Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:117, Did:0, useCase: 3

Janvārī startēs Latvijas Amatieru futbola līga, komandas aicinātas pieteikties

Krišs Upenieks

Janvārī startēs Latvijas Amatieru futbola līga, komandas aicinātas pieteikties
JUVS - iepriekšējās sezonas uzvarētāji
Foto: LAFL

Arī 2019. gadā notiks cīņas Latvijas Amatieru futbola līgā, kurai aicināti pieteikties visi sporta karaļa cienītāji. Sacensību sākums paredzēts janvārī, un spēles reizi nedēļā aizritēs Skonto halles manēžas mākslīgā seguma laukumā. Savas komandas iespējams pieteikt līdz 20. decembrim.

Latvijas Amatieru futbola līgas ziemas turnīrā piedalīsies futbola cienītāji, kas ikdienā nav pieteikti Latvijas futbola Virslīgas un 1. līgas sacensībās. Šis noteikums attiecas uz 11x11 futbola spēlētājiem. Katrai komandai plānots nodrošināt ne mazāk kā desmit spēles, lai pilnvērtīgi būtu iespēja sajust sacensību garu un cīnīties par savas vienības uzstādītajiem mērķiem.

LAFL turnīru startēsim 2019. gada 7. janvārī. Šobrīd ir nolemts, ka spēles aizritēs katras nedēļas pirmdienā. Katrā vienībā uz laukuma varēs atrasties pieci laukuma spēlētāji un vārtsargs, plus, protams, rezervisti. Turnīra ievadā katra komanda savā pieteikumā var rakstīt 25 spēlētājus.

Turnīra galvenais organizators Georgijs Mavļins: ‘’Sveicināti, cienījamie futbola draugi! Ar prieku gribu pateikt, ka no janvāra sāksies jaunā LAFL ziemas sezona. Pērn pēc nelielas pauzes atjaunojām vienu no vecākajiem amatieru turnīriem. Saņēmām vairākas pozitīvas atsauksmes un novēlējumu turpināt uzsākto, tāpēc arī gaidāmajā ziemā aicinām visus futbola draugus un cienītājus piedalīties turnīrā. No patīkamām lietam varu minēt ka sadarbībā ar jauno LFF vadību un sponsoriem izdevās samazināt dalības maksu divas reizes un šogad tas sastādīs 400 EUR. Varu pateikt, ka mājas uzdevums daļēji ir izpildīts. Mērķi ir popularizēt futbolu amatieru līmenī un paplašināt ieinteresējošo skaitu, ko arī šajā turnīrā, kas ir vienas no vecākajām amatieru futbola sacensībām. ceram darīt katru gadu. Formāts paliks tāds pats, spēļu diena paliek pirmdienas vakaros uz ceturtdaļu laukuma formātā 5+1.’’

Pieteikšanās LAFL ziemas sezonai iespējama, rakstot uz e-pastu lafl@inbox.lv vai zvanot pa tālruni 27036774.

     [+] [-]

, 2018-11-15 09:49, pirms 5 gadiem
Kādā līgā? Futbolu spēlē 11 pret 11!!!

     [+] [-]

, 2018-11-15 12:37, pirms 5 gadiem
Labprāt pievienotos kādai komandai, kas komplektējas.