Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:117, Did:0, useCase: 3

Pašvaldība neplāno mainīt vārtus, kuru dēļ atcēla Latvijas kausa sievietēm finālu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Pašvaldība neplāno mainīt vārtus, kuru dēļ atcēla Latvijas kausa sievietēm finālu
Latvijas kauss sievietēm
Foto: LFF

Lai arī vārtu konstrukcija ir nolietojusies, pašvaldība neplāno mainīt stadiona vārtus, kuru dēļ Iecavā pagājušajā nedēļā tika atcelts Latvijas kausa fināls futbolā sievietēm, aģentūru LETA informēja Iecavas novada pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste Lelde Podniece-Jostmane.

Pašvaldībā skaidroja, ka Latvijas Futbola federācijas (LFF) pārstāvji, gatavojoties spēlei, stadionu netika apsekojuši, pārbaude notikusi pirms pašas sacensības, kad spēles inspektors norādīja uz problēmām ar vārtu konstrukcijas stiprinājumiem.

Vienlaikus pašvaldībā norādīja, ka stadionā bieži notiek dažādas futbola sacensības, tostarp LFF organizētas, un līdz šim iebildumi pret tā tehnisko nodrošinājumu nav saņemti. Taču tik augsta līmeņa sacensības Iecavas stadionā līdz šim nav organizētas, tādēļ arī prasības no spēles inspektora un tiesnešu puses bijušas augstākas nekā citkārt.

Jaunais Iecavas novada stadions atklāts 2014.gadā, taču futbola vārti ir saglabājušies no iepriekšējā stadiona aprīkojuma. Ikdienas treniņu procesā tie netiek izmantoti.

Stadionu apmeklēja arī Iecavas novada domes vadība, lai pārliecinātos par stadiona aprīkojuma stāvokli. Pēc apskates secināts, ka vārtu konstrukcija, nenoliedzami, ir lietota, taču spēlētāju drošību neapdraud. Jaunus vārtus pašvaldība pagaidām neplāno iegādāties.

Kā vēstīts, svētdien nepietiekami nostiprinātas vārtu konstrukcijas dēļ Iecavā nevarēja aizvadīt Latvijas kausa finālu futbolā sievietēm.

Izmantotie resursi:
LETA

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +7 [+] [-]

, 2017-10-10 18:51, pirms 6 gadiem
Pēc apskates secināts, ka vārtu konstrukcija, nenoliedzami, ir lietota, taču spēlētāju drošību neapdraud. Jaunus vārtus pašvaldība pagaidām neplāno iegādāties.

Kā parasti,kamēr kaut kas nelabs nenotiks.

  -1 [+] [-]

, 2017-10-10 19:28, pirms 6 gadiem
šķidriņš rakstīja: Kāpēc lai plānotu? Tur jau neko nevar ieraut nāsīs.
tas, ka tur stiprā vējā kaut kas bik kustās vairāk, nekā vajadzētu, tiešām nav par pamatu uzreiz visu mainīt. priekš vietējās lietošanas un treniņprocesiem derēs, tā pat kā derēja līdz šim. uz tiem vārtiem tak nupat spēlēja kaut kas pret Leišiem draudzības spēli un viss bija ok.

  +2 [+] [-]

, 2017-10-10 19:48, pirms 6 gadiem
loģiski, kāpēc pašvaldībai būtu jātērē nauda, lai izpildītu pro līmeņa sporta reglamenta prasības? tā nav viņu funkcija. paldies, ka sakārtota laba sporta bāze.
ja LFF grib augstu līmeni savām sacensībām, tad pašiem jāiegulda naudiņa.