Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:117, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Rodem trīs spēļu diskvalifikācija par spērienu Grebim

Rodem trīs spēļu diskvalifikācija par spērienu Grebim
Renārs Rode un Kristaps Grebis
Foto: Juris Gūtmans

Latvijas Futbola federācijas Disciplinārlietu komisija piespriedusi "Skonto" aizsargam Renāram Rodem trīs spēļu diskvalifikāciju. Sods gan piespriests tikai uz Latvijas kausa izcīņu, līdz ar to sankcijas vairs neattiecas uz šo sezonu.

"Skonto" Latvijas kausa izcīņas 1/4 finālā izbraukumā zaudēja "Liepājai" (1:2) un regulāri izcēlās ar asiem un pat rupjiem pārkāpumiem. Viena no šādām epizodēm bija 52. minūtē, kad Renārs Rode ar rupju izklupienu apturēja Valēriju Afanasjevu, taču tika pažēlots – "tikai" dzeltenā kartīte. Tomēr pēc spēles atsākšanās aizritēja vien deviņas sekundes, kad Rode pēc divcīņas ar Kristapu Grebi, gulēdams mākslīgajā zālītē, iespēra pretiniekam un pa taisno nopelnīja sarkano kartīti.

Disciplinārlietu komisijas verdikts: " Iepazīstoties ar spēles protokoliem, inspektoru un delegātu ziņojumiem, nolemts:
diskvalificēt Renāru Rodi /Skonto FC/ uz 3 spēlēm + 170 EUR (nepiedalās nākamajās trijās 2015/16 g. Latvijas kausa izcīņas spēlēs) (D.R.P.p.19.4)."

Tās gan nav vienīgās sankcijas, kas saistītas ar šo spēli. Abi klubi – "Liepāja" un "Skonto" – saņēmuši pa 70 eiro sodam par oficiālo personu regulāru tehniskās zonas ierobežojuma pārkāpšanu. Tāpat "Skonto" būs jāšķiras no vēl 140 eiro par kartīšu limita pārsniegšanu.

FK "Liepāja" saņēma arī brīdinājumu par dublieru čempionāta mājas spēli pret "Ventspili", kurā neizpildīja reglamenta punktus 7.13.1 un 8.2. Pirmais ir saistīts ar bumbu padevējiem, bet otrais paredz, ka spēles mājvietā jābūt izvietotam turnīra kalendāram, tabulai, kā arī uzvedības noteikumiem.

Rodes rupjības no 2:55

Izmantotie resursi:
LFF DK 9.aprīļa sēdes lēmumi - Latvijas Futbola...


, 2015-04-10 10:42, pirms 9 gadiem
Skontiesi jau no veciem laikiem ir izcelusies ar rupjibu.Bet tiesnesi uz to skatijas caur pirkstiem,tapec ka Latvijas futbola flagmanim visur bija privilegijas.Ceru ka ar laiku vinus pielidzinas pie parejam komandam.
Foto: LFF
7

Latvijas kausā izlozēti pirmā posma pāri

Ceturtdien notikušajā "11.lv Latvijas kausa" izcīņas jaunās sezonas pirmā posma izlozē noskaidroti sacensību pirmie komandu pāri.
Latvijas kauss. Foto: LFF
1

2024. gada ''11.lv'' Latvijas kausa izcīņā piedalīsies 50 klubi

LETA. "11.lv Latvijas kausa" izcīņā futbolā šogad piedalīsies 50 komandas, ziņo Latvijas Futbola federācija (LFF).
Foto: Latvijas Futbola federācija

"Mettas" futbolistēm panākums Sieviešu futbola līgas otrajā kārtā

LETA. "Metta" vienība svētdien uzvarēja "LuckyBet" Sieviešu futbola līgas (SFL) otrās kārtas noslēdzošajā mačā. "Metta" izbraukumā ar 1:0 (0:0) guva panākumu pār "Liepājas Futbola skolu".