Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:117, Did:0, useCase: 3

Autors: Nauris Mackevičs

Daugavpils triumfē Latvijas U18 futbola čempionātā

Daugavpils triumfē Latvijas U18 futbola čempionātā
Daugavpils futbolisti gavilē
Foto: bfcdaugava.lv

Šodien Daugavpilī ar mājinieku komandas BFC Daugava/Daugavpils BJSS komandas uzvaru noslēdzies Latvijas U18 vecuma grupas finālturnīrs futbolā. Daugavpilieši finālā pārspēja Jura Docenko Futbola skolas "Alberts" komandu, bet trešo vietu ieguva FK "Liepāja/LSSS".

Vēl pirms finālturnīra komandas aizvadīja pamatturnīra spēles, kur cīņas noritēja divās apakšgrupās. Vienā no grupām uzvaru svinēja FK "Liepāja/LSSS", bet otrā par labāko komandu kļuva JFC "Skonto". Šīs vienības automātiski bija nodrošinājušas vietas pusfinālā, bet apakšgrupu otro un trešo vietu ieguvējas tikās ceturtdaļfinālos.

Pirmajā no tiem JDFS "Alberts" pēcspēles sitienu sērijā ar 4:2 pārspēja FS "Metta", bet otrajā BFC futbolisti ar 3:0 pieveica Rīgas Futbola skolu. Cīņā par piekto vietu "Metta" ar 2:1 uzvarēja RFS.

Ļoti saistoši izvērtās abi pusfināli. Pirmajā no tiem par sensāciju parūpējās "Alberts", kas, pateicoties Rihardam Tomingasa realizētajam 11 metru soda sitienam, ar 1:0 uzvarēja "Skonto", tādā veidā iekļūstot finālā! Otrā pārī BFC "Daugavpils" ar 2:1 uzvarēja FK "Liepāja/LSSS". Divus vārtus uzvarētājiem guva Daniels Jakovļevs, bet liepājniekiem 11 metru soda sitienu iesita Andris Krušatins.

Finālā par trešo vietu "Skonto", lielāko spēles daļu spēlējot mazākumā, ar 1:2 piekāpās Liepājai. Rezultātu atklāja Roberts Uldriķis, bet spēles pēdējās desmit minūtēs liepājniekiem izcēlās Mārcis Kupčs un Raivis Jurovskis. Lielajā finālā liels teritoriāls pārsvars bija Daugavpilij, kas arī tika pie kārotās uzvaras - 2:0! Ar precīziem sitieniem izcēlās Ņikita Dobratuļins, kā arī Pāvels Liholetovs.

Par turnīra labāko vārtsargu tika atzīts vicečempions Helmuts Saulītis, labākais aizsargs Ņikita Kaļiņins (Daugavpils), labākais pussargs Raivis Jurovskis (Liepāja), bet labākais uzbrucējs Daniels Jakovļevs (Daugavpils).

Čempionu sastāvā spēlēja vairāki futbolisti, kuri ikdienā spēlē arī Virslīgā: Vladislavs Kurakins, Viktors Litvinskis, Jevgeņijs Bragins, Daniels Jakovļevs, Ņikita Dobratuļins, Sergejs Vasiļjevs un citi.


, 2014-10-23 22:35, pirms 9 gadiem
LIE tikai 3.v - nepatīkami
Bet ko tad VEN teikt...
Foto: LFF
7

Latvijas kausā izlozēti pirmā posma pāri

Ceturtdien notikušajā "11.lv Latvijas kausa" izcīņas jaunās sezonas pirmā posma izlozē noskaidroti sacensību pirmie komandu pāri.
Latvijas kauss. Foto: LFF
1

2024. gada ''11.lv'' Latvijas kausa izcīņā piedalīsies 50 klubi

LETA. "11.lv Latvijas kausa" izcīņā futbolā šogad piedalīsies 50 komandas, ziņo Latvijas Futbola federācija (LFF).
Foto: Latvijas Futbola federācija

"Mettas" futbolistēm panākums Sieviešu futbola līgas otrajā kārtā

LETA. "Metta" vienība svētdien uzvarēja "LuckyBet" Sieviešu futbola līgas (SFL) otrās kārtas noslēdzošajā mačā. "Metta" izbraukumā ar 1:0 (0:0) guva panākumu pār "Liepājas Futbola skolu".