Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:117, Did:0, useCase: 3

RFS brauks uz vienu no prestižākajiem jaunatnes turnīriem pasaulē "Viareggio Cup"

Andrejs Siliņš

RFS brauks uz vienu no prestižākajiem jaunatnes turnīriem pasaulē "Viareggio Cup"
Foto: rigasfs.lv

"Rīgas Futbola skolas" U18 komanda no 12. līdz 28. martam Itālijā piedalīsies vienā no prestižākajiem jaunatnes turnīriem pasaulē "Viareggio Cup", vēstīts organizācijas mājaslapā.

"Viareggio Cup" vai karnevāla kauss ir viens no svarīgākajiem jaunatnes futbola turnīriem pasaulē, kā arī talantu gadatirgus Eiropas klubiem. Šo turnīru ir oficiāli atzinuši Itālijas futbola federācija, Itālijas Nacionālā Olimpiskā komiteja, UEFA un FIFA. Turnīrs tiek rīkots jau kopš 1949.gada, bet dalībnieku atlase notiek stingri ar organizatoru uzaicinājumiem.

Ik gadu turnīrā piedalās stiprākās Itālijas un visas pasaules futbola akadēmijas. Novērtējiet pēdējo divu gadu dalībnieku sastāvu: Juventus (Itālija), Milan (Itālija), Inter (Itālija), Belgrano (Argentīna), Brugges (Beļģija), PSV (Nīderlande), Rijeka (Horvātija), Dukla (Čehija), Napoli (Itālija), Fiorentina (Itālija), Atalanta (Itālija), Pumas (Meksika), Feyenoord (Nīderlande) un t.t.

Dažādos gados turnīrā ir piedalījušies tādi pasaulē pazīstami treneri kā Gasperini, Prandelli, Lippi un vesela virkne ar spēlētājiem, kas vēlāk kļuva par pasaules zvaigznēm Prosinečki, Bufons, Pirlo, Nesta, Gatuzo, Badžio, Milutinovičs, Batistuta, Lams, Immobile, Lukaku un citi.

70. pēc kārtas turnīrs šogad notiks no 12. līdz 28. martam. Tajā otro reizi piedalīsies komanda no Baltijas valstīm – RFS. 2010. gadā šajā turnīrā startēja "Ventspils" komanda.

Rīgas Futbola skolas direktora vietnieks Vladimirs Šteinbergs:

"Pateicoties Latvijas Futbola federācijas palīdzībai un sniegtam atbalstam, šodien mūsu jauniem futbolistiem tiek dota iespēja parādīt sevi visai Eiropai, ko var salīdzināt laikam tikai ar dalību UEFA jaunatnes Čempionu līgas Play-off posmā, un tas ir milzīgs avanss.

Rīgas Futbola skola jau vismaz divus gadus tiek orientēta uz konkurent spējīgu futbolistu sagatavošanu, kuri būtu spējīgi sevi pierādīt Eiropas lielāko akadēmiju un klubu līmenī un jau šodien katrā vecuma grupā mums ir vairāki futbolisti ar milzīgu potenciālu, par kuriem ir interese no futbola lielvalstīm, savukārt mūsu uzdevums ir maksimāli palīdzēt šīm potenciālam realizēties jo, manuprāt, mums jau šobrīd ir Latvijas labākie treneri vecumā no 12 gadiem, liels pašvaldības atbalsts, lieliska infrastruktūra un pats galvenais vēlme strādāt un attīstīties."

Izmantotie resursi:
Rīgas Futbola Skola – Rīgas Futbola Skola

  +1 [+] [-]

, 2018-01-18 15:08, pirms 6 gadiem
Ja mani atmiņa neviļ ,tad pērn Latvijas čempionātā u-18 vecuma grupā uzvarēja Vidzemes komanda.Tad kāpēc tur brauc RFS,nevis Vidzemes komanda?

  -1 [+] [-]

, 2018-01-18 15:28, pirms 6 gadiem
alguns rakstīja: Ja mani atmiņa neviļ ,tad pērn Latvijas čempionātā u-18 vecuma grupā uzvarēja Vidzemes komanda.Tad kāpēc tur brauc RFS,nevis Vidzemes komanda?
Šim turnīram nav nekāda sakara ar Latvijas čempionātu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2018-01-19 13:29, pirms 6 gadiem
>>>Latfootball Es nesaku,ka turnīram sakars ar Latvijas čempionātu,bet es saku ,ka uz tādu turnīru ir jābrauc Latvijas stiprākai komandai,ja tas notiek kā rakstā rakstīts,ar LFF palīdzību un atbalstu.Ja braucat par saviem līdzekļiem,jautājumu nav.