Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:117, Did:0, useCase: 3

Rīgā otro reizi vēsturē notiks sieviešu Latvijas kausa fināls, tiešraide - Sportacentrs.com

Krišs Upenieks

Rīgā otro reizi vēsturē notiks sieviešu Latvijas kausa fināls, tiešraide - Sportacentrs.com
Foto: www.LFF.lv

Sestdien, 26. septembrī, Rīgas 49. vidusskolas stadionā (K. Valdemāra ielā 65) Latvijas sieviešu futbola kausa izcīņas finālā tiksies abas pašreizējās Sieviešu futbola līgas līdervienības FK Liepāja/LSSS un valsts čempiones Rīgas Futbola skolas komanda. Spēles sākums paredzēts plkst 17:00 un futbola līdzjutēji to var doties apmeklēt bez maksas. Video tiešraide būs pieejama arī portālā Sportacentrs.com.

Trīskārtējās Latvijas čempiones un pašreizējās Latvijas Kausa īpašnieces Rīgas Futbola skolas komanda ceļu pretim iekļūšanai finālā ar uzvaru ceturtdaļfinālā (5:0) pār VRS-Optimists-R komandu. Pusfinālā Rīgas Futbola skolas komanda ar rezultātu 5:3 pārspēja "Rīgas FS 1" futbolistes.

Tikmēr FK ''Liepāja/LSSS'', kas pēdējos gados ir galvenās Rīgas Futbola skolas galvenās konkurentes cīņā par valsts spēcīgākā kluba godu, ceturtdaļfināla kārtas pretinieces Rīgas Futbola skola/Cerība 46. vsk nespēja nokomplektēt sastāvu uz 21. jūnija maču un līdz ar to saņēma tehnisko zaudējumu 0:6. Pusfinālā liepājnieces, pateicoties Anastasijas Tarasovas trijiem gūtajiem vārtiem, ar rezultātu 3:0 pārspēja "Riga United FC Ladies" komandu, otro gadu pēc kārtas iekļūstot sacensību finālā.

Latvijas Kausa izcīņas turnīrs sievietēm Latvijā pēc pērn piedzīvotās debijas šogad tiek rīkots otro reizi. Sacensību uzdevums ir popularizēt sieviešu futbolu Latvijas teritorijā, kā arī noskaidrot Kausa uzvarētājas. Pagājušajā gadā kausa izcīņas turnīrs sievietēm Latvijas futbola vēsturē tika rīkots pirmoreiz. Finālspēlē, kas risinājās festivāla "Live Your Goals" ietvaros, Rīgas Futbola skola ar rezultātu 5:1 uzvarēja FK ''Liepāja/LSSS'' futbolistes.

Sacensības organizē Latvijas Futbola federācija saskaņā ar tā reglamentu, kā arī LFF Reglamentu ”Par spēlētāju statusu un pārejām”, Disciplināro reglamentu, Drošības Reglamentu LFF nolikumu par futbolistu starptautiskajām pārejām (transfēriem). Tās vada LFF Attīstības daļa, sadarbība ar LFF Tiesnešu komiteju, LFF Disciplinārlietu komisiju (DK).

Uzvarētāju komandu LFF pēc spēles beigām apbalvos ar ceļojošo kausu. Abu finālspēles komandu spēlētājus, kuri ir piedalījušies kausa izcīņā (ne mazāk kā 50% spēļu), LFF apbalvos ar piemiņas balvām.

Izmantotie resursi:
Sestdien Rīgā notiks Latvijas sieviešu futbola...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-09-24 21:56, pirms 9 gadiem
golsss rakstīja: Vajadzeeja kaadu draudziibas speeli sariikot ar kaadu 2.liigas viiriessu komandu.
piemēram, vīriešu kausa ieguvēji ar sieviešu kausa ieguvējām