Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:117, Did:0, useCase: 3

Autors: Niklāvs Švēde

Baltijas līgā cīņu uzsāks arī "Skonto" un "Jūrmala"

Baltijas līgā cīņu uzsāks arī "Skonto" un "Jūrmala"
"Skonto" galvenais treneris Pols Ešvorts
Foto: Romans Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Šodien TrioBet Baltijas futbola līgā (BFL) tiks aizvadītas četras 1/8 finālu pirmās spēles. Dalību turnīrā uzsāks arī divas Latvijas komandas "Skonto" un "Jūrmala". Skontieši izbraukumā tiksies ar Igaunijas "Kalev", bet jūrmalnieki uzņems Lietuvas "Ekranas".

Jau ziņojām, ka vakar tika aizvadītas trīs TrioBet Baltijas futbola līgas 1/8 finālu pirmās spēles. Dalību turnīrā otrdien uzsāka arī divas Latvijas vienības - "Liepājas Metalurgs" un Daugavpils "Dinaburg". Liepājnieki, pateicoties jaunā Denisa Rakela vārtu guvumam, izbraukumā ar minimālo 1:0 pārspēja igauņu "Nomme Kalju", tikmēr daugavpilieši savā laukumā slēdza mierizlīgumu ar Lietuvas "Vetra" - 0:0. Trešajā mačā Lietuvas FK "Sūduva" savā laukumā ar 2:0 pārspēja Igaunijas "Trans Narva".

Šodien "Jūrmala" savā BFL debijas spēlē uzņems vienu no spēcīgākajām Lietuvas komandām FK "Ekranas", kas šobrīd Lietuvas čempionātā ieņem otro vietu un no līderpozīcijās esošās "Vetra" atpaliek vien trīs punktus. Lai gan "Ekranas" uz Jūrmalu nav devusies spēcīgākajā sastāvā, tieši lietuvieši būs šī mača favorīti. Pēc vairāku pamatsastāva futbolistu aiziešanas "Jūrmala" pēdējā laikā vairs nespēj nodemonstrēt tādu sniegumu, kāds bija vērojams sezonas sākumā. Taču cerēsim, ka šodien jūrmalnieki sagādās patīkamu pārsteigumu.

Tā teikt, uz papīra vājāks pretinieks patrāpījies Rīgas "Skonto" - igauņu "Sillamae Kalev". Lai gan "Kalev" vietējā čempionātā šorīd atrodas vicelīderes godā, ne tikai par šī pāra, bet arī šovakar Igaunijā gaidāmā mača favorītiem neapšaubāmi tiek uzskatīti skontieši. Japiemin, ka Igaunijas vienības sastāvā ir ļoti daudz lietuviešu, kam ir nozīmīga loma komandas sniegumā.

Šodien bez Latvijas klubu līdzdalība tiks aizvadītas vēl divas 1/8 fināla spēles. Jurija Popkova vadītā Lietuvas FK "Tauras" uzņems FC "Levadia", savukārt FC "Flora" viesosies pie "Šiauliai" (šo spēli tiešraidē varēsiet vērot "Viasat Sport Baltic" telekanālā). Atbildes spēles plānots aizvadīt 27. un 28. oktobrī.

TrioBet BFL 1/8 fināli, 23. septembris

LaiksSpēle
16:30JK Sillamae Kalev - Skonto FC
16:30FC Jūrmala - FK Ekranas
16:30FK Tauras - FC Levadia
19:00FK Šiauliai - FC Flora

, 2009-09-23 16:00, pirms 15 gadiem
nu ko - jaaraada Latvijas klubu dominance
, 2009-09-23 16:07, pirms 15 gadiem
es domaaju nekas labs nesanaaks
, 2009-09-23 16:17, pirms 15 gadiem
VSB ...?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-09-23 18:27, pirms 15 gadiem
Spēles notiks abos laukumos?Jūrmala ar savu stadionu jau sen gaida arī kādu lielāku grandu,kā lietuvieši!Fani tik tādi pasīvi-vajap Munkevicam prasīt naudiņu,lai sapērk tādus,kā Toress,tad arī pacels i futbola,i kluba,i Jūrmalas līmeni starptautiskā skatījumā!
, 2009-09-24 13:18, pirms 15 gadiem
Sillamae Kalevā daudz lietuviešu, toties neviena (etniskā) igauņa (neticami, bet fakts)...
Foto: LFF
7

Latvijas kausā izlozēti pirmā posma pāri

Ceturtdien notikušajā "11.lv Latvijas kausa" izcīņas jaunās sezonas pirmā posma izlozē noskaidroti sacensību pirmie komandu pāri.
Latvijas kauss. Foto: LFF
1

2024. gada ''11.lv'' Latvijas kausa izcīņā piedalīsies 50 klubi

LETA. "11.lv Latvijas kausa" izcīņā futbolā šogad piedalīsies 50 komandas, ziņo Latvijas Futbola federācija (LFF).
Foto: Latvijas Futbola federācija

"Mettas" futbolistēm panākums Sieviešu futbola līgas otrajā kārtā

LETA. "Metta" vienība svētdien uzvarēja "LuckyBet" Sieviešu futbola līgas (SFL) otrās kārtas noslēdzošajā mačā. "Metta" izbraukumā ar 1:0 (0:0) guva panākumu pār "Liepājas Futbola skolu".