Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:117, Did:0, useCase: 3

Astafjevs: "Varbūt pat paveicās, ka Diallo tika noraidīts"

Astafjevs: "Varbūt pat paveicās, ka Diallo tika noraidīts"
Vitālijs Astafjevs
Foto: Romāns Kokšarovs/F64

Latvijas kausa izcīņas finālspēlē vakar "Jelgavas" futbolisti, spēles lielāko daļu aizvadot mazākumā, izcīnīja uzvaru pār "Ventspili" (2:0). Vārtus jelgavnieku labā guva Kenedijs Eriba un Gints Freimanis.

Jau spēles pirmajās minūtēs "Jelgava" palika mazākumā pēc Abdulaja Diallo asa pārkāpuma pret "Ventspils" futbolistu Anastasiju Mordatenko. "Varētu teikt, ka Diallo vienkārši bija pārdedzis. Tā bija tīra sarkanā kartīte, nevar būt jautājumu. Par laimi, Vitālijs Astafjevs ātri spēja reaģēt uz situāciju, veicām taktiskos pārkārtojumus. Pēc kartītes noteikti nedomājām, ka viss ir beidzies. Pēc tam, kad iesitām, sajutās bija vēl pozitīvākas. Es pat neatceros, kad pēdējo reizi biju guvis vārtus," pēc spēles atzina "Jelgavas" kapteinis Gints Freimanis.

"Jau no pirmajām minūtēm bijām ļoti noskaņojušies. Noraidījums pat varbūt nāca mums par labu. Otrā puslaika vidū jau sākām saprast, ka šovakar uzvara būs mūsu. Pret Jelgavu nevienam klubam nav viegli iesist divus vārtus. Kauss mūsu komandai ir ļoti nozīmīgs, tā ir trofeja - man jau trešā ar Jelgavas klubu," komentēja "Jelgavas" futbolists Aleksandrs Gubins.

"Protams, spēles scenārijs pieprasīja raksturu. Noraidījums pārrāva visu spēles plānu. Aizsardzībā gan nekas kardināli nemainījās. Varbūt pat paveicās, ka Diallo saņēma sarkano kartīti. Jelgavas klubam ir īpaša atmosfēra, cīnasspars. Mēs uzvarējām, pārkārtojamies, nesākām tikai aizsargāties. Mēs spēlējām futbolu. Otros vārtus iesita aizsargs Freimanis. Un vēl kādus vārtus! Esmu laimīgs par savu komandu! Netrūkst čempionātā mums šāda noskaņojuma, kaut gan potenciāls mums ir cīnīties par augstākajām vietām. Šī uzvara ir solis uz priekšu. Ļoti svarīga trofeja, trofeja īstajā laikā. Mēs pierādījām, ka varam, ka esam labāki. Vēlreiz pateikšu, ka esmu ļoti laimīgs. Paldies visiem - bez izņēmumiem!" norādīja jelgavnieku galvenais treneris Vitālijs Astafjevs.

"Gribu apsveikt Jelgavu un personīgi Vitāliju Astafjevu ar uzvaru. Skatītājiem bija interesanta spēle. Protams, neesmu apmierināts ar rezultātu. Šī bija izteikta kausa spēle. Lai gan bija labas pozīcijas sākumā, pēc tam ielaidām vārtus...Tā gadās. Turpinājumā pilnībā apspēlējam pretinieku, bet nespējām iesist vārtos. Pateicos puišiem par centību, darījām visu, ko spējām, taču šoreiz neizdevās," vilšanos neslēpa "Ventspils" galvenais treneris Jurģis Pučinsks.

Izmantotie resursi:
"Jelgavas Vēstnesis"

  +6 [+] [-]

, 2015-05-21 13:26, pirms 9 gadiem
Kādā krāsā bija Jurģim P. uzvalks?

  +7 [+] [-]

, 2015-05-21 13:28, pirms 9 gadiem
Fidels rakstīja: Kādā krāsā bija Jurģim P. uzvalks?
Adidas zilais uzvalks

  +5 [+] [-]

, 2015-05-21 14:02, pirms 9 gadiem
Fidels rakstīja: Kādā krāsā bija Jurģim P. uzvalks?
Adidas zilais uzvalks

Baigi panēsāts. Ar to brauc ciemos pie sievas mātes un makšķerēt.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2015-05-21 17:07, pirms 9 gadiem
laikam skatījos citu spēli un kaut kā nemanīju, ka ventspils būtu jelgavu pilnībā apspēlējuši

  -1 [+] [-]

, 2015-05-21 21:09, pirms 9 gadiem
Pukuzirnis12 rakstīja: Fidels rakstīja: Kādā krāsā bija Jurģim P. uzvalks?
Adidas zilais uzvalks

Baigi panēsāts. Ar to brauc ciemos pie sievas mātes un makšķerēt.
kāda starpība, kāds uzvalks?