Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:117, Did:0, useCase: 3

Apbalvoti 2014. gada LMT Futbola akadēmijas izcilnieki un Latvijas jaunatnes futbola čempionāta laureāti

Andrejs Siliņš

Viesnīcā "Radisson BLU Daugava" notika 2014.gada Latvijas Jaunatnes futbola čempionāta un LMT Futbola akadēmijas sezonas noslēguma pasākums. Pirmajā daļā tika apbalvoti Latvijas jaunatnes futbola čempionāta godalgoto vietu ieguvēji, klubu treneri un LMT Futbola akadēmijas izcilnieki trijās vecuma grupās. Vēlāk sekoja arī Latvijas Jaunatnes futbola čempionāta treneru sumināšana.

Pasākuma oficiālo programmu šoreiz izdaiļoja arī dažādu mākslinieku priekšnesumi, savukārt Latvijas jaunie futbolisti pēc svinīgās daļas beigām devās uz kino vērot dokumentālo filmu “Futbolā sīkumu nav!”, kurā ar tā laika varoņu atmiņām tiek atspoguļota Latvijas izlases iekļūšana 2004.gada UEFA Eiropas futbola čempionāta finālturnīrā.

“Gan mums, gan arī cilvēkiem, kas ikdienā ir iesaistīti jaunatnes futbola procesos, īpaši treneriem, ir ticība, ka ar nopietnu un plānveidīgu darbu, kā arī Latvijas Futbola federācijas iesaisti un atbalstu, mums izdosies uzlabot jaunatnes futbolistu sagatavošanas sistēmu. Tādejādi ilgtermiņā tiks sniegta iespēja jaunos talantus ievērot Eiropas futbola līgās un Eiropas vadošajos klubos, kas savukārt pēc tam arī atpakaļsaitē palīdzēs mūsu nacionālajai izlasei.

Vienlaikus mums ir jābūt ļoti pacietīgiem. Jābūt lielām darba spējām. Tas nav viena gada darbs, taču šobrīd jau darbs rit pilniem apgriezieniem. Priecē, ka LFF vadībā un izpildvarā ir konkrēts mērķis un konkrēta pārliecība, ka mēs visi darām kopīgu lietu un strādājam, lai Latvijas nacionālā izlase sasniegtu vēlreiz to notikumu, kas bija 2004.gadā. Mēs tam ticam! Mēs esam gatavi strādāt, lai šo mērķi realizētu! Man ir liels prieks, ka šajā pasākumā mēs pasakām paldies arī tiem cilvēkiem, kas ikdienā ļoti daudz pūles un enerģijas atdod futbolam, iet uz mērķi, lai Latvijas futbols kļūtu spēcīgāks,” pēc svinīgā pasākuma noslēguma izteicās Latvijas Futbola federācijas sporta direktors Dainis Kazakevičs.

Atgādinām, ka LMT Futbola akadēmijas ietvaros šogad notika reģionālo izlašu turnīri februārī, aprīlī, maijā, jūnijā un septembrī, tikmēr talantu skates vienkopus pulcēja jaunos futbolistus jūnijā un augustā. Pirmo reizi šogad notika arī atsevišķa talantu skate vārtsargiem, savukārt sezonas noslēgumā LMT Futbola akadēmijas komandas dosies Eiropas tūrē. 2014.gadā LMT Futbola akadēmijā piedalījās 1999., 2000. un 2001.gadā dzimušie talantīgie Latvijas jaunie futbolisti, kurus visas sezonas laikā izraudzījās reģionālo izlašu treneri. Par centrālo pasākumu norises vietu visas sezonas garumā arī šogad kļuva LFF mācību un treniņu centrs „Staicele”.

Labāko spēlētāju un izcilnieku saraksti atrodami šeit: Apbalvoti 2014.gada LMT Futbola akadēmijas...

     [+] [-]

, 2014-11-14 23:23, pirms 9 gadiem
Ienācu izlasīt, kuri tad bija tie izcilnieki, bet skuju, neviena paša uzvārda. Kā var likt tādu virsrakstu, ja viņš pilnībā neatbilst teksta pamatdomai?

     [+] [-]

, 2014-11-15 01:27, pirms 9 gadiem