Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:117, Did:0, useCase: 3

Autors: Ints Megnis

Desmit 1. līgas un seši 2. līgas klubi soļo tālāk Latvijas kausā futbolā

Desmit 1. līgas un seši 2. līgas klubi soļo tālāk Latvijas kausā futbolā
Dažādu sporta veidu klubs "Traktors" pēc Latvijas kausa otrās kārtas pirmā posma pārvarēšanas
Foto: DSVK "Traktors" Facebook lapa

Latvijas kausa izcīņā futbolā aizvadīta otrā posma pirmā kārta, ko pārvarējušas desmit vienības, kas sacenšas "Komanda.lv" 1. līgas čempionātā, un seši klubi, kas ikdienā spēlē Latvijas 2. līgas sacensībās.

Aizvadītajos mačos saspringtākās cīņas izvērtās starp SK "Super Nova" un SK "Babīte" (2:1), BFC "Daugavpils"/"Progress" un "Monarhs"/"Flaminko" (4:2 papildlaikā), Ogres NSC un "Talsi"/FK "Laidze" (5:3), FK "Traktors" un FK "Alberts" (2:1), RTU FC/"Skonto Academy" un Rēzeknes FA/BJSS (2:0), Preiļu BJSS un FK "Karosta" (3:1), FK "Tukums 2000"/TSS un FK "Kauguri"/JSS (4:3 pēcspēles sitienos), kā arī JDFS "Alberts" un FC "Nikers" no Kuldīgas (3:1).

Citviet pārliecinoši panākumi vietu otrā posma otrajā kārtā deva FK "Auda", FC "BetLanes", Grobiņas SC, "Riga United" FC, FK "Smiltene"/BJSS, FK "Limbaži" un "Ghetto" FC/"Gvatar" komandām, kamēr SK "Upesciems" komandai pēc neierašanās uz spēli pret FK "Staiceles Bebri" piemērots tehniskais zaudējums.

Otrā posma pirmo kārtu pārvarējušās 16 komandas sadalījušās astoņos otrās kārtas pāros, kas tika noteikti jau iepriekš otrā posma izlozē. Otrā posma otrās kārtas mači paredzēti 30. jūnijā un 1. jūlijā, bet pēc tam 2. jūlijā tiek plānota trešā posma jeb astotdaļfināla izloze. Tajā astoņām otro posmu pārvarējušajām komandām pievienosies "SynotTp" Virslīgas vienības. Sākot ar šo sezonu, astotdaļfināla dalībnieki izlozē netiek izsēti.

Pašreizējā Latvijas kausa trofejas īpašniece ir FK "Liepāja"/"Mogo komanda", kas finālā pērnajā oktobrī uzvarēja "Riga" FC futbolistus. Kopš 2017. gada turnīra uzvarētājiem tiek pasniegta jauna dizaina un identitātes trofeja.

Visi otrā posma rezultāti pieejami šeit: Latvijas Kauss futbolā 2018 2.posms - LFF...

Izmantotie resursi:
Latvijas kausā tālāk soļo desmit 1. līgas un...


Rīgas "Mettas" futbolistes. Foto: FS Metta

Arī "Mettas" futbolistēm sezonas ievadā nevainojama bilance

Latvijas Sieviešu futbola līgas kopvērtējuma galvgalī pēc trim spēļu kārtām atrodas galvaspilsētas komandas "Riga" un "Metta".
''Riga FC'' un RFS spēles moments. Foto: Nora Krevņeva-Baibakova
1

"Riga" futbolistes SFL mačā pārspēj RFS vienību

LETA. "Riga" sestdien izcīnīja uzvaru "LuckyBet" Sieviešu futbola līgas (SFL) trešās kārtas mačā un kļuva par turnīra līdervienību.
Foto: LFF
7

Latvijas kausā izlozēti pirmā posma pāri

Ceturtdien notikušajā "11.lv Latvijas kausa" izcīņas jaunās sezonas pirmā posma izlozē noskaidroti sacensību pirmie komandu pāri.