Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:117, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Latvijas kausa fināls sievietēm notiks 4. novembrī "Skonto" hallē

Latvijas kausa fināls sievietēm notiks 4. novembrī "Skonto" hallē
Latvijas kauss sievietēm
Foto: LFF

Iepriekš atceltā Latvijas sieviešu futbola kausa izcīņas finālspēle starp Rīgas Futbola skola un FK Liepāja komandām tiks aizvadīta sestdien, 4. novembrī, Skonto hallē Rīgā. Mača sākuma laiks plkst. 18:00.

Turnīra izšķirošo spēli iepriekš bija plānots aizvadīt 8. oktobrī Iecavas novada stadionā, tomēr spēli tur nebija iespējams uzsākt saistībā ar vārtu konstrukciju neatbilstību sekmīgas spēles norises prasībām, kā arī ar lietus ietekmētā laukuma līniju nepietiekamu redzamību. Spēles dalībnieki, organizatori un oficiālās personas operatīvi vienojās par spēles pārcelšanu vairākas stundas vēlāk citā norises vietā, tomēr līdz ar vēlāk sekojušu FK Liepāja lēmumu uz jauno norises vietu tomēr nedoties šāds situācijas atrisinājums nerealizējās.

Latvijas Futbola federācija (LFF) uzņemas pilnu atbildību par 8. oktobra spēles atcelšanu un pret nevienu no spēles dalībniekiem nevirza nekādas sankcijas. Finālspēles jaunajam norises laikam un vietai piekrituši abu komandu pārstāvji.

Rīgas Futbola skola turnīra finālā spēlēs ceturto reizi pēc kārtas, bet FK Liepāja – trešo reizi. Rīdzinieces trofeju izcīnījušas visos līdzšinējos šī turnīra pastāvēšanas gados.

Abas komandas šosezon ieņēma pirmās divas vietas Sieviešu futbola līgā (SFL), Rīgas vienībai piekto reizi kļūstot par Latvijas čempioni. Liepājnieces visus četrus šosezon piedzīvotos zaudējumus SFL turnīrā cietušas spēlēs tieši pret Rīgas Futbola skolu – 1:2 un 0:7 savā laukumā, kā arī 0:1 un 1:6 izbraukumā.

Finālistes turnīrā iesaistījās no ceturtdaļfināla kārtas, kur Rīgas Futbola skola ar 7:0 uzvarēja BFC Daugavpils, bet FK Liepāja ar 4:0 apspēlēja Rīgas kluba otro komandu. Pēcāk pusfinālā galvaspilsētas pārstāves ar 5:0 uzvarēja Rēzeknes BJSS/SK Progress, bet liepājnieces ar 6:2 pārspēja AFA Olaine futbolistes.

Iepriekšējos Latvijas sieviešu futbola kausa izcīņas finālmačos Rīgas Futbola skola svinējusi pārliecinošas uzvaras – 5:1 pret liepājniecēm 2014. un 2015. gadā, kā arī 8:0 pirms gada spēlē pret rēzeknietēm.

Jau vēstīts, ka šīs sezonas turnīrā piedalījās desmit Latvijas sieviešu futbola 1. līgas komandas un četras valsts vadošās vienības no SFL turnīra. Sacensības ievadīja 1. līgas pārstāves, četras no kurām pēc izlozes rezultātiem aizvadīja priekšsacīkšu kārtu, bet sešas komandas automātiski ieguva vietu pirmajā kārtā. Turpinājumā četras pirmo kārtu pārvarējušās vienības kvalificējās ceturtdaļfinālam, kur tās gaidīja SFL komandas.

Izmantotie resursi:
Latvijas kausa fināls sievietēm notiks 4....


, 2017-10-19 14:08, pirms 6 gadiem
Sestdien.
, 2017-10-20 01:45, pirms 6 gadiem
Meitenēm jāseko puišiem, bet būs jau mega grūt.
Foto: LFF
5

Sieviešu līgai pirmoreiz savs titulsponsors, LFF masveidību vēlas panākt arī dāmu futbolā

Pirmo reizi Latvijas Futbola federācijas (LFF) vēsturē Sieviešu futbola līgai būs savs titulsponsors, paziņojusi federācija. Turpmākos trīs gadus līgas oficiālais nosaukums būs "LuckyBet" Sieviešu futbola līga. Čempionāta jaunā sezona sāksies jau piektdien un sestdien ar pirmajiem četriem mačiem, no kuriem visi risināsies Rīgā.
SFK "Rīga" spēlētājas. Foto: Latvijas Futbola federācija.
1

RFS pārņems Latvijas čempioni futbolā sievietēm SFK "Rīga"

LETA. RFS futbola klubs pārņems Latvijas čempioni futbolā sievietēm SFK "Rīga", otrdien tika paziņots kluba pirmssezonas preses konferencē.
"Riga FC" svin Superkausa izcīnīšanu. Foto: LFF
9

"Riga" atspēlējas un pendeļu sērijas astotajā kārtā izrauj Superkausu

Pēc 11 gadu pārtraukuma Latvijas futbolā atgriezusies Superkausa izspēle, kurā Latvijas čempionvienība RFS tikās ar Latvijas kausa īpašnieci "Riga". Gotjē Mankendā vārti ļāva "Riga" vienībai tikt līdz pendelēm, kurās Riharda Matrevica sniegums deva Simo Valakari komandai pirmo sezonas trofeju.