Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:117, Did:0, useCase: 3

Liepāja Latvijas čempionātā triumfē arī U-18 grupā

Krišs Upenieks

Liepāja Latvijas čempionātā triumfē arī U-18 grupā
FK ''Liepāja/LSSS''
Foto: LFF

Ar finālspēlēm Valmierā, J. Daliņa stadionā, 21. un 22. oktobrī noslēdzās Latvijas Jaunatnes futbola čempionāta U-18 vecuma grupas (1997./1998. gadā dzimušie spēlētāji) sezona, čempionu titulu iegūstot jaunajiem futbolistiem no FK Liepāja/LSSS komandas.

Vispirms trešdien tika aizvadītas abas pusfināla spēles, kurās pie panākumiem tika FK ''Tukums-2000/FK Spartaks'' un FK ''Liepāja/LSSS'' komandas. Tukuma un Jūrmalas apvienotā komanda cīnījās neizšķirti 2:2 ar ''JDFS Alberts Rīga'' futbolistiem, bet pēcspēles 11 metru sitienu sērijā tā bija pārāka ar 4:1. Pamatlaikā FK ''Tukums-2000/FK Spartaks'' vienības labā vārtus guva Kristaps Vilmanis un Pāvels Pilāts, bet rīdzinieku sastāvā izcēlās Kristaps Liepa un Pauls Ēriks Dombrovskis. Tikmēr FK ''Liepāja/LSSS'' ar rezultātu 2:0 izrādījās pārāka par BFC ''Daugavpils'' komandu, kad vārtus guva Marks Kurtišs un Raivis Andris Jurkovskis.

Ceturtdien cīņas par medaļām tika ievadītas ar spēli par 3./4. vietu, kurā BFC ''Daugavpils'' pārspēja ''JDFS Alberts Rīga'' komandu ar rezultātu 2:0. Vārtus otrajā puslaikā guva Ričards Tupits un Verners Zalaks.

Savukārt fināls tika aizvadīts ļoti saspringtā cīņā ar retām vārtu gūšanas iespējām, kas noslēdzās neizšķirti 0:0. Sekojošajā pēcspēles sitienu sērijā ar rezultātu 4:3 triumfēja FK ''Liepāja/LSSS'' komanda.

Par turnīra labāko vārtsargu tika atzīts Artjoms Križanovskis (FK ''Tukums-2000/FK Spartaks''), par labāko aizsargu tika nosaukts Niks Rubezis (FK ''Liepāja/LSSS''), labākā pussarga balva pienācās Raivim Andrim Jurkovskim (FK ''Liepāja/LSSS''), bet par labāko uzbrucēju tika atzīts Verners Zalaks (BFC ''Daugavpils'').

Šajā vecuma grupā Latvijas Jaunatnes čempionāta regulārā sezona norisinājās no marta līdz oktobrim, kad kopumā 12 komandas, sadalītas divās apakšgrupās pa sešām vienībām katrā, aizvadīja divu apļu turnīru. Finālturnīram kvalificējās katras apakšgrupas divas labākās komandas. A grupā pirmie bija FK Tukums-2000/FK Spartaks futbolisti, kuri punktus zaudēja tikai divos mačos un par diviem punktiem apsteidza FK Liepāja/LSSS. Tikmēr B grupā uzvarēja BFC Daugavpils komanda, kas regulārajā čempionātā palika nepārspēta, bet otrie bija JDFS Alberts Rīga pārstāvji.

Pirms tam septembra izskaņā Ventspilī Latvijas Jaunatnes čempionāta finālsacensības aizvadīja U-13 vecuma grupas komandas, bet oktobrī Latvijas Futbola federācijas (LFF) mācību un treniņu centrā "Staicele" spēkojās labākās U-14 B vecuma grupas vienības. Latvijas Jaunatnes čempionāta noslēdzošās finālsacensības norisināsies oktobra izskaņā Valmierā, tiekoties U-15 B vecuma grupas komandām.

Izmantotie resursi:
FK Liepāja/LSSS triumfē Latvijas Jaunatnes...

  +4 [+] [-]

, 2015-10-22 20:55, pirms 8 gadiem
Sportacentrs pats translēja spēles, fināls noslēdzās jau 15.00. Un tikai tagad top raksts, kas būtībā ir pārkopēts no LFF mājaslapas?

  -2 [+] [-]

, 2015-10-22 21:55, pirms 8 gadiem
Redzēju šo spēli, un, ja šī ir stiprākā Latvijas komanda U18 līmenī, tad mūsu futbolu negaida nekāda spožā nākotne arī tuvākajos gados 10.

  -4 [+] [-]

, 2015-10-22 23:00, pirms 8 gadiem
Pandora rakstīja: Redzēju šo spēli, un, ja šī ir stiprākā Latvijas komanda U18 līmenī, tad mūsu futbolu negaida nekāda spožā nākotne arī tuvākajos gados 10.
ņem vērā, ka no tā futbola laukuma , acīredzt, nesen tika novākta kartupeļu raža
Slēpts komentārs: ficuks

  +1 [+] [-]

, 2015-10-23 00:51, pirms 8 gadiem
bembists rakstīja: ņem vērā, ka no tā futbola laukuma , acīredzt, nesen tika novākta kartupeļu raža
kādas muļķības! no tiem dabiskajiem segumiem, kas palikuši vēl Latvijas stadionos, šis nav no sliktākajiem. runa ir par futbola domāšanu. viss ir tikai sit un skrien līmenī. uz labu laimi, kā sanāk. neviena, kas izceltos uz kopējā fona.

     [+] [-]

, 2015-10-23 09:12, pirms 8 gadiem
Kaut arī līmenis, manuprāt, bija tiešām zems šogad, laukums bija drausmīgā stāvoklī, it īpaši 2. dienā. Rudenī uz dabīgajiem laukumiem īsti vairs laba līmeņa spēles nevar aizvadīt, vismaz ne uz tiem, kurus nekopj.