Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:117, Did:0, useCase: 3

RFF kausa izcīņa minifutbolā studentu komandām

RFF kausa izcīņa minifutbolā studentu komandām
RFF kausa izcīņa minifutbolā (8x8) studentu komandām

Rīgas Futbola federācija, sadarbībā ar Latvijas augstskolām, organizē gadskārtējo RFF kausa izcīņu minifutbolā (8x8) studentu komandām, kas notiks 2014.gada 20.septembrī RTU FC mākslīgā seguma futbola laukumā, Rīgā, Pārdaugavā, Daugavgrīvas ielā 56a.

Šis ir jau trešais mācību gads, kad augstskolas septembrī cīnās par RFF kausu studentu komandām.

Turnīra nolikums paredz, ka vispirms visas 10 studentu komandas, sadalītas divās apakšgrupās, aizvadīs viena apļa turnīra, pēc kā tiks izspēlēti mači par piekto, septīto un devīto vietu, kā arī divi pusfināli, kuros noskaidrosies divas komandas, kuras izspēlēs "mazo finālu", un divas komandas, kuras cīnīsies finālmačā par Kausu.

A apakšgrupā tika ielozētas ISMA, RTU, Rēzeknes Robežsardzes koledža, LNAA, LU, bet B apakšgrupā TSI, Latvijas Jūras akadēmija, RSU, Ventspils Augstskola, SSE Riga. Diemžēl šoreiz nepiedalīsies vēl trīs augstskolas, kas citkārt labprāt piedalās dažādos futbola turnīros – LSPA, Liepājas Universitāte un Banku Augstskola.

Kausa izcīņas atklāšana pulksten 12:00, bet uzvarētāju apbalvošana un kausu pasniegšana plānota ap pulksten 19:00.

Kausa izcīņas uzvarētājus sagaidīs dāvanu karte sporta ekipējuma iegādei no studentu kausa izcīņas tehniskā atbalstītāja veikala „Komanda” (http://www.komanda-online.eu), kā arī veicināšanas balvas no “RedBull”.

Kausa izcīņu rīko Rīgas Futbola federācija (RFF) sadarbībā ar Futbola Turnīru asociāciju (FTA), Latvijas Futbola federāciju (LFF) , Rīgas Tehniskās universitātes futbola centru (RTU FC).

Plašāka informācija par turnīru pieejama http://fta.lv/studenti/2014-2/