Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:117, Did:0, useCase: 3

Noskaidroti Latvijas kausa izcīņas otrā posma spēļu pāri

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Noskaidroti Latvijas kausa izcīņas otrā posma spēļu pāri
Foto: Daugavpils Lokomotiv

Šodien notika "Viensviens" Latvijas kausa izcīņas otrā posma spēļu izloze, kur turnīrā iesaistījās arī deviņi Latvijas 1. līgas klubi, kas pievienojās pirmā posma 13 pāru uzvarētājiem un divām komandām, kas ceļazīmi uz otro posmu ieguva automātiski.

Par spēcīgāko komandu, kas piedalīsies 2. posma spēlēs var uzskatīt pašreizējo 1. līgas līdervienību Daugavpils "Lokomotiv", kas uzņems 3. līgas Rietumu zonas pastarīti "Dobele Allegro". Savukārt par vienu no intriģējošākajiem dueļiem varētu izvērsties spēle starp divām 1. līgas komandām - "Smilteni" un Saldus SS/"Leevon".

Informācija par spēļu norises datumiem un laikiem tiks paziņota tuvāko dienu laikā. Visiem otrās kārtas mačiem jānotiek divu nedēļu laikā - līdz 24. augustam.

Otro posmu pārvarējušās komandas trešajā posmā noskaidrotas tās sešas vienības, kas astotdaļfinālā pievienosies desmit "Optibet" Virslīgas čempionāta pārstāvjiem. Latvijas kausa fināls 8. novembrī paredzēts Ventspils Olimpiskā centra stadionā.

Latvijas kausa izcīņas vēsturē kopš 1936. gada pie prestižās trofejas tikušas 38 dažādas klubu komandas, bet kopš valsts neatkarības atgūšanas kausu virs galvas cēlušas 12 dažādas vienības. Pašreizējā trofejas īpašniece ir RFS komanda, kas pērn pie tās tika pirmoreiz vēsturē.

"Viensviens" Latvijas kausa izcīņas 2. posms

Spēle
"Pļaviņas DM" - FK "Kauguri"/"Beitar"
FK "Valka" - FK "Karosta"
FK "Dinamo Rīga" - FK "Alberts"
"Talsi"/FK "Laidze" - Grobiņas SC
FK "Staiceles Bebri" - FK "Priekuļi"/"Cēsis"
FK "Limbaži" - JDFS "Alberts"
SK "Super Nova" - FK "Salaspils"
"Tente"/SFS - FK "Auda"
"Albatroz SC"/FS "Jelgava" - FK "Kalupe"
"Jēkabpils SC" - "Rēzekne"
FK "Smiltene"/BJSS - Saldus SS/"Leevon"
FC "Lokomotiv Daugavpils" - FK "Dobele Allegro"

     [+] [-]

, 2020-08-11 09:19, pirms 4 gadiem
Viss atkarīgs no turpmākajām izlozēm, bet šogad zemāko līgu komandas, kuras varētu izšaut, noteikti būs Kauguri, Albatroz, Karosta