Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:117, Did:0, useCase: 3

Morozs: "Perepļotkins vēlreiz pierādīja, ka viņa vieta ir Virslīgā"

Agris Suveizda

Morozs: "Perepļotkins vēlreiz pierādīja, ka viņa vieta ir Virslīgā"
Viktors Morozs
Foto: Romāns Kokšarovs/f64

Latvijas titulētākais klubs Rīgas "Skonto" šobrīd 1. līgas tabulā ieņem tikai ceturto vietu (otro, ja rēķina zaudētos punktus), taču "Skonto" stadionā ļoti līdzvērtīgi cīnījās ar pēdējo trīs Latvijas kausu īpašnieci "Jelgavu", piekāpjoties vien pagarinājumā (0:2). Rīdzinieku treneris Viktors Morozs sarunā ar Sportacentrs.com komentēja aizvadīto maču.

"Pēc spēles ir gan rūgtums par zaudējumu pagarinājumā, gan arī prieks, ka izrādījām ļoti nopietnu pretestību, manuprāt, ļoti labai komandai," pēc mača sacīja Rīgas "Skonto" treneris Viktors Morozs. "Neuzskatu, ka šī bija mūsu labākā spēle sezonā. Labas izdevušās tieši spēles pret stiprām komandām, pret tiešajām konkurentēm. Iepriekš bijām labi spēlējuši kausā pret Jūrmalas "Spartaku" [1:3], 1. līgā tepat "Skonto" stadionā dominējām pret "Babīti", taču zaudējām ar 0:1. Labi nospēlējām arī ar "Audu" un citām komandām. Šiem mačiem puišus nevajadzēja īpaši noskaņot."

"Pirms spēles jau bijām gaidījuši ļoti smagu cīņu. Lai arī "Jelgava" pēc Eirokausiem nespēlēja pašā labākajā sastāvā, tik un tā laukumā tai bija spēcīgi futbolisti. Un man ļoti patīk, kā šī komanda spēlē pēdējā laikā – manā skatījumā tā rāda ļoti labu futbolu. Nedomāju, ka pretinieki mūs nenovērtēja. Ja arī tā bija, tā nav mūsu problēma. Mums izdevās labi aizsargāties, izveidojām arī izdevības pie pretinieku vārtiem, tomēr laikam par sevi lika manīt resursu trūkums – daudzi spēlēja uz špricēm, daudzi bija paguruši, un domāju, ka tas bija galvenais iemesls, kāpēc neizturējām visas 120 minūtes," Morozs turpināja.

"Skonto" spilgtākais futbolists bija 31 gadu vecais Andrejs Perepļotkins, kurš, spēlējot centra pussarga pozīcijā, gan neatlaidīgi strādāja aizsardzībā, gan arī veidoja un saasināja uzbrukumus, gan bīstami izpildīja standartsituācijas. Otrā puslaika gaitā Perepļotkins iedzīvojās savainojumā un jau tika gatavota spēlētāju maiņa, tomēr bijušais Latvijas izlases futbolists nolēma turpināt cīņu. "Ja tā būtu bijusi 1. līgas spēle, viņš droši vien nebūtu spēlējis līdz galam. Un viņa vietā ietu es (smaida). Viņš pats izlēma turpināt – nevaram viņu piespiest to darīt. Andrejs ir ļoti vīrišķīgs un ar savu pieredzi, atdevi un meistarību ir lielisks piemērs visai komandai. Viņš vēlreiz pierādīja, ka kvalitātes ziņā viņa vieta ir Virslīgā," sacīja Morozs.

Vaicāts, vai pēcspēles sitienu gadījumā laukumā būtu laidis arī pieredzējušo Vītu Rimku, Morozs vēlreiz atteica ar smaidu: "Varbūt". Arī pats Morozs kā spēlētājs bija ierakstīts protokolā, tomēr nepilnus 36 gadus vecais pussargs noteica, ka viņa vieta bija tehniskajā zonā: "Nebiju domājis iet laukumā. Pieredze ir laba lieta, taču sastāvā bija vajadzīgas citas kvalitātes."

Uz jautājumu, kādēļ protokolā kā galvenais treneris joprojām tiek rakstīts gruzīnu speciālists Tamazs Pertija, kurš tehniskajai zonai neatrodas pat tuvumā, Morozs negribēja atbildēt: "Bez komentāriem."

  +1 [+] [-]

, 2016-07-18 18:59, pirms 8 gadiem
Laba spēle vakar Skonto.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-07-18 20:49, pirms 8 gadiem
Nu tad uz priekšu. Bùsiet paši virslìgà un Perepĺjotkins ar jums.

     [+] [-]

, 2016-07-18 21:01, pirms 8 gadiem
Labi vakar spēlēja. Liekas pārspēlē Skonto par tikšanu virslīgā vēl uzspēlēs.

  +1 [+] [-]

, 2016-07-18 21:25, pirms 8 gadiem
Protams, Metta, Daugavpils, kas tur vēl apakšgalā virslīgā? Tur bijušais Latvijas izlases spēlētājs būs līderis!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2016-07-19 10:27, pirms 8 gadiem
Plutka parade ka pulveris vēl sauss, nav labāks uzbrucējs LV amatieros par viņu.

  +1 [+] [-]

, 2016-07-20 13:58, pirms 8 gadiem
Tas it kā nesaskan ar Perepļotkina publisko imidžu, bet viņš patiešām ir laukumā cīnītājs. Un pirmās līgas līmenim pietiek arī tehnikas.
Bet tā ākstība ar Pertijas rakstīšanu protokolā gan nupat jau par ilgu velkas.

     [+] [-]

, 2016-07-24 14:53, pirms 8 gadiem
Vienmēr ir paticis Andrejs. Neskatoties uz gadiem viņš ir konkrēts piemērs jauniešiem laukumā un netikai. Mazais futbola motoriņš liek aizdomāties kā būtu ja Andrejs palīdzētu kādai nopietnākai komandai ! Tapēc divkāršs prieks par Andreju. Lai veicas !