Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:117, Did:0, useCase: 3

Autors: Krišs Upenieks

Pēc nedēļas startēs Latvijas pludmales futbola čempionāts

Pēc nedēļas startēs Latvijas pludmales futbola čempionāts
Foto: LFF

Neirastā laikā, vēlāk nekā citus gadus, plānots Latvijas pludmales futbola čempionāta starts. Uz pirmo posmu komandas sabrauks 29. jūnijā, bet pēdējo aizvadīs 3. augustā, pa vidam - 22. un 23. jūlijā - Liepājā aizvadot Latvijas kausa izcīņu.

Šogad čempionāts tiks aizvadīts pēc tās pašas formulas, kuras pērn – sešas vienības aizvadīs divu apļu turnīru, katrai aizvadot pa desmit spēlēm. Arī komandas palikušas tās pašas - čempioni RTU/Beerhouse No1, medaļnieki FK Zep/Forevers un Kreiss, kā arī VBFK, FK TUC un PFK Ludza/Grifs AG.

Kopumā tiks aizvadīti pieci posmi pēc sabraukumu principa, katrā no tiem izspēlējot divas kārtas. Visi posmi notiks ceturtdienu vakaros, Jūrmalā, Majoros, Ērgļu ielas galā, pirmo maču komandām uzsākot plkst. 19:30, bet otro – pēc neilgas atelpas plkst. 20:45.

PIRMĀ POSMA SPĒĻU KALENDĀRS:

19:30 | RTU/Beerhouse No1 – PFK Ludza/Grifs AG
19:30 | FK Zep/Forevers – FK TUC
19:30 | Kreiss – VBFK
20:45 | FK TUC – RTU/Beerhouse No1
20:45 | PFK Ludza/Grifs AG – Kreiss
20:45 | VBFK – FK Zep/Forevers

Atgādināsim, ka pēdējās divās sezonās par Latvijas meistariem kļuvuši Rīgas Tehniskās universitātes pludmales futbolisti, bet pirms tam trīs tituli pēc kārtas Kreiss rēķinā.

Izmantotie resursi:
Apstiprināts Latvijas pludmales futbola...


Rīgas "Mettas" futbolistes. Foto: FS Metta

Arī "Mettas" futbolistēm sezonas ievadā nevainojama bilance

Latvijas Sieviešu futbola līgas kopvērtējuma galvgalī pēc trim spēļu kārtām atrodas galvaspilsētas komandas "Riga" un "Metta".
''Riga FC'' un RFS spēles moments. Foto: Nora Krevņeva-Baibakova
1

"Riga" futbolistes SFL mačā pārspēj RFS vienību

LETA. "Riga" sestdien izcīnīja uzvaru "LuckyBet" Sieviešu futbola līgas (SFL) trešās kārtas mačā un kļuva par turnīra līdervienību.
Foto: LFF
7

Latvijas kausā izlozēti pirmā posma pāri

Ceturtdien notikušajā "11.lv Latvijas kausa" izcīņas jaunās sezonas pirmā posma izlozē noskaidroti sacensību pirmie komandu pāri.