Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:117, Did:0, useCase: 3

Autors: Krišs Upenieks

Latvijas sieviešu futbola kausa izcīņas fināls Sportacentrs.com tiešraidē

Latvijas sieviešu futbola kausa izcīņas fināls Sportacentrs.com tiešraidē
Foto: LFF

Latvijas sieviešu futbola sezonai punkts tiks pielikts sestdien, 22. oktobrī, kad Rīgas 49. vidusskolas stadionā Rīgas Futbola skola un Rēzeknes BJSS/VRS Optimists-R komandas dosies cīņā par Latvijas sieviešu futbola kausa izcīņas trofeju. Turnīra finālspēles sākums plkst. 14:00, bet skatītājiem ieeja bez maksas.

Abas komandas ikdienā sacenšas Sieviešu Futbola līgas (SFL) turnīrā, kas ir spēcīgākā sieviešu futbola līga Latvijā. Kamēr Rīgas Futbola skola šogad ceturto reizi pēc kārtas kļuva par SFL čempioni, rēzeknietes ierindojās ceturtajā pozīcijā, vien sliktākas gūto un zaudēto vārtu attiecības dēļ neizcīnot bronzas medaļas.

Kausa izcīņas turnīrs sievietēm Latvijā norisinās trešo gadu pēc kārtas. Abās iepriekšējās sezonās trofeju izcīnīja Rīgas Futbola skola, kas finālā allaž tikās ar Liepājas futbola pārstāvēm. Šosezon ierasto kārtību izjauca Rēzeknes komanda, pusfinālā ļoti negaidīti apspēlējot FK Liepāja futbolistes.

Latvijas sieviešu kausa izcīņas turnīrs sākās maijā, kad sacensību pirmajā posmā piedalījās astoņas sieviešu Pirmās līgas čempionāta komandas, bet otrajā posmā turnīrā iesaistījās arī piecas SFL pārstāves. Rīgas Futbola skola ceturtdaļfinālā tikās ar Pirmās līgas komandu Rēzeknes novada BJSS, kuru sagrāva ar rezultātu 18:0, bet pusfinālā rīdziniecēm pretim stājās vēl viena Pirmās līgas pārstāve AFA Olaine, kas tika apspēlēta ar rezultātu 11:0. Tikmēr Rēzeknes BJSS/VRS Optimists-R futbolistes ceturtdaļfinālu pārvarēja bez cīņas, jo viņu pretinieces Riga United FC atsauca dalību no sacensībām, bet pusfinālā sekoja pārsteidzošā 4:2 uzvara pār valsts vicečempionēm no FK Liepāja vienības.

Šīs sezonas SFL turnīrā abas gaidāmās spēles pretinieces tikušās trīs reizes, Rīgas Futbola skolas pārstāvēm svinot panākumus ar 11:0, 6:0 un 9:0.

Kausa izcīņas finālspēli apkalpos tiesneses Viola Raudziņa, Diāna Vanaga un Jeļena Jermolajeva, kuras šomēnes kļuva par pirmajām Latvijas tiesnesēm ar pieredzi UEFA Sieviešu čempionu līgas izslēgšanas turnīra spēlē. Mača ceturtā tiesnese būs Līga Didriķe, bet inspektore – Ginta Pēce.

Maču tiešraidē varēsiet vērot portālā Sportacentrs.com.

Informāciju sagatavoja:
Latvijas Futbola federācija


, 2016-10-19 19:54, pirms 7 gadiem
Skatītājiem ieeja bez maksas.
Lai šo skatītos būtu jāpiemaksā. RFS kārtējā iespēja izrādīties.
Foto: Latvijas Futbola federācija

"Mettas" futbolistēm panākums Sieviešu futbola līgas otrajā kārtā

LETA. "Metta" vienība svētdien uzvarēja "LuckyBet" Sieviešu futbola līgas (SFL) otrās kārtas noslēdzošajā mačā. "Metta" izbraukumā ar 1:0 (0:0) guva panākumu pār "Liepājas Futbola skolu".
1

Klausītava | "Pa pāris kausiem" ar Elvi Stugli

"Pa pāris ksuaisem" viesos šoreiz septiņkārtējais Virslīgas čempions Elvis Stuglis. Par "Skonto" laikiem, "Spartaks", "Riga FC" un tās treneriem, RFS un citām tēmām.
Foto: Sieviešu futbols Facebook

RFS un "Metta" futbolistes izcīna panākumus Sieviešu futbola līgas pirmajā kārtā

LETA. RFS un "Metta" komandas sestdien "LuckyBet" Sieviešu futbola līgas (SFL) pirmās kārtas mačos tika pie uzvarām.