Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:117, Did:0, useCase: 3

Latvijas Amatieru futbola līgā aizvadītas pirmās divas spēļu kārtas

Krišs Upenieks

Latvijas Amatieru futbola līgā aizvadītas pirmās divas spēļu kārtas
Foto: LAFL

Pirmdien, 15. janvārī, ar četrām spēlēm ''Skonto hallē turpinājās Latvijas Amatieru futbola līgas ziemas sezona. Šobrīd izspēlētas jau pirmās divas spēļu kārtas.

Pirmajā spēlē sacentās divas komandas, kas savās iepriekšējās spēlēs guva uzvaras – “OSTNIEKS” un “PRAEMIUM” komandas. Savstarpējā spēlē ar rezultātu 6-2 virsroku guva “OSTNIEKS” komanda, kas kļuva par vienīgo komandu ar izcīnītām uzvarām pirmajās divās spēlēs. Četrus vārtus šajā spēlē guva Igors Miheikins.

Paralēlajā spēlē “RFT” un “JUVS” komandas katrā no puslaikiem apmainījās ar precīziem sitieniem un tādejādi noslēdza spēli ar rezultatīvu neizšķirtu 2-2, kas ļāva “JUVS” komandai izcīnīt pirmo punktu šajā sezonā. Pēc spēles “RFT” spēlētājs Andrejs Pagors saņēma balvu par pirmajiem gūtajiem vārtiem turnīrā.

Turnīrs turpinājās ar “ROPAŽI” un “AMOKO” komandu spēli, kā arī ar “RTO” un “JAUNĪBA” komandu spēli.

Uzvaras gadījumā “ROPAŽI” komanda turnīra tabulā varēja noķert “OSTNIEKS” komandu. Spēles sākumā Andrejs Kijonoks ātri izvirzīja vadībā “AMOKO” komandu, bet līdz puslaika beigām “ROPAŽI” komanda paspēja izlīdzināt rezultātu. Otrajā puslaikā komandas noorganizēja vairākus bīstamus momentus pie abiem vārtiem, bet rezultāts vairs neizmainījās un spēle beidzās ar rezultātu 1-1.

Pirmajā kārtā “RTO” un “JAUNĪBA” komandas bija zaudējušas savas spēles un savstarpējā spēlē varēja izcīnīt pirmos punktus turnīrā. Spēli aktīvāk iesāka “RTO” komanda un Ņikita Aleksandrovs atklāja spēles rezultātu. Tomēr vēl līdz pārtraukumam “JAUNĪBA” komanda izvirzījās vadībā – sākumā ar skaistu sitienu no tālas distances izcēlās Igors Škirjatovs, bet vēlāk ātrajā pretuzbrukumā tika gūti arī otrie vārti, kas arī izrādījās uzvaru nesošie vārti šajā spēlē. Spēles gala rezultāts 2-1 “JAUNĪBA” komandas labā.

Nākamas spēles notiks pirmdien, 22. janvārī!
21:00 OSTNIEKS – ROPAŽI (I)
21:00 PRAEMIUM – RFT (II)
22:00 JAUNĪBA – AMOKO (I)
22:00 JUVS – RTO (II)

Izmantotie resursi:
LAFL