Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:117, Did:0, useCase: 3

Latvijas kausa izcīņas fināls futbolā sievietēm, visticamāk, notiks "Skonto" hallē

Andrejs Siliņš

Latvijas kausa izcīņas fināls futbolā sievietēm, visticamāk, notiks "Skonto" hallē
Foto: LFF

Šī mēneša sākumā skandalozi nenotikušais Latvijas kausa izcīņas fināls sieviešu futbolā, visticamāk, notiks "Skonto" hallē, aģentūrai LETA atklāja sieviešu futbola speciālists Jevgēnijs Gedertsons.

Aģentūra LETA jau ziņoja, ka 8.oktobrī neitrālā laukumā Iecavā bija paredzēts Latvijas kausa fināls sievietēm starp "Rīgas Futbola skolu" (RFS) un "Liepāju", tomēr spēli tur nebija iespējams uzsākt saistībā ar vārtu konstrukciju neatbilstību, kas nebija pienācīgi nostiprināta. Tika nolemts cīņu pāris stundu vēlāk aizvadīt Rīgā stadionā "Arkādija", kas ir RFS mājvieta. Tiesa, "Liepāja" atteicās no šādas iespējas un uz maču neieradās.

Pēcāk Gedertsons aģentūrai LETA norādīja, ka centīsies finālu pārcelt uz oktobra beigām vai novembra sākumu, kā potenciālo norises vietu minot Olaini, kur ir mākslīgais segums. Tomēr tagad reālāk izskatās, ka cīņa notiks "Skonto" hallē.

"Šobrīd ir variants spēli aizvadīt "Skonto" hallē. Pagaidām gan abas komandas vēl nevar vienoties par datumu," otrdien sacīja Gedertsons. ""Skonto" halle izvēlēta tāpēc, ka tika apsvērti visi iespējamie riski, ņemot vērā arī to, ka vēlā rudenī var arī uzsnigt."

Zīmīgi, ka "Liepājas" komanda toreiz atteicās braukt uz Rīgu, jo tādā gadījumā RFS būs mājinieku statusā, turklāt vienības galvenais treneris Kārlis Kņūts uzsvēra, ka arī Olaines variants viņus īsti neapmierinot.

"Īstenībā šim variantam - aizvadīt maču "Skonto" hallē - piekritušas abas komandas. Tikai par mača laiku vienošanās vēl nav panākta," pauda Gedertsons.

Tāpat Kņūts pirms tam izteica variantu, ka šīs sezonas kausa finālu varētu aizvadīt nākamā gada pavasarī, tomēr Gedertsons izteicās, ka labāk gribētos, lai trofeja tiktu izcīnīta šī kalendārā gada ietvaros. Tiesa, viņš arī neizslēdza iespējamību, ka, abām komandām tā arī nepanākot vienošanos par cīņas datumu, mačs varētu tikt pārcelts uz nākamo gadu.

"Rīgas Futbola skola" turnīra finālā iekļuva ceturto reizi pēc kārtas, bet "Liepāja" - trešo reizi. Rīdzinieces trofeju izcīnījušas visos līdzšinējos šī turnīra pastāvēšanas gados.

Izmantotie resursi:
LETA

     [+] [-]

, 2017-10-17 13:54, pirms 6 gadiem
Nez, kas uzvarēs?