Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:117, Did:0, useCase: 3

Latvijas Amatieru futbola līgā "Jaunība" līderi pēc piektās kārtas

Krišs Upenieks

Latvijas Amatieru futbola līgā "Jaunība" līderi pēc piektās kārtas
Foto: LAFL

Nedēļas ievadā Skonto hallē Rīga tika aizvadītas Latvijas Amatieru futbola līgas (LAFL) piektās kārtas spēles, pēc kuras līderpozīcijas izvirzījušies ''Jaunības'' futbolisti.

5. kārta sakās ar līderu dueli, bet liela intrigas neizdevās. “JAUNĪBA” komanda diezgan pārliecinoši apliecināja savu pārākumu pār “ROPAŽI” komandu. Zaudējot pirmo puslaiku ar 0-1, “ROPAŽI” komanda otrā puslaika sākumā vēl mēģināja pārķert iniciatīvu, bet ātri zaudēja divus vārtus. “JAUNĪBA” komandai droša uzvara 4-0 un tā turpina atrasties tabulas virsotnē. Divi vārti Jaroslava Zoricova kontā.

Spēlē starp “OSTNIEKS” un “RFT” komandām bija daudz cīņas, vairāki momenti, bet vārtsargi izradījās pārāki un komandām neizdevās atrast ceļu pie pretinieka vārtiem. Tādējādi turnīrā fiksēts pirmais bezvārtu neizšķirts.

Pirmo punktu turnīrā ieguva “RTO” komanda. Cīņā pret “AMOKO” komandu vadība mainījās visā spēles garumā. Pirmie rezultātu atklāja “RTO” komanda, precīzs bija Igors Joničenoks, bet “AMOKO” komanda atbildēja ar diviem vārtiem minūtes laikā. Otrajā puslaikā komandas vēlreiz apmainījās ar gūtiem vārtiem un spēle virzījās uz pirmo “AMOKO” komandas uzvaru turnīrā, tomēr pēdējā minūtē Pavels Bližņuks panāca gala rezultātu 3-3. Tagad turnīrā vairs nav ne vienas komandas bez punktiem.

Paralēli norisinājās aizraujoša cīņa starp “PRAEMIUM” un “JUVS” komandām. Visu pirmo puslaiku “PRAEMIUM” kontrolēja spēli, guva vārtus un nekas neliecināja, ka “JUVS” komanda varēs izglābties šajā spēlē. Pie tam “JUVS” komandai nevarēja palīdzēts viens no komandas balstiem Anatolijs Nikolajevs, kurš paspēja pirmajās 4 kārtās sakrāt trīs brīdinājumus un bija spiests izlaist spēli, vērojot to no malas. Tomēr pēc pārtraukuma mainījās spēles raksturs - Maksims Sidorovičs guva divus vārtus, nodrošinot “JUVS” komandai trešo panākumu pēc kārtas un turnīra vicelīdera pozīciju.

Nākamās spēles notiks pirmdien, 12. februārī:
21:00 PRAEMIUM – RTO (I)
21:00 ROPAŽI – RFT –(II)
22:00 JAUNĪBA – JUVS (I)
22:00 OSTNIEKS – AMOKO – (II)

Informāciju sagatavoja:
LAFL

     [+] [-]

, 2018-02-10 21:35, pirms 6 gadiem
2010.gada Virslīgas komandas ''Jaunība'' mantiniece?

     [+] [-]

, 2018-02-11 00:29, pirms 6 gadiem
1 rakstīja: 2010.gada Virslīgas komandas ''Jaunība'' mantiniece?
Ja nemaldos, tad nevis mantiniece, bet tā pati komanda, kas pēc izkrišanas no Virslīgas nevis beidza eksistēt, bet turpināja savu darbību amatieros.