Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:117, Did:0, useCase: 3

"Skonto" neatstāj variantus Daugavpils "Daugavai" un spēlēs kausa finālā

"Skonto" neatstāj variantus Daugavpils "Daugavai" un spēlēs kausa finālā
Tamazs Pertija
Foto: Romāns Kokšarovs (f64)

Par otru Latvijas kausa finālistu šovakar kļuva Rīgas "Skonto" futbolisti, kas Hanzas vidusskolas laukumā ar 4:0 pārliecinoši uzvarēja Daugavpils "Daugavu".

Jau no pirmajām minūtēm rīdzinieki pārņēma kontroli pār mača ritējumu, turklāt daugavpilieši ļāva laukuma saimniekiem to darīt. Ilgi nevajadzēja gaidīt arī līdz pirmajam vārtu guvumam – 11.minūtē Ruslana Mingazova centrējumu vārtos raidīja Vjačeslavs Isajevs.

Pēc sešām minūtēm Vladislavs Gutkovskis ar lielisku tālšāvienu vārtu augšējā stūrī pārspēja Aleksandru Vlasovu, panākot jau 2:0. "Daugavas" futbolisti arī turpinājumā spēlēja ārkārtīgi kūtri, pirmo vārtu gūšanas iespēju sarūpējot vien 37.minūtē – pāri Andreja Pavlova sargātajiem vārtiem sita Ēriks Kokins.

Daugavpiliešu aizsardzība visa pirmā puslaika ilgumā darbojās diezgan bezrūpīgi, skontiešiem teju visu laiku saspēlējoties gar viesu soda laukumu un veicot reidus "Daugavas" aizsardzībā. Puslaika izskaņā viens no tādiem reidiem pārvērtās 11 metru soda sitienā – Mingazova sarūpēto pendeli realizēja Artjoms Osipovs. Skontieši pirms tam bija tuvu vēl vismaz vienam vārtu guvumam, tomēr bumbas ceļā uz vārtiem divas reizes minūtes laikā patrāpījās kāds no daugavpiliešu aizsargiem.

Otrajā puslaikā daugavpilieši izrādīja krietni nopietnāku pretestību, aktīvāk uzbrūkot Pavlova vārtiem, kā arī ciešāk spēlējot aizsardzībā. "Skonto" pievienoja vēl vienu vārtu guvumu, nosargāja savu cietoksni neiekarotu un uzvarēja ar ļoti pārliecinošo 4:0.

"Skonto" Latvijas kausa finālā spēlēs ar "Jelgavu". Mačs notiks 21.maijā.

Latvijas kausa izcīņa, pusfināls

Rīgas "Skonto" – Daugavpils "Daugava" 4:0 (3:0)
Vārti: Isajevs 11' Gutkovskis 17' Osipovs 45' (11m) Šabala 82'
Brīdinājumi: Gutkovskis 66'
"Skonto": Pavlovs, Gabovs, Kožans, Isajevs, Apiā, Morozs (Rugins 46'), Osipovs (Šabala 70'), Dvali (Jermolajevs 62'), Mingazovs, Klimiašvili, Gutkovskis.
"Daugava": Vlasovs, Ivanovs, Humarašvili, Ševeļovs, Radevičs, Kosmačovs (Čihradze 55'), Volkovs, Bogdanovs, Guseinovs, Kokins (Rojs Grauze 88'), Kozlovs (Arlašins 61').
Galvenais tiesnesis: Andris Treimanis.

Izmantotie resursi:
LFF: JAUNUMI | LATVIJAS FUTBOLA FEDERĀCIJA

  +2 [+] [-]

, 2014-04-23 21:54, pirms 10 gadiem
Cik bija uz Under/Over 3,5?

  +4 [+] [-]

, 2014-04-23 21:55, pirms 10 gadiem
totopils Neviena no šīm komandām nebija mana favorīte, bet uzvarēja nedaudz ciešamāka komanda, finālā par Jelgavu!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-04-23 22:08, pirms 10 gadiem
Rezultāts nepārsteidz!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: Bayern/Heat fans

  +3 [+] [-]

, 2014-04-23 22:47, pirms 10 gadiem
Cienījamākās? Tu par neizmaksātām algām, diskvalifikācijām vai toto?

Skonto-Barcelona 3:0 rakstīja: Divas Virslīgas cienījamākās komandas, žēl ka bez intrigas, bet ko tu stipram padarīsi! Part SKONTO!!
Apsveicu jau iepriekš ar kausu, Jelgava nav vērā ņemama komanda
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2014-04-23 22:52, pirms 10 gadiem
Fani parāda , kā mīl Skonto ... 30 skatītāji uz kausa pusfinālu .
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-04-24 01:05, pirms 10 gadiem
13 komentāru -- bet vēl neviens par spēli!(:
Tā nu gluži nebija, ka DaDa galīgi negribīgi spēlētu; vienīgi varētu aizdomas balstīt uz to, ka sitieni pa vārtiem, kuru nebija nemaz tik maz, visi bija neprecīzi (izņemot vienu, jau tuvāk spēles beigām).
Citiem vārdiem sakot, acīmredzamas atdošanās nebija, bet tik labas spēles arī nē, lai pilnīgi droši teiktu, ka viss tīrs.
Skonto eksperimentēja ar Dvali un Apiju pussargu pozīcijās. Gutkovska vārti bija skaisti (virzīdamies ar bumbu no laukuma malas uz centru, apspēlēja Ivanovu un vēl vienu aizsargu, pēc tam sitiens no metriem 15 tālākajā devītniekā).

  -1 [+] [-]

, 2014-04-24 05:38, pirms 10 gadiem
Nu tad parādiet Skonto, cik tad Jūs esat labi, arī finālā, nevis....

  +3 [+] [-]

, 2014-04-24 07:37, pirms 10 gadiem
Pēc rezultāta spriežot Daugavpils Daugava atkārtoja pērnā gada "triku" pret Ventspili.Tā kā spēli neredzēju,spriest par to protams nevaru,tomēr treneru sūkstēšanās par sastāva problēmām mani īpaši nepārliecināja.Vai tiešām Skonto ir tik spēcīgs,to redzēsim jau svētdien.

  +1 [+] [-]

, 2014-04-24 08:29, pirms 10 gadiem
alguns rakstīja: Pēc rezultāta spriežot Daugavpils Daugava atkārtoja pērnā gada "triku" pret Ventspili.Tā kā spēli neredzēju,spriest par to protams nevaru,tomēr treneru sūkstēšanās par sastāva problēmām mani īpaši nepārliecināja.Vai tiešām Skonto ir tik spēcīgs,to redzēsim jau svētdien.
Vismaz ko līdzīgu es paredzēju pēc izlozes!Maču neredzēju,tāpēc nekomentēšu,bet Olgas teiktajam ka viss bijis tīrs,vismaz līdz manām ausīm nenonāks!
------------------
Andris5, 2014-04-09 13:26, pirms 2 nedēļām
skonta - DD!!!puiki jau būs sarunājuši kas un kā jānotiek pirms mača!
Patīkamu šo pusfināla skatīšanos!
Bet JEL - LIE būs fināla cienīgs mačs!

     [+] [-]

, 2014-04-24 12:53, pirms 10 gadiem
Atsauce neprecīza, rakstīju, ka nav droši, vai viss bijis tīrs; tas iespaids bija tāds ne cepts, ne vārīts: it kā jau spēlē un cenšas, un pat lamājas par piespēles neiedošanu, bet efektivitāte gan tuvu nullei.

     [+] [-]

, 2014-04-24 13:28, pirms 10 gadiem
olga rakstīja: Atsauce neprecīza, rakstīju, ka nav droši, vai viss bijis tīrs; tas iespaids bija tāds ne cepts, ne vārīts: it kā jau spēlē un cenšas, un pat lamājas par piespēles neiedošanu, bet efektivitāte gan tuvu nullei.
olga, 01:05, pirms 12 stundām, ignorēt, atbildēt
Citiem vārdiem sakot, acīmredzamas atdošanās nebija, bet tik labas spēles arī nē, lai pilnīgi droši teiktu, ka viss tīrs.
----------------
Vairāk jau es balstījos uz šo(piekrītu neliela neprecizitāte manā komentā) , nu ja 3-0 pēc pirmā un nejūti acīmredzamas atdošanas tad piedod.....
Par to ka šeit tiks spēlēts TOTO nebija šaubu, vismaz man!
Pēcspēles treneru attaisnošanās , sakarā ar špileriem,sastāvu u.t.t. tikais pastiprina aizdomas par sarunātu maču!