Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:117, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

7. klases skolēnus aicina pieteikties futbola klasei

7. klases skolēnus aicina pieteikties futbola klasei
Foto: fsmetta.lv

Sākoties jaunajam mācību gadam, Rīgas Hanzas vidusskolā sadarbībā ar futbola skolu "Metta" tiks izveidota klase ar sporta novirzienu, kurā lielākā daļa skolnieku būs tieši saistīti ar futbolu. Visiem 7.klases skolniekiem, kuriem interesē attīstīt savas futbola prasmes padziļināti, ir iespēja uzsākt mācības šajā klasē jau no septembra.

Stiprinot izgītības nozīmi audzēkņu vidū, futbola skolas "Metta" treneri sistemātiski veic pārrunas ar audzēkņiem un skaidro tās nepieciešamību futbola meistarības līmeņa celšanā. Lai jau jaunības gados vēl vairāk stiprinātu saikni starp futbolu un izglītību, ir uzsākts darbs pie projekta "FUTBOLA KLASES".

Ar 2013. gada septembri talantīgākajiem 2000. un 2001. gadā dzimušajiem 7. klases skolniekiem būs iespēja aizvadīt treniņnodarbības gan pirms, gan pēc mācību stundām. Futbola klases audzēkņi aizvadīs septiņas treniņnodarbības nedēļā. Apmācības programmas laikā tiks apgūta nepieciešamā skolas viela, iegūtas specializētās futbola programmas praktiskās un teorētiskās prasmes un veikta personības sagatavošana iespējamās nākotnes profesijas izvēlē.

Uzņemšana futbola klasē

Nosacījumi:

Vecums - 7. klases skolnieks
Iepriekšēja futbola pieredze - vismaz 3 gadi
Skolniekam nav obligāta futbola kluba maiņa
Skolniekam nedrīkst būt nesekmība

Ieguvumi:

Mācības futbola klasē ir bez papildus maksas
Papildus treniņi pirms un pēc skolas
Individuālā apmācība
Teorētiskā apmācība
Futbola treniņi ar pieaicinātajiem ārzemju speciālistiem
Bezmaksas inventārs (FS METTA sistēmas audzēkņiem)
Treniņi Rīgas Hanzas vidusskolā un Olimpiskajā sporta centrā

Pieteikšanās:

Futbolista aizbildņiem jāsazinās līdz 16.augustam:
e-pasts: info@fsmetta.lv (Norāde - Futbola klase)
telefons: +371-26544377

Plašāka informācija atrodama šeit: METTA


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-08-10 20:41, pirms 11 gadiem
Cerams, ka izdosies savākt gribētājus. Feins projekts!
, 2013-08-10 20:46, pirms 11 gadiem
kaut kas neklapē....Skolniekam nav obligāta futbola kluba maiņa....Papildus treniņi pirms un pēc skolas....piemēram ja puika spēlē ŠFS kur tad viņam notiks treniņi ,ne Mettā?
, 2013-08-10 21:11, pirms 11 gadiem
skolnieks,kas darbojas citaa futbola klubaa, aizvadiis visas nodrabibas,kas ir pirms skolas un taas nodarbibas,kas nesakriit ar sava esosha kluba nodarbiibaam + ieguus iespeju individualajai apmacibai. Futbola klases daliibnieki ir Latvijas futbolisti,kas kadu dienu speelees vienaa komandaa - Latvijas izlasee.
, 2013-08-10 22:03, pirms 11 gadiem
jr futbols rakstīja: skolnieks,kas darbojas citaa futbola klubaa, aizvadiis visas nodrabibas,kas ir pirms skolas un taas nodarbibas,kas nesakriit ar sava esosha kluba nodarbiibaam + ieguus iespeju individualajai apmacibai. Futbola klases daliibnieki ir Latvijas futbolisti,kas kadu dienu speelees vienaa komandaa - Latvijas izlasee.
kā futbolklases treneri zinās sabalansēt slodzi. Vai futbolklases treneri zinās kā pēcpusdienā un ar kādu slodzi puiši trenēsies savā klubā?Citā klubā spēlējošie bērni trenēsies pie sava trenera kam varbūt ir cits redzējums....tur reāli puišiem būs galvā putra,jo viens no viņa prasīs vienu ,otrs ko citu.Par izlasi....notiek Okartes akadēmijas skate,tur viņi viens otru iepazīst pietiekami labi,un ja dievs dos būs labi ja vissmaz pāris no šo klasi izsitīsies līdz izlases līmenim,jo citi klubi ar strādā ar jaunatni.....
, 2013-08-10 22:33, pirms 11 gadiem
Viss ir pārdomāts un tur strādā treneri - profesionāļi, kuriem tas ir tikai vienīgais darbs. Ārstu uzraudzība un analīze! Tā ir cita pasaule. Tas nav tikai likt skriet un sist pa bumbu kā ierasts gandrīz visur.
, 2013-08-10 22:38, pirms 11 gadiem
jr futbols rakstīja: Viss ir pārdomāts un tur strādā treneri - profesionāļi, kuriem tas ir tikai vienīgais darbs. Ārstu uzraudzība un analīze! Tā ir cita pasaule. Tas nav tikai likt skriet un sist pa bumbu kā ierasts gandrīz visur.
Gandrīz visur???? konkrētāk lūdzu varētu?
Rīgas "Mettas" futbolistes. Foto: FS Metta

Arī "Mettas" futbolistēm sezonas ievadā nevainojama bilance

Latvijas Sieviešu futbola līgas kopvērtējuma galvgalī pēc trim spēļu kārtām atrodas galvaspilsētas komandas "Riga" un "Metta".
''Riga FC'' un RFS spēles moments. Foto: Nora Krevņeva-Baibakova
1

"Riga" futbolistes SFL mačā pārspēj RFS vienību

LETA. "Riga" sestdien izcīnīja uzvaru "LuckyBet" Sieviešu futbola līgas (SFL) trešās kārtas mačā un kļuva par turnīra līdervienību.
Foto: LFF
7

Latvijas kausā izlozēti pirmā posma pāri

Ceturtdien notikušajā "11.lv Latvijas kausa" izcīņas jaunās sezonas pirmā posma izlozē noskaidroti sacensību pirmie komandu pāri.