Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:117, Did:0, useCase: 3

Autors: Renārs Buivids

Noslēdzies „Ikick” ziemas futbola grupu turnīrs

Noslēdzies „Ikick” ziemas futbola grupu turnīrs
"Ikick" ziemas futbola turnīrs
Foto: Renārs Buivids

17.janvārī „Ikick” ziemas futbola turnīrā tika aizvadītas pēdējās pamatturnīra spēles. Līdz ar to sacensības ievirzījušās noslēguma fāzē un jau nedēļas vidū, ja būs labvēlīgi laika apstākļi, sāksies izslēgšanas mači.

Dienas pirmajā duelī savā starpā tikās amatieru grupas komandas „Ozo” un „L4”. Paredzama bija sīva spēkošanās, jo abas komandas pretendēja uz 1.vietu „C” grupā, tomēr notikumu gaita laikumā noritēja pretēji prognozēm. Ozolnieku novada futbolisti izcīnīja pārliecinošu uzvaru ar rezultātu 17:5.

Pārliecinošu uzvaru spēlē pret „White hawks” ar 12:1 izcīnīja „B” grupas līdervienība „Trade masters” un ieguva 1.vietu šajā grupā. Savukārt dienas pēdējā mačā SK „Cepums” ar 7:6 tika galā ar „ZZP Rīga” vienību, nodrošinot 3.vietu „B” grupā.

Izslēgšanas spēles vidusskolas, studentu un amatieru grupā paredzētas jau šo trešdien, 19.janvārī, taču, iespējams, šīs spēles tiks pārceltas uz citu datumu, jo sliktie laika apstākļi ietekmējuši laukuma segumu. Tas atrodas ļoti sliktā stāvoklī un, lai turpinātu turnīru būs jāsagaida vismaz neliels sals un kārtīga sniega deva.

Vidusskolu komandu konkurencē izslēgšanas mačos iekļuva no „A” grupas – Rīgas pilsētas 2.ģimnāzija, „Gorodok”, „Madžers”, RVT un „Mangaļi”. No „B” grupas – „Madžers 0.7”, Natālijas Draudziņas ģimnāzija un FK „Ziemeļi”.

Studentu grupā no „A” grupas tālākām spēlēm kvalificējās Latvijas Lauksaimniecības komanda un Latvijas Universitātes komanda „Komandas dvēsele”. No „B” grupas – Latvijas Sporta un pedagoģijas akadēmijas futbolisti un Rīgas Tehniskās universitātes komanda.

Amatieru konkurencē no „A” apakšgrupas astodaļfinālā spēlēs „Mārupes gurķi”, „Bombardieri”, „Sniega ķenguri”, „Rešņi”. No „B” grupas – „Trade masters”, „Mītavas 87 peldētāji”, SK „Cepums”, „ZZP Rīga”. No „C” grupas – „Ozo”, „Puiši”, „L4”, „Piektdien Ogre”. No „D” grupas – FK „Dvinsk”, „Pagan metal”, „Viens divi” un „IKI Kick juniori”.

Jānis Tiltiņš, "Ikick"


Foto: LFF
2

Sieviešu līgai pirmoreiz savs titulsponsors, LFF masveidību vēlas panākt arī dāmu futbolā

Pirmo reizi Latvijas Futbola federācijas (LFF) vēsturē Sieviešu futbola līgai būs savs titulsponsors, paziņojusi federācija. Turpmākos trīs gadus līgas oficiālais nosaukums būs "LuckyBet" Sieviešu futbola līga. Čempionāta jaunā sezona sāksies jau piektdien un sestdien ar pirmajiem četriem mačiem, no kuriem visi risināsies Rīgā.
SFK "Rīga" spēlētājas. Foto: Latvijas Futbola federācija.
1

RFS pārņems Latvijas čempioni futbolā sievietēm SFK "Rīga"

LETA. RFS futbola klubs pārņems Latvijas čempioni futbolā sievietēm SFK "Rīga", otrdien tika paziņots kluba pirmssezonas preses konferencē.
"Riga FC" svin Superkausa izcīnīšanu. Foto: LFF
9

"Riga" atspēlējas un pendeļu sērijas astotajā kārtā izrauj Superkausu

Pēc 11 gadu pārtraukuma Latvijas futbolā atgriezusies Superkausa izspēle, kurā Latvijas čempionvienība RFS tikās ar Latvijas kausa īpašnieci "Riga". Gotjē Mankendā vārti ļāva "Riga" vienībai tikt līdz pendelēm, kurās Riharda Matrevica sniegums deva Simo Valakari komandai pirmo sezonas trofeju.