari lūdzu kādreiz šo jautājumu uzdot Andris5?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +10 [+] [-]

, 2011-05-25 21:17, pirms 13 gadiem
baumo, ka pec speles bija fanu sadursmes parkā..?

  -3 [+] [-]

, 2011-05-25 21:24, pirms 13 gadiem
gascoigne rakstīja: Es arī jūtu līdzi Metalurgam, bet manuprāt ļoti sakarīgs komentārs. 6:0 līdzvērtīgu komandu cīņā ir piesmiešana. Ja Metalurgs 0:6 zaudētu Mančestrai, tad varētu runāt par zaudējumu, bet šoreiz manuprāt vāŗds ir pat ļoti vietā
Ar tiem resursiem, kas bija pieejami LM pirms spēles Rīgā un ņemot vērā LM spēļu kalendāru, nekādu piesmiešanu šeit nesaskatu. Drīzāk jau vārds "likumsakarība" šeit būtu vietā. Piesmiet kādu var tikai cirkā, kā arī žargonā ja runājam, tad šis vārds ir pielīdzināms zināmām neķītrībām. Ja godīgi, nēesmu pārsteigts par Skonto vieglo tikšanu finālā. Nav LM uz doto brīdi sastāva rotācijas iespējas, te arī rezultāts.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2011-05-25 21:29, pirms 13 gadiem
kasparello99 rakstīja: Ar tiem resursiem, kas bija pieejami LM pirms spēles Rīgā un ņemot vērā LM spēļu kalendāru, nekādu piesmiešanu šeit nesaskatu. Drīzāk jau vārds "likumsakarība" šeit būtu vietā. Piesmiet kādu var tikai cirkā, kā arī žargonā ja runājam, tad šis vārds ir pielīdzināms zināmām neķītrībām. Ja godīgi, nēesmu pārsteigts par Skonto vieglo tikšanu finālā. Nav LM uz doto brīdi sastāva rotācijas iespējas, te arī rezultāts.
LM tika piesmiets!

  -2 [+] [-]

, 2011-05-25 21:32, pirms 13 gadiem
ameidns rakstīja: LM tika piesmiets!
Ko tu neteiksi?? Tiešām? Kā tas varēja būt?? Pastāsti.

  -4 [+] [-]

, 2011-05-25 21:36, pirms 13 gadiem
kasparello99 rakstīja: Ko tu neteiksi?? Tiešām? Kā tas varēja būt?? Pastāsti.
Skonta lAbAkIe!!!!

  +6 [+] [-]

, 2011-05-25 21:39, pirms 13 gadiem
ameidns rakstīja: Skonta lAbAkIe!!!!
tO mĒs RēDzAm ViRsLīgAs turnīra tabulā, mazais, ka viņi ir labākie.
Slēpts komentārs: ameidns
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2011-05-25 21:53, pirms 13 gadiem
lai spele mazpisanos

  -2 [+] [-]

, 2011-05-25 22:15, pirms 13 gadiem
Karasausk tu esi niecība LV futbola bet jūties tik varens. Nenovēlu tev traumas,bet pa galvu es tev pats iedotu uz ielas dzīvojot. Pirksti gaisā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2011-05-25 22:27, pirms 13 gadiem
Keiptauns rakstīja: Karasausk tu esi niecība LV futbola bet jūties tik varens. Nenovēlu tev traumas,bet pa galvu es tev pats iedotu uz ielas dzīvojot. Pirksti gaisā.
Izcēlies, bet gan jau Karašauskam pajāt, jo viņš vismaz ir sasniedzis vairāk kā tu.

     [+] [-]

, 2011-05-25 22:30, pirms 13 gadiem
Šī spēle nebij no skatāmākajām. Nevar salīdzināt ar pirmo, bet ne velti formulitāšu kārtošana. Varēja mierīgi beigties ar 0:0 vai arī Liepāja uzvarēt ar 1:0, bet Māliņš glāba. Lai gan tas šajā ziņā daudz ko nemainītu. Vienīgais varbūt tagad Skonto reabilitējās pēc nesenā zaudējuma Gulbenei Virslīgā. Ceru uz interesantu finālu!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2011-05-25 22:39, pirms 13 gadiem
L.M tavaita labakie vismaz cinijas lidz galam

  -1 [+] [-]

, 2011-05-25 22:45, pirms 13 gadiem
ronaldo96 rakstīja: L.M tavaita labakie vismaz cinijas lidz galam
Skonta!! Skonta!

  -3 [+] [-]

, 2011-05-25 22:51, pirms 13 gadiem
Nozelojama spele abu divu komandu ispildijuma,ipasi LM.Limenis virsliga vispar ir krities.LM komanda valda haoss,speletaji viens otru nesaprot,visi kluvusi nervozi,katra spele sanem dzeltenas vai sarkanas kartites.Gribetos sikak pastastit par katru speletaju,bet saprotu ka no ta nav nekadas jegas,visi visu jau ta redz ar neapbrunotu aci.Ja sodienas speli kads var nosaukt par futbolu,tad es tadu cilveku nesaprastu.Kaut kas jadara ar komandu,un man liekas ka jasak ar treneru mainu.Itka LM atrodas otraja vieta,tris punkti tikai zaudeti,bet nav speles un progress nav redzams ari.Piesmiets LM vai nepiesmiets tas nav tik svarigi.Svarigi tas ka komandu limenis virsliga ir krities(iznemot VENTSPILI).Latvijas galvpilseta jabut 2-3 komandam,kuru limenis butu ne sliktaks par to pasu Ventspili un vel augstak,bet uz dotu bridi knapi ir savakta viena un ari ta pagaidam ir vidusmera komanda.Saprotu ka maz kas grib investet naudu futbola,bet tomer Riga ir jabut vismaz vienai komandai,ar kuru varetu lepoties ne tikai tas komandas fani.

  +5 [+] [-]

, 2011-05-25 23:17, pirms 13 gadiem
kanvit rakstīja: Nozelojama spele abu divu komandu ispildijuma,ipasi LM.Limenis virsliga vispar ir krities.LM komanda valda haoss,speletaji viens otru nesaprot,visi kluvusi nervozi,katra spele sanem dzeltenas vai sarkanas kartites.Gribetos sikak pastastit par katru speletaju,bet saprotu ka no ta nav nekadas jegas,visi visu jau ta redz ar neapbrunotu aci.Ja sodienas speli kads var nosaukt par futbolu,tad es tadu cilveku nesaprastu.Kaut kas jadara ar komandu,un man liekas ka jasak ar treneru mainu.Itka LM atrodas otraja vieta,tris punkti tikai zaudeti,bet nav speles un progress nav redzams ari.Piesmiets LM vai nepiesmiets tas nav tik svarigi.Svarigi tas ka komandu limenis virsliga ir krities(iznemot VENTSPILI).Latvijas galvpilseta jabut 2-3 komandam,kuru limenis butu ne sliktaks par to pasu Ventspili un vel augstak,bet uz dotu bridi knapi ir savakta viena un ari ta pagaidam ir vidusmera komanda.Saprotu ka maz kas grib investet naudu futbola,bet tomer Riga ir jabut vismaz vienai komandai,ar kuru varetu lepoties ne tikai tas komandas fani.
Tas ir futbols, tā notiek. Atcerēsimies kaut vai pagāšgad Bundeslīgu, kad Berlīnes Hertha aizlidoja uz 2. Bundeslīgu, kā zināms, tad Vācijā futbols ir nacionālais sporta veids, takā es uzskatu, ka situācija nav tik traģiska sakarā ar klubiem un līmeni Latvijā, īpaši, ja runā par Skonto līmeni...
Tu vari spēlēt tā, kā tev ļauj pretinieks, ja neļauj, tad pat superklubi lido...
Atcerēsimis kaut vai, kā Skonto cīnījās eirolīgā, tā pati LM vai arī Ventspils, kad bija spēles pret Heroven , Hertha u.t.t.
Vienīgā problemātiskā lieta, manurpāt, šobrīd ir fani, tie tiešām trūkst...

  +4 [+] [-]

, 2011-05-25 23:19, pirms 13 gadiem
kanvit rakstīja: Nozelojama spele abu divu komandu ispildijuma,ipasi LM.Limenis virsliga vispar ir krities.LM komanda valda haoss,speletaji viens otru nesaprot,visi kluvusi nervozi,katra spele sanem dzeltenas vai sarkanas kartites.Gribetos sikak pastastit par katru speletaju,bet saprotu ka no ta nav nekadas jegas,visi visu jau ta redz ar neapbrunotu aci.Ja sodienas speli kads var nosaukt par futbolu,tad es tadu cilveku nesaprastu.Kaut kas jadara ar komandu,un man liekas ka jasak ar treneru mainu.Itka LM atrodas otraja vieta,tris punkti tikai zaudeti,bet nav speles un progress nav redzams ari.Piesmiets LM vai nepiesmiets tas nav tik svarigi.Svarigi tas ka komandu limenis virsliga ir krities(iznemot VENTSPILI).Latvijas galvpilseta jabut 2-3 komandam,kuru limenis butu ne sliktaks par to pasu Ventspili un vel augstak,bet uz dotu bridi knapi ir savakta viena un ari ta pagaidam ir vidusmera komanda.Saprotu ka maz kas grib investet naudu futbola,bet tomer Riga ir jabut vismaz vienai komandai,ar kuru varetu lepoties ne tikai tas komandas fani.
Par šo spēli pelnīta, bet ,manuprāt, pārāk vispārīga kritika. LM ir sastāvs, kas ir +/- saspēlēts, bet, ja to atšķaida ar futbolistiem, kas līdzšinējās sezonas lielāko daļu pavada treniņos un uz soliņa, nespēlējot pat dublieros, tad sniegums ir likumsakarīgs.

     [+] [-]

, 2011-05-25 23:29, pirms 13 gadiem
kauls rakstīja: Taisnība. Vai vari lūdzu kādreiz šo jautājumu uzdot Andris5?
Pamper tu raujies pa divām frontēm! Kā tev tas izdodas?Nu saplusojis savus nikus esi tā pamatīgi!Velns parāvis,tev nu gan šeit ir šances!Visu cieņu!
Labi ,vairāk netraucēšu Tevi!

  +2 [+] [-]

, 2011-05-25 23:47, pirms 13 gadiem
reikons rakstīja: Izcēlies, bet gan jau Karašauskam pajāt, jo viņš vismaz ir sasniedzis vairāk kā tu.
Nu tu raksti muļķību,es futbolu nespēlēju. Taka man arī pajāt uz viņu. Un kurš ko sasniedzis ir nevietā teikt,tu nezini neko par mani.Un skatoties uz to ka futbolu nespēlēju,man futbola sasniegt butu nereāli kaut kripatas no tā ko sasniedzis ir vinš . Es runāju par cilvēku,ja neesi redzējis kā vinš izturas,tad vaina tevī,nezini nerunā. Ja vinš futbolā būtu sasniedzis kautko,tad saprastu ka pirksti gaisā. Tādus armijā vienkārši pārmāca.

  -1 [+] [-]

, 2011-05-25 23:56, pirms 13 gadiem
arhivs X rakstīja: Protams, ka 0:5 jebkurā mačā nevienai komandai godu nedara, bet jāatzīst, ka uz šo Baltijas līgas turnīru komandas īpaši neiespringst. Domāju, ka ar to lielā mērā arī izskaidrojams šāds rezultāts
Un kādu piķi tad dabuj uzvarētāji Latvijas čempī un kādu Baltijas? Kāds varētu pastāstīt?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-05-26 07:44, pirms 13 gadiem
Autors jau varēja sastāvus arī ielikt.Šajā spēlē atspēlēties nebija reāli,tā kā tāda treniņspēle droši vien bija.Liepājas fanu nometnē sākās jau panika,kaut gan nekas nopietns vēl nav noticis,paskatoties virslīgas tabulu.Pērn ar Rudigeru, šī paša turnīra tabula izskatījās daudz šķidrāka.
Turies Osipov,tev būs jāuzklausa daudz pārmetumu,jo visiem gribās uzreiz rezultātu.TŪLīT UN TAGAD!!!Kanvit te atklājis brīnumu,ka krities līmenis virslīgā.Protams ,ka krities,jo kāda finansēšana ,tāds arī līmenis.Tik daudz Latvijas futbolisti ,kuri spēlē ārzemēs kā tagad,nekad nav bijis.Ne jau aiz savas gribas,lielākā daļa no viņiem tur spēlē,jo Latvijas klubos vairs nevar nopelnīt tik ,cik viņi būtu pelnījuši.Leģionāru kvalitāte arī nav diez ko augsta,jo tie ir tie lētākie, pluss lielākā daļa no viņiem vēl tikai karjeras sākumā.Tā kā viss loģiski.Ir melnās joslas ,ir baltās.Šobrīd ne tikai futbolā ir mums problēmas.

     [+] [-]

, 2011-05-26 07:55, pirms 13 gadiem
alguns rakstīja: Autors jau varēja sastāvus arī ielikt.Šajā spēlē atspēlēties nebija reāli,tā kā tāda treniņspēle droši vien bija.Liepājas fanu nometnē sākās jau panika,kaut gan nekas nopietns vēl nav noticis,paskatoties virslīgas tabulu.Pērn ar Rudigeru, šī paša turnīra tabula izskatījās daudz šķidrāka.
Turies Osipov,tev būs jāuzklausa daudz pārmetumu,jo visiem gribās uzreiz rezultātu.TŪLīT UN TAGAD!!!Kanvit te atklājis brīnumu,ka krities līmenis virslīgā.Protams ,ka krities,jo kāda finansēšana ,tāds arī līmenis.Tik daudz Latvijas futbolisti ,kuri spēlē ārzemēs kā tagad,nekad nav bijis.Ne jau aiz savas gribas,lielākā daļa no viņiem tur spēlē,jo Latvijas klubos vairs nevar nopelnīt tik ,cik viņi būtu pelnījuši.Leģionāru kvalitāte arī nav diez ko augsta,jo tie ir tie lētākie, pluss lielākā daļa no viņiem vēl tikai karjeras sākumā.Tā kā viss loģiski.Ir melnās joslas ,ir baltās.Šobrīd ne tikai futbolā ir mums problēmas.
Atšķirība tikais ir tāda ,ka pagājušo gadu, LM ,tiesneši raka nost,šogad stutē!Lakam jau guņa ir savu panācis, iznīcinājis klubu,bet LM sniegums šogad ir zem katras kritikas,un pareizi šeit gan kasparello99,gan kanvit komentē!
1 2 47 komentāri