Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:117, Did:0, useCase: 3

ATLAS/Skonto FK izcīna Jūrmalas domes/DION kausu

ATLAS/Skonto FK izcīna Jūrmalas domes/DION kausu
ATLAS/Skonto FK ar kausu

Sestdien, 18. augustā, Dubultos tika noskaidroti jau piecpadsmitie Jūrmalas domes/DION kausa ieguvēji pludmales futbolā.

Kaut arī no rīta laiks bija apmācies un pat vēss, tad jau pirms pirmajām spēlēm parādījās saulīte un laiks bija ideāls finālposma aizvadīšanai. Finālposmā startēja 10 labākās priekšsacīkšu posmu komandas, kā arī 3 bērnu komandas.

Bērnu turnīrā itin pārliecinoši triumfēja „Globālie Keksi”, kuri rādīja vispārliecinošāko sniegumu visas sezonas garumā. Otrie finālposmā „FK Kauguri”, bet trešie „Pentagons”. Visas komandas tika pie gardām balvām – Piebalgas kvasa un Rūjienas saldējuma, kā arī tika apbalvotas ar kausiem un medaļām.

Šogad tika pamainīts finālposma reglaments – desmit labākās priekšsacīkšu posmu komandas tika sadalītas divās grupās pa piecām komandām katrā un katras grupas divas labākās komandas kvalificējās pusfinālam, 3.-5. vietu ieguvējiem turnīrs bija beidzies.

A grupā pirmās divas vietas izcīnīja abas favorītkomandas – „FK Zep”un „ATLAS/Skonto pavisam nedaudz gan pietrūka „Joga Bonita” vienībai, kura tikai par 1 punktu atpalika no otrās vietas.

B grupā gan spēļu rezultāti bija diezgan negaidīti, maigi izsakoties! Regulārā turnīra 2. vietas ieguvēji „Kreiss” palika pēdējie – piektie, 3.vietas ieguvēji „Saskaņas centrs” – ceturtie. Diezgan pārsteidzoši, uzvarot visās spēlēs, uzvaru grupā svinēja „FREE”, bet otrie bija „PFD Kreiss”.

Pusfinālos salīdzinoši pārliecinošu uzvaru izcīnīja „ATLAS/Skonto FK”, kas pārspēja „FREE” vienību ar 2:0, savukārt regulārā turnīra uzvarētāji „FK Zep” neatstāja nekādus variantus „PFD Kreiss”, sagraujot viņus ar 6:2. „FREE” laikam bija vēl satriekti par zaudējumu pusfinālā, jo spēlē par 3. vietu nespēja rast pretargumentus „PFD Kreiss” vienībai – zaudējums 0:3. Finālspēlē „ATLAS/Skonto FK” pārliecinoši kontrolēja notikumus laukumā, kā rezultātā izcīnīja likumsakarīgu uzvaru ar 6:3 un kļuva par 2012. gada Jūrmalas domes/DION kausa ieguvējiem!

Turnīra simboliskā izlase:

Mihails Suvorovs (FREE)

Edgars Rubenis (PFD Kreiss)

Pāvels Baikovs (Joga Bonita)

Ņikita Romaņenko (ATLAS/Skonto FK)

Aleksejs Lanecs (FK Zep)

Turnīra labākās komandas un spēlētājus apbalvoja Indra Brinkmane (Jūrmalas domes sporta nodaļas vadītāja), Jānis Simsons (DION izpilddirektors) un Daiga Sināte (Piebalgas Alus finanšu direktore).

Paldies turnīra atbalstītājiem – Jūrmalas pilsētas domei, DION, Piebalgas alus, Rūjienas saldējums, Crocs, Lioton 1000, Macron, Sportacentrs.com un Labaiveselibai.lv

Uz tikšanos 2013. gada kausa izcīņā!

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2012-08-20 14:45, pirms 12 gadiem
Jo sūdaināks turnīrs jo lielāks kauss