Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:117, Did:0, useCase: 3

"Nikars" aizvadīs pārbaudes spēles ar Baltkrievijas čempioniem

"Nikars" aizvadīs pārbaudes spēles ar Baltkrievijas čempioniem
Publicitātes foto

Latvijas telpu futbola čempioni FK „Nikars” uzsākuši aktīvu gatavošanos jaunajai sezonai un jau šajās brīvdienās, 10. un 11. augustā, aizvadīs pirmās divas pārbaudes spēles, tiekoties ar Baltkrievijas čempioniem MFK „Viten”. Abi mači tiks aizvadīti Rīgas Olimpiskajā Sporta centrā, Grostonas ielā 6b. Spēļu sākums sestdien pulksten 18:00, svētdien – 16:00.

Starpsezonu periodā komandu skārušas virkne izmaiņu. Profesionālo karjeru beidzis viens no pērnās sezonas vārtsargiem Dmitrijs Dobrovoļskis, savukārt otrs – Radions Zalaļetdinovs – atgriezies Krievijā, kur karjeru turpinās Mitišču klubā pie sava jaunības dienu trenera. Cits leģionārs – brazīlietis Daniel savukārt atgriezies savā iepriekšējā klubā KMF „Ekonomac” (Serbija). Runājot par komandas papildinājumiem, nozīmīgākie ir pieredzējušā vārtsarga Aigara Bondara un aizsarga Dmitrijs Zabarovska pārnākšana no no vicečempionu „Raba” rindām.

Aizvadījuši divas spēles ar Baltkrievijas klubu, jau pirmdien futbolisti dosies uz Ukrainu, lai no 14. līdz 17. augustam Ļvovā piedalītos „Lviv Open Cup 2013”. Grupu turnīrā pretī nāks mājinieki MFK „Energija”, atjaunotais Maskavas MFK „Spartak”, kā arī Karagandas MFK „Tulpar”, bet pēc tam kāda no otras apakšgrupas vienībām. Rīgā FK „Nikars” atgriezīsies 18.augustā.

Nedēļu turpināsies treniņi, bet no 23. līdz 25. augustam Rīgas OSC notiks FK „Nikars” rīkots starptautisks turnīrs ar divu Krievijas un vienu Baltkrievijas komandu piedalīšanos. Interesanti, ka viena no Krievijas komandām ir R.Zalaļetdinova pārstāvētā MFK „Mitišči”, savukārt otra jau zināmā FK „Politeh”. No Baltkrievijas ciemos brauks mūsu draugi MFK „Mapid”.

Informāciju sagatavoja:
Kaspars Lakševics,
FK „Nikars” sabiedrisko attiecību speciālists