Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:117, Did:0, useCase: 3

Video: Daugava (D) iekļūst Latvijas kausa 1/4 finālā

Egīls Balodis
Egīls Balodis
Latvijas kausa 1/8 fināla spēlē Ogres pilsētas stadionā mājinieki, FK “Ogre”ar 1:3 atzina Virslīgas komandas Daugavpils “Daugava”pārākumu. Spēles gaitā viesu komandai bija pārsvars gan bumbas kontrolē, gan izveidoto momentu skaitā, tomēr arī pie rezultāta 0:3, sākoties spēles kompensācijas laikam, FK “Ogre” futbolistiem 2 minūšu laikā bija vairākas vārtu gūšanas iespējas. Vienus vārtus mājinieki atguva, tomēr lai atjaunotu intrigu spēlē pietrūka laika. Daugavpils “Daugava” iekļuva Latvijas kausa izcīņas ¼ finālā, kura dalībnieku sastāvu vēl papildinās “Rīgas Futbola skolas” un Jūrmalas “Spartaka”, kā arī FB “Gulbene” un FK “Ventspils” spēļu uzvarētāji.
Vērtējums: +1

  +1 [+] [-]

, 2014-07-21 08:42, pirms 10 gadiem
Ogre- malači! Cīnījās, izvēloties reālu taktiku pret šo stiprāko pretinieku- tālās piespēles saviem uzbrucējiem. Tas nekas, ka šoreiz nepaveicās, bet intriga bija. Ļoti patika Ogres 11. numurs, kurš ar labu individuālo meistarību vairākkārt smuki "aptamborēja" pretinieku spēlētājus, vienīgi šoreiz nesanāca rezultatīvs uzbrukuma noslēgums. Paldies!

  +1 [+] [-]

, 2014-07-21 13:08, pirms 10 gadiem
Man vajadzīga tā mūzika fonā?

  +1 [+] [-]

, 2014-07-21 18:36, pirms 10 gadiem
Prieks bija skatīties ogreniešu spēli un to momentus. Var redzēt, ka nebija baigākie peramie zēni. Labi turējās, droši uzbruka. Tikai kā jau visur mums Latvijā - kad ir reāla sitiena pozīcija, uzbrucēji par daudz aizraujas skriet tuvāk vārtiem. Ir jābūt asākiem arī drusku no distances, lai nenokavētu brīdi, kad jau esi nobloķēts vai pretinieku aizsargs jau reāli sāk traucēt. Ja būtu paspējuši laicīgāk - 2 vārtus noteikti varētu iesist. Bet kopumā - Ogrei ir nākotne! Te puiši labi kapājās! Par to Jums žetons!