Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:117, Did:0, useCase: 3

"Super Nova" trīs sarkano kartīšu mačā uzvar pendelēs, "Karosta" grauj ar 8:1

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

"Super Nova" trīs sarkano kartīšu mačā uzvar pendelēs, "Karosta" grauj ar 8:1
Liepājas "Karosta" futbolisti. Foto: FK Karosta

"Viensviens" Latvijas kausa izcīņā īpaši atzīmējamus panākumus svinējušas "Super Nova" un Liepājas "Karosta" komandas, kas ar 3:3, 2:0 11 metru sitienu sērijā un 8:1 pieveica attiecīgi "Rēzeknes FA"/BJSS un "Madonu".

Līdz mača 31. minūtei "Super Nova" pēc Andreja Perepļotkina un Aigara Višņevska raidījumiem bija panākusi 2:0 pārsvaru, taču otrajā puslaikā Perepļotkins un Deniss Skorikovs nopelnīja savas otrās dzeltenās kartītes, atstājot mājiniekus mazākumā. Rēzekniešiem pēdējo desmit minūšu laikā izdevās izglābties, 11 metru soda sitienu realizējot Dmitrijam Silovam (1:2), kamēr Daniilam Skopenko pēdējās kompensācijas laika sekundēs panākot 2:2. Tiesa uzreiz pēc tam arī pats Skopenko nopelnīja otro dzelteno kartīti.

Papildlaikā ar minūtes intervālu Silovs vadībā izvirzīja rēzekniešus (3:2), savukārt Krists Kalniņš atgrieza neizšķirtu (3:3). Pendeļu sērijā vienīgie precīzie raidījumi padevās Marko Regžam un Maksimam Grekam, "Super Nova" vienībai kausa trešajā kārtā nodrošinot tikšanos ar "New Project".

Pārliecinošas uzvaras šodien svinēja Līvānu "LīvMet" un Liepājas "Karosta" komandas, "Karostai" mājās ar 8:1 sagraujot "Madonu", kamēr "LīvMet" ar 5:1 sakaujot "Nikeru". "Karostas" labā pa diviem precīziem raidījumiem Valda Nīča un Mārtiņa Kalinčenko rēķinā. Tikmēr "LīvMet" sastāvā dublis Ulvja Reiņa Grebska kontā.

Visbeidzot trešajā kārtā iekļuva arī "Grobiņas Sporta centrs", kas izbraukumā Ķekavā ar 2:1 pārspēja vietējo "Albatroz". Grobiņas futbolisti jau līdz 14. minūtei bija spējuši izvirzīties vadībā ar 2:0, kamēr "Albatroz" labā vienīgos vārtus 78. minūtē gūstot Edgaram Hudjakovam. "Grobiņas SC" trešajā kārtā eksaminēs JDFS "Alberts" vienību.

Pirmajā posmā turnīrā iesaistījās 26 komandas, kuras ikdienā spēlē Latvijas otrās līgas čempionātā vai ir Latvijas Futbola federācijas (LFF) biedri, bet laukumā bija jādodas tikai 16 no tām, kas noskaidroja astoņas otrā posma dalībnieces, bet vēl desmit tajā tika uzreiz. Tikmēr otrajā posmā sacensībās iesaistīsies arī desmit pirmās līgas vienības un līdz ar to kopā 28 komandas otrajā posmā aizvadīs divas kārtas, noslēgumā noskaidrojot septiņas vienības, kuras iekļūs astotdaļfinālā, kurā jau iesaistīsies arī "Optibet" Virslīgas komandas.

"Viensviens" Latvijas kausa otrā posma pirmās kārtas pāri:

Mājinieki - ViesiRez.Mājinieki - ViesiRez.
Albatroz - Grobiņa1:2JDFS Alberts - Dinamo Rīga3:1
Kalupe - New Project0:0 (p.s. 3:5)Super Nova - Rēzeknes FA/BJSS3:3/2:0 11 m s. s.
FK Alberts - LielupeAliance - LDz Cargo/DFA
Auda - Tukums 2000/TSSS1:5Krimulda - KEIKO
Caramba Rīga - Mārupes SC5:3Salaspils - Jaunība3:0
Līvani/LīvMet - Nikers5:1Smiltene/BJSS - Ghetto FC
Karosta - Madona8:1Lubāna - Tente/SFS

* - blakus esošie pāri otrā posma otrajā kārtā spēlēs savā starpā

     [+] [-]

, 2019-06-16 22:35, pirms 5 gadiem
Imantā šodien labs mačs bija. Pirmo reizi klātienē redzēju kā komanda nerealizē 4 pendeles pēc kārtas.
Gaidīju, ka Albatroz sagādās pārsteigumu, un tālu arī nebija.